Orijinalini görmek için tıklayınız : SENİN İÇİN ÖLÜRÜM DERDİN YAA HEEP
mustafa altınsoy
20.Temmuz.2010, 10:26
http://www.dailymotion.com/video/x9yvbe_senyn-ycyn-olurum-derdyn-yaa-heep_lifestyle
güzel ve anlamlı paylaşım mustafa kardeşim
Elfin Asilkan
20.Temmuz.2010, 11:45
Yıkıldım şimdii yaaa :( mustafa kardeş naptın sen yauff :( insan sevdiğine hayatta kıyamıyor..Hayat bitiyor ama gerçek sevgiler bitmiyor..günümüz koşullarında her ne kadar parmakla sayılcak kadar azda olsa böle aşklar hala yaşanıyor..Ayrılıktan değilde ölümden korkuyor insan oğlu..Onun bu alemde bir yerlerde nefes aldığını bilmek bile yetiyor o içinde yetiştirdiğin sevgiye..Acı ile gülümsüyorsun onsuz geçen her dakikaya..ve dualar ediyorsun ona bişey olmasın benim aşkım onunla yaşıyor diyorsun..İnsan hasta olduğunu öğrendiğinde onun üzülmesine izin vermemek için yalanlar söyleyip uzaklaştırıyorsun kendinden..aslında son anına kadar yaşanmaya layık aşklarda bile ona hiç kıyamıyorsun..üzülmesin ağlamasın diye...dağıldım harbiden şimdii :( bittiğim anlardan biriydi bu hikaye..Rabbim kimseye yaşatmasın..çok sevdiğim bir şarkı ile renk katmak istedim..sevdiklerimden önce ölmek isterim..paylaşım için çok teşekkür ederim..saygılarımla....
http://www.dailymotion.com/swf/video/x9n1cl?additionalInfos=0"
mustafa altınsoy
20.Temmuz.2010, 11:55
elfin hanım inanın bende bu videoyu eklemek için çok düşündüm düşünürkende hatta yutkunuyordum bogazımda dügümlenen bişeyler vardı diyordum kendi kendime bu böyle olmamalıydı böylebitmemeliydi bu aşkın vefanın sonu ama hayat acımasızlıklarladolu. bu arada şarkı için teşekür ederim gerçekten bu hikayenin ardından iyi geldi sevgiler.
unforgiven
21.Temmuz.2010, 05:17
Allah razı olsun gerçekten mükemmel...
Saygılarımla...
mustafa bitmek durumumda olan arkadaşın ALİ yi sen bu hikaye yle harbi harbi bitirdin
ya elfin hanım size nedemeli sizde okadar güzel bi parça eklemişsiniz bu kapak olayı olmuşdur heralde her ikinizin paylaşımı için teşekkürler
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.