PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fidanlar kurudu..Yine Anaların yüreklerine Ateş düştü :(

Elfin Asilkan
20.Temmuz.2010, 10:43
Çukurca'da kanlı çatışma: 6 Şehit..15 Asker yaralı..

Hakkari - Çukurca'da birliğe sızmak isteyen PKK'lılarla çatışma çıktı!.. Bölgede yaralı ve şehitlerin olduğu bildiriliyor.
Hakkari Çukurca'da askeri birliğe sızmak isteyen terör örgütü PKK ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Bölgede yaralı ve şehitlerin olduğu bildiriliyor. Askeri makamlardan konu ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Halen devam eden çatışmalarda 6 askerimizin şehit olduğu belirtiliyor...

Çatışmanın ardından Hakkari'den çok sayıda özel eğitimli komandonun bölgeye gönderildiği belirtilirken, Hakkari kent merkezinde ise hem helikopter hem de ambulans hareketliliği yaşandı.

Operasyonların yoğun olarak sürdüğü Türkiye'nin Kuzey Irak sınırındaki Çukurca ilcesi'nde bu gece saatlerinde bir grup PKK'lının askeri birliğe uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açtıkları belirtildi. Taciz ateşine askerlerin anında karşılık vermesi üzerine de çatışma çıktı. Çatışmaların sabah saatlerine kadar sürdüğü belirtilirken bölgeye çok sayıda takviye birlik gönderildi.
Hakkari kent merkezinde ise sabah saatlerinde yoğun bir helikopter ve ambulans hareketliliği yaşandı. Hakkari'de bulunan Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'na ait Fatih Kışlası'ndan çok sayıda helikopterin iniş ve kalkış yaptığı, ambulansların da Fatih Kışlasına doğru gittikleri görülüdü. Çukurca ilçe merkezine yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunan Kavşak-Uzundere Bölgesi'ndeki askseri hareketlilikle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Recep DÖNMEZ
20.Temmuz.2010, 13:12
Öncelikle şehit olan Kahraman Evlatlarımıza Allah'tan rahmet,ailelerine ve tüm
ülkemize başsağlığı dilerim....
Evet yine yüreklerimiz yandı,yine fidanlar kurudu,yine anaların yüreklerine ateş düştü....
Bu akan kan ne zamana kadar sürecek,bu akan kan nezaman duracak,anaların yüreklerine
düşen bu ateşler ne zaman sönecek????
Allah bu terör belasından ülkemizi ve bütün insanlığı bir an önce kurtarır inşallah!!!
Şu an duygularıma çok ta hakim olamıyorum inanın.
Vatan sağolsun!ülkemizin başı sağolsun! demekle bu işler olup bitiyormu bilemiyorum!!
Allah bizlere birdaha böyle acı günleri yaşamayı nasip etmesin!

20.Temmuz.2010, 13:17
Bu beleyı bitirmiyorlar lanet olsun. Benimde orda bir arkadaşım kardeşmi var haber alamıyorum isimlerde açıklanmadı. Şehitlere Allah'tan rahmet ailelerinede sabır ve baş saglıgı diliyorum.

tanju unen
21.Temmuz.2010, 08:48
Şehitlere Allah'tan rahmet ailelerinede sabır ve baş saglıgı diliyorum.

sukru sunar
21.Temmuz.2010, 09:22
şehıtlerımıze Allahtan rahmet aılesıne Allahtansabır dılıyorum gercekten cok zor Allahım kımsenın basınja vermesın ve bunun ıcın bu soysuzkların kokunu bı an once kurutmalıyız...

İbrahim ÖZEL
21.Temmuz.2010, 12:31
Bir ocak yakanın 1000 ocağı yansın inşallah. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır dilerim.

çetin ekren
21.Temmuz.2010, 13:31
şehitlerimize Allahtan rahmet diler ailelerine sabırlar dilerim....

Osman KARATEPE
21.Temmuz.2010, 14:01
N e diyeceğimi bilmiyorum artık çok üzülüyorum bağırp çağırıyorum ama nafile ne yapalım elimizden ne gelir mekanları cennet olsun demekten başka bunları yapanların sepep olanların allah bin belasını versin.....

21.Temmuz.2010, 18:11
Biz vatanın bekası için şehit düşmeye devam edip dağlardaki mücadelemizi sürdürürken şehirlerde parlementoda vatanı satan hainlere hakkımız zehir zıkkım olsun şehitlerimize allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum mekanının cennet olsun sevgili meslektaşlarım...................................

4x4cemal
21.Temmuz.2010, 18:23
Normalde tv haberlerini falan pek izlemiyorum, son iki üç aydır tv yede bakmıyorum, çünkü hiç iç açıcı sevindirici bi haber dinleyemiyorum, gidişat hiç iyi gözükmüyor,
Bu Vatan evlatlarının Şehadetleri inşaallah hayırlara vesile olur,
Rabbim yakınlarına ve sevenlerine sabırlar, bizlerede şuur ihsan eylesin,
Hainlerinde Ebu leheb gibi elleri kurusun ocakları sönsün inşaallah.

22.Temmuz.2010, 13:46
N e diyeceğimi bilmiyorum artık çok üzülüyorum bağırp çağırıyorum ama nafile ne yapalım elimizden ne gelir mekanları cennet olsun demekten başka bunları yapanların sepep olanların allah bin belasını versin.....

Yıldıray İNCE
22.Temmuz.2010, 15:33
Şehitlere Allah'tan rahmet ailelerinede sabır ve baş saglıgı diliyorum.

volkan sezen
23.Temmuz.2010, 22:07
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin

mehmet ali ezer
24.Temmuz.2010, 06:09
allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun geride kalanlarada allah sabırlar versin..