PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MALESEF!!!! (R.DÖNMEZ)

Recep DÖNMEZ
21.Temmuz.2010, 07:19
Elfin ASİLKAN isimli arkadaşımızın açtığı "Fidanlar Kurudu,Anaların Yüreklerine
Ateş Düştü" başlıklı ve paylaşıma konu olan tüm ülkemizi yasa boğan,hepimizin
ciğerlerini sızlatan 6 kahraman evladımızın Şehit olması olayına site üyelerimizin
ilgisiz ve alakasız kalmasına,bunun yanında birçok konuya(portala baktığınızda ilgi
gören konuları görebilirsiniz!!!) büyük ilgi gösterilmesine ben şahsım adına çok üzüldüm....
Konu neredeyse portaldan düşecekmiş,bu bari olmamış ya bunada şükür....
Kimse alınmasın, gücenmesin ,herkesi bu tür hassas konularda duyarlı olmaya davet ediyorum....
Bu konuyu siz değerli üyelerle paylaşmak istedim....
Hepinize selamlar,saygılar...

21.Temmuz.2010, 07:33
mekanları cennet olsun allah cc ailelerine sabırlar versin ateş düştüğü yeri yakar...

21.Temmuz.2010, 09:44
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun alilesine Allah sabırlar eylesin...

21.Temmuz.2010, 11:20
mekanları cennet olsun allah cc ailelerine sabırlar versin ateş düştüğü yeri yakar

İbrahim ÖZEL
21.Temmuz.2010, 12:31
Bir ocak yakanın 1000 ocağı yansın inşallah. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır dilerim.

Osman KARATEPE
21.Temmuz.2010, 14:04
Çok haklısın abi.........:(
Öyle bir hale geldikki şehit haberlerini umurzamaz olduk vay halimize :(

imported_avkolik
21.Temmuz.2010, 17:10
Haklısın Recep abi kimimiz girmedik göremedik, kimimiz anlayamadık.Uyandırdığın için teşekkürler...

Geride kalanlarına Allah sabırlar versin...Mekanları cennet olsun inşallah

22.Temmuz.2010, 07:44
Bir ocak yakanın 1000 ocağı yansın inşallah. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır dilerim.

Mesut BÜLBÜL
22.Temmuz.2010, 10:41
cok ocaklar yandı bu aralar acılı ayilelerine allahtan sabır ölen şehitlerimizede mekanları cennet olsun
Recebim siteye şimdi girebildim tüğlerim diken diken oldu bu haberi orada askerlik yapan asker babasından duydum ah işte malesef lanet olsun böyle işe morelmi kaldı allah aşkına millette canımız yanıyor hep

22.Temmuz.2010, 11:34
Recep bey çok haklısınız ve doğru söylüyorsunuz şehitlerimizin kalanlarına ALLAH (CC)sabır versin

Oktay AKÇAKMAK
24.Temmuz.2010, 10:16
RECEP BEY DUYARLILIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Oktay AKÇAKMAK
24.Temmuz.2010, 10:18
Elfin hanım size diyeceğimi demiştim zaten bu memleketin sizin gibi analara bacılara çok ihtiyacı var çoooooook