PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avkolik Video Bölümü Hakkında

imported_avkolik
21.Temmuz.2010, 20:11
Değerli üyelerimiz,

forumumuzda ki ilgili konu başlıklarında her ne kadar videolar yayınlanıyorsada bu videoları derli toplu bir şekilde barındıracak ve üyemiz girdiğinde istediği kategoriden istediği videoyu izleyebileceği bir bölüm ihtiyacının doğduğunu gördük. Bu bağlamda

http://video.avkolik.net

adresinde bir video bölümü açmaya karar verdik...Bu bölümü oluşturmak için gerekli yazılım ve sistem gereksinimleri olacağı aşikardır.Bu durumda Avkolik Video Bölümünü sponsorlar bularak yapma fikri ağır bastı.Video bölümüze sponsor olup Avkolik.Net 'in büyümesine katkıda bulunmak isterseniz lütfen bizlere ulaşın.

Sitemizin büyümesinde katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürler...

Saygılarımızla

kocaer
21.Temmuz.2010, 21:20
ali ekber abi ben her türlü sponsor oluyorum hosting olsun video scirpti yazılım vs hertürlü şeyden sponsorum müsait olunca bana ulaaş abi clip bucket kuralım sana
http://webscripts.softpedia.com/screenshots/ClipBucket-22939.png

sistem özellikleri
abi bu sistem youtubenin aynısı video yükleme videoyu flv ye çevirme seo vs birçok sistem mevcut ksacası youtube nin aynısı

İbrahim ÖZEL
21.Temmuz.2010, 21:46
Sponsor olarak müsadenizle gemlik ve inegöl avcıları adına ben almak isterim. Gerekli ne varsa yapmaya hazırız. Amacımız hem sitemize yararımız olsun hemde gemlik ve inegöldeki avcı arkadaşlarımda bulunan kaliteli av köpeklerinin sergilenmesidir. Malümunuz bende av köpeği çok az. Reklam verecek miktarda olmadığından inegöl ve bursadaki kaliteli köpeklerimiz yayınlansın isteriz.

Recep DÖNMEZ
22.Temmuz.2010, 06:35
Bu konuya yardımcı olaca,sponsor olacak herkese şimdiden
teşekkürler...
Selamlar,saygılar...

imported_avkolik
23.Temmuz.2010, 00:02
ali ekber abi ben her türlü sponsor oluyorum hosting olsun video scirpti yazılım vs hertürlü şeyden sponsorum müsait olunca bana ulaaş abi clip bucket kuralım sana

sistem özellikleri
abi bu sistem youtubenin aynısı video yükleme videoyu flv ye çevirme seo vs birçok sistem mevcut ksacası youtube nin aynısı

görkem kardeşim ilgin için teşekkür ederim... clip bucket yazılım olarak free bir yazılım zaten ve çeşitli mahzurları olabilir.ayrıca embed eleme varmı bilmiyorum...zira yoksa videoyu kendi hostumuzda barındıracak kapasite zor olacaktır.hosting konusuna mevcut hostumuzumu kullancağız yoksa güçlü bir hostingmi edineceğiz bu sponsor olmak isteyenlere göre değişecek...eğerki ufak ufakta olsa yeteri derecede sponsor bulabilirsek hem yazılım olarak hemde hosting olarak kendimize münhasır bir sitem kuracağız...

bu arada telefonla geri önemdiğim için üzgünüm.müsait olamadım...

Sponsor olarak müsadenizle gemlik ve inegöl avcıları adına ben almak isterim. Gerekli ne varsa yapmaya hazırız. Amacımız hem sitemize yararımız olsun hemde gemlik ve inegöldeki avcı arkadaşlarımda bulunan kaliteli av köpeklerinin sergilenmesidir. Malümunuz bende av köpeği çok az. Reklam verecek miktarda olmadığından inegöl ve bursadaki kaliteli köpeklerimiz yayınlansın isteriz.

Komutan görüşmemize istinaden video yazılımı için sponsorluğun hayırlı olsun...

Ayrıca hali hazırda devam eden sitemizin yıllık hosting masrafları içinde yapmış olduğun teklif gurur verici...Detayları görüştükten sonra da Avkolik Hosting Sponsoru olarak şahsını görmek bana mutluluk verecektir.Çok teşekkürler...

imported_avkolik
23.Temmuz.2010, 00:05
Arkadaşlar sponsor olmak için illaki yüksek masraflar düşünmenize gerek yok..karınca kararınca yapacağınız sponsorluk hem sitemizi daha iyiye götürecek hemde portalımızın bir köşesinde spnsorumuz olarak görüneceksiniz...

İlgi gösteren herkese teşekkürler...

İbrahim ÖZEL
23.Temmuz.2010, 13:58
Eyvallah hoca ne demek. Burası ailem oldu artık. Elimden geldiği kadar aileye destek olmak boynumun borcudur. Sen müsait olduğunda görüşelim neyi nasıl ne zaman nereye göndereceğiz konuşalım. Hem video hemde yıllık hosting sponsoru olmak banada şeref verir. Diğer sponsor arkadaşlarımızla sitemiz en iyilerinin en başında olmaya devam edecektir.
Kal sağlıcakla...

kocaer
23.Temmuz.2010, 16:54
ali ekber abi clib bucket embed kodu ile video çekiyor bence en iyi yazılıjm diye bilirm hatasız eksiksiz en ince ayrıntısına kadar düünülmüz sef seo sistemli hostinge gelince beni bilirsin elimden geleni yaparım trafği sorun etme