PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : WİZARD ARMS TEST ATIŞLARI

24.Temmuz.2010, 19:51
Geçen hafta almış olduğum WİZARD ARMS supervision-s tüfeğimizi biraz zorlayarak test ettik ve sonucunu sizlerle paylaştık bu sayede bazı yaygın inançlarıda yanlışlığını görmüş olduk siz değerli ustalarında yorumları bu tüfeği imal eden firma içinde çok önemli bir yol gösterici olacaktır
olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum
ilk bölümü eksik yülendiği için ikinci bölümü eklenmiştir en kısa zamanda düzeltme yapılacaktır

WİZARD ARMS'ın süper pozeye göre üstünlüğü
http://www.dailymotion.com/video/xe5wcq_wizard-arms-1_tech

her koşulda çalışma testi
wizard arms (http://www.dailymotion.com/video/xe5b9l)

emre akcam
25.Temmuz.2010, 08:07
hayırlı olsun abı yenı tufegın..

İbrahim ÖZEL
25.Temmuz.2010, 14:20
Süperpoze hastası bir avcı olarak kardeşim tüfeğin hayırlı uğurlu olsun. Her şartta çalışacağını kanıtladın.

25.Temmuz.2010, 14:37
hayırlı olsun abı yenı tufegın.. http://www.avkolik.net/forum/yari-otomatikler/wizard-arms-test-atislari/.../richedit/smileys/YahooIM/78.gif

26.Temmuz.2010, 16:07
teşekkür ederim arkadaşlar komutanım süper poze güzel bir tüfek ben klasik severim ancak bu zamanda otamatiğin poze veya çiftelere göre artısı çok fazla tutukluk dersen sıfır denecek kadar az tesir dersen ıspatı pozelerden 1 gram aşağı kalmıyor hafiflik dersen pozeden hafif ava şans verme olayına gelirse 3 değil iki fişek doldur av yine şanslı olur 2 değil bir fişek at ava yine şans vermiş olursun o tamamen tetiği çeken parmağa hükmeden beyinin vereceği karar benim düşüncem bu tabiki diğer arkadaşların da düşüncelerine sonsuz saygım var hapinize iyi niyetinden dolayı birkez daha teşekkür ederim

emre cetinsoy
28.Temmuz.2010, 07:26
firma ile konuştum beni düşündüren tarafı şimdiye kadar 30 tüfek yapılmış bir arıza durumunda teknik servisi nasıl olacak ???

28.Temmuz.2010, 15:52
firmada daha öncede başka tüfeklerde imal edilyordu tüfeğin servis garantisini 2 yıl olarak veriyorlar ancak sattıkları ürünün herzaman arkasındalar en fazla 10 gün içinde bakım onarımla tüfeğinizi iade ediyolar sırf bu ürün için değil hertürlü tüfek bakımında bu uygulama yapılmakta tüfeklerin imalatı için 6 aylık bir AR-GE çalışması ve patentinden sonra özel olarak imalata başlandı seri üretime yeni yeni geçiliyor isterseniz deneme şansınızda var tabiki bunu firmayla konuşmanızı tavsiye ederim.......

30.Temmuz.2010, 17:12
.

samet bereket
27.Ağustos.2010, 23:01
selam bülent abi jandarmadan satın alma belgemi aldım bende wizard arms almayı düşünüyorum çalışması süperde abi grupmanı nasıl acaba yani yakısı iyimi üveyikte filan denemişsindir belki, sezonda açıldı hayırlı uğurlu olsun bilgilendirirsen sevinirim abi bol avlar kazasız belasız işallah rastgele.

Birol YAY
28.Ağustos.2010, 15:55
Yeni Tüfeğin Hayırlı Olsun Allah Kazasız Belasız Kullanmak Nasip Etsin.

09.Kasım.2010, 15:20
bu hafta tüfeği satın aldım hafta sonu yerli marka fişeklerle 50 adet fişek attım nişangahları falan süper herkez hayran kaldı. yaban av ve mahmutoğlu asv ile telefonda konuştum sıkın tı var falan diye yalandan bi söledim hemen ilgilene bileceklerini sölediler. avda kullanmadım cansız hedeflerde sonuç çok iyidi. bi sıntı şimdilik yok olacağını zannetmiyorum.

09.Kasım.2010, 19:50
kazasız belasız avlarda kullanasın çok memnun kalacağın bir seçim yaptığını düşünüyorum.........

çetin ekren
11.Kasım.2010, 06:39
yaw kanka ben bu konuyu yeni gördüm vallaha...
çok güzel bir çekim olmuş..
vallaha gülmekten öldüm burda...
yaw avcının tüfeğinin bu testlerden geçmesi mükemmel..
teşekkür ederiz sana...

laziko
20.Mayıs.2011, 13:15
az kaldı bende wızardın pompalı sı nı alıyorum ınsallah oda boyle calısır

ibrahim ozel
20.Mayıs.2011, 14:09
Raif neyde kullanacaksın pompalıyı domuz avındamı?

ismail aksu
20.Mayıs.2011, 15:26
ben geçen sene aldım keklik avında ve ördek avında da kullandım çok fazla tatış için tekkurşun 9 diye 24 dörtlü diye tabir ettiğimiz fişeklerden gr majı yüksek fişeklerden hepsinden de çok mu çok memnunum kise benim babamın oğlu diil ama eline alan atan diğer arkadaşlarımda çok memnun herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edrim arkadaşlar abiler boşuna sarsılmaza yılllarca 1700 1500 paralarımı yatırdım bişeyede yaramıyor pozeleri hemen paslanıyor çift patlatıyor 1 patlıyor 2 tetik geriyor aynı sıkıntı diğer arkadaşlarımda çekiyor yazı o paralara diyorum saygılar

20.Mayıs.2011, 17:04
Arkadaşlar gelecek yıl wizard arms çok daha gelişmiş teknolojiyle yeni ürünlerle av dünyasında yerini almak için kaliteden ödün vermeden emin adımlarla yürümekte uygun fiyata kaliteyi ben yerinde gördüm memnun olmayan birinede rastlamadım inşallah herkes kendi tüfeğinden kendi markasından menun kalırlar.

Mesut BÜLBÜL
20.Mayıs.2011, 18:53
hayırlı uğurlu olsun kardeşim avın bol olsuyn selamlar