Orijinalini görmek için tıklayınız : BU KÖPEK SAFKAN MI ???????
fatih demircan
31.Temmuz.2010, 06:42
http://img821.imageshack.us/img821/3/im000202.jpg
http://img838.imageshack.us/img838/3145/im000199.jpg
http://img51.imageshack.us/img51/3193/im000197.jpg
Arkadaşlar köpekler hakkında fazla bilgiye sahip deilim samimiyetine inandığım dost bildiğim kardaş bildiğim birinin tavsiyesiyle bu köpeğin yavrusunu alacağım lütfen bildiklerinizi söyleyin ilk defa safkan bir köpeğim olacak çünkü hata yapmak istemiyorum şimdiden teşekkürederim
Osman KARATEPE
31.Temmuz.2010, 06:46
Kuyruğu fazla tüylü geldi ama yakından görmeyince bişey diyemem....Ustalarım daha aydınlatıcı yorum yapacaktır...Ama şayet yavru alacaksanız anasının babasının soyu sopu belli yavru alın mutlaka.....
fatih demircan
31.Temmuz.2010, 06:52
ilginize teşekkürederim osman bey bana doğruyu bulmamda yol gösterecek ustalar elbette vardır burada
fatih bey bu köpek zaten 3 yaşında falan resim çekilmiş. resim çekileli tam 5 yıl olmuş eder 8 yaşında.. sen eminmisin bunun yavrusu olduğuna?
fatih demircan
31.Temmuz.2010, 08:30
yaş önemli deil benim asıl merak ettiğim köpek safkan bir ırk mı?
veyselll
31.Temmuz.2010, 08:55
abi köpeğin avını gördünmu? Eğer gördüysen sorun yok. Ama görmediysen başka bir köpek tavsiye ederim.
fatih demircan
31.Temmuz.2010, 09:48
yok veysel kardeş avını filan görmedim tamamen güvene dayalı bir alışveriş yapıcaam
fatih demircan
31.Temmuz.2010, 09:51
online olan üyeler lütfen herkezin yorumunu duymak istiyorum benim ve sizler için çok önemli sadece okuyup geçiştirmeyelim
unforgiven
31.Temmuz.2010, 09:56
Bu resimler Emette çekilmiş. Köpek kalite bir köpeğe benziyor. Safkanlığından çok fazla anlamam ama arazide sorun çıkarmaz ki bu köpeğin yavrularının da sorun çıkaracağını sanmıyorum... Şahsi düşüncem budur...
Saygılarımla...
fatih arkadaşım yavruların anne ve babasının avcı olmaları çok önemli sen hep anne den bahsediyorsun baba nası laçaba ..
bana kalırsa kuyruk çıkışı ve tüylü olması kafa karıştırıyor nette birsürü pointer resmi var resimlere bakarak kendinde bir fikir sahibi ola bilirsin.
ersin kasap
31.Temmuz.2010, 10:44
selamlar fatih bey öncelikle açık sözlü olmak isterim ben köpeği beyenmedim he safkanmı dersen bence değil fizik yapısı olarak göğüs kafesi hoşuma gitmedi arka tarafı yüksek kuyruk kalın ve tüyü kaba bana sorarsan enik alıcaksan çok araştır ve öyle karar ver sadece kara kafa oluşu seni cezbetmesin
öncelikle anne ve babasının avcı olduğundan emin ol çünkü nekadar yakın olursa olsun başkalarından dinle köpeklerin avını herkez masada över köpeğini saygılar
fatih demircan
31.Temmuz.2010, 11:29
teşekkürler ersin kardeş
Fatih Bey
fotoğraftaki köpek safkan bir pointere benzemiyor köpeğin arka tarafı bozuk gibi gözüküyor.
İyice cinsini araştırıp saf bir köpek almanı tavsiye ederim hangi ırk olursa olsun safkan olsun avlanacağım diyorsan sorun yok rastgele
sevgili fatih hocam bu köpek safkan değil ancak av yapmıcak diye birşeyde yok sen avını gör köpeğe ondan sonra karar ver benim köpeğimde safkan değil ancak buyıl ondan çok güzel avlar bekliyorum.........
bana sorarsan anası yoz. fiziksel olarak O
Oktay AKÇAKMAK
01.Ağustos.2010, 19:42
babası anası ve sahibi avcıysa gerisini boşver..önemli olan ana babadan geçen av kanı..naçizane tavsiyem budur
vedat oncu
01.Ağustos.2010, 23:57
fatih kardeşim bu köpek safkan bir pointer değil, kuyruk çok kalın ve tüylü ,ama tahminime göre babası güzel bir ingiliz puanter,anneside bizim anadolu puanteri dediğimiz av köpeği ,avını ,huyusunu ,suyunu sen araştıracaksın ama orjin olarak safkan değil kardeşim,rastgele.
fatih bırak safkan olmasını bence köpek bile deyil.
böyle bir köpekten enik almak cok saçmalık bak yanlış anlama arkadaşın seni pek sevmiyor sanırım...
fatih demircan
02.Ağustos.2010, 12:28
konu 3 gündür sitede yayınlanıyor ama hala özellikle bir kişiden yorum alamadım konuyumu görmedi yoksa görmezden mi geliyor anlamadım.sana diyorum MUSTAFA ÇİL köpek duayeni bi yorum yapta kafamda soru işaretleri kalmasın
fatih kardeşim bu köpek setter pointer kırığı hangi uyanık bunu sana satmaya çalışıyosa işi sahtekarlık bence bunu safkan deyip yavrusunu satan veya satmaya çalışan dumen yapıyordur saygılarımla...... kimse insanların samimiyetini kötüye kullanmasın lütfennn
dadak_e
02.Ağustos.2010, 17:21
abicim burun yapısı farklı gibi geldi ama net bi foto olmadığı müddetçe bişe denilemez leke gibi olur
sevgili fatih bu köpeğin safkan olmadığı kesin
fatih demircan
03.Ağustos.2010, 09:18
mustafa çil yorum yapmak bu kadar mı zor
Mustafa ÇİL
03.Ağustos.2010, 09:49
fatihim açsana telini gardaşım....sonra burayada yazacağım....
Mustafa ÇİL
03.Ağustos.2010, 09:51
daha kaç steye yazacaksan fark etmez gardaşım da...telini adam gibi aç sonra herkese cevap vereceğim sen rahat ol...ama önce aç telini gardaşım bak seni arıyorum durmadan
sn. mustafa bey buraya yazsın fatih bey derdini.. sizde yazın buraya...
Mustafa ÇİL
03.Ağustos.2010, 10:14
sana olur oolmaz bilgiler vermeye çalışıp beni bu camiaya düşman etmeye çalışan insanlara şahsiyetlere bir sor bakalım...
bu köpek emet ilçesine ne zaman gelmiş.
kimden gelmiş,kim getirmiş,nasıl gelmiş kaç kardeş gelmiş bir sor....gardaşım o sana bişeyler syleyen arkadaşlara sana bişeyler anlatmaya çalışanlara arkadaşlara kimden geldiğine alınmasına kimler aracı olunduğuna kadar sor...
sonra devam edeceğim, gardaşım sen bi sor bakalım gardaşım
Mustafa ÇİL
03.Ağustos.2010, 10:17
birde bu köpek kimde bir sor o arkadaşlara gardaşım sana cevap veremezlerse sonra bu köpeğin kimde olduğunu bern buraya yazarım...
Mustafa ÇİL
03.Ağustos.2010, 10:20
açsana gardaşım şu telini....fatihhhciğimmm yada kim tarafından sana neler yaqzıldığını sylendiğini buraya yazda bu millet bilsin gardaşım....madem bu kadar açık veya şeffaf oluyolar bu arkadaşlar isimlerini yazda camia öğrensin
Mustafa ÇİL
03.Ağustos.2010, 10:33
evet arkadaşlar bizim meleketden bir çamur at izi kalsın daha uygulaması yapılmaya çalşııldı fakat buda tutmadı malesef...ben geldim...defalardır fatihciğimi arıyorum açmıyor,,sonra teli bir ara açıyor sana döneceğim.......
ben onu on kez daha arıyorum ve bana beni bir daha arama deyip telini kapatıyor...
Ve bana yazdığın bu camiaya kötülemeye çalıştığın için seni mahkemeye veriyorummm....1 LİRALIK MADDİ 10 LİRALIK MANEVİ :)
Mustafa ÇİL
03.Ağustos.2010, 10:34
Lütfen konuyu kitlemeyelim...
ersin kasap
03.Ağustos.2010, 10:34
usta konu başka bir sitede kilitlenmiş bir konumda seni bekliyor sana cevap hakkı doğduğu için bekletiliyor
konu başlığı hiç bir avcıya ve bu camiaya yakışmıycak biçimde açılmış
fatif bey size ve açmış olduğunuz konuya gerekli açıklamaları tüm arkadaşlar yaptı sizin düşünceniz ve kimleri kaideye alarak böyle birşeye kalkıştığınız ortadadır ama sizden ricam size bu köpek hakkında iyisiyle kötüsüyle kim akıl veriyorsa lütfen isim verin bizler saten kim ve kimler olduğunu biliyoruz olaylar başka yerlere saptırılmasın emet ufak biryer kim nesef alsa herkez duyar şayet verecek isminiz yoksa bu konu hakkında kendi fikrinizi yazıp açıklama yapmalısınız tüm site sakinleri kimin haklı kimin haksız olduğunu merak ediyor çamur at izi kalsın bu camianın hiçbir ferdine yakışmaz
Mustafa ÇİL
03.Ağustos.2010, 10:43
EEEEEEEE hadi ama ama fatih....bir dünya işim var köpek bakmaya gelecek dostlar var seni bekleyemem burdfa ben.....
sana söylenilenleri adım gibi biliyorum....ben yazmayayım buraya sen yaz gardaşım....ve bu köpek kimde şimdi nerde ....sana verdiğim köpeğin anne ve baba resimlerini çiftleşirken atsınlar bende harbiden bunamışım dyeyim
Mustafa ÇİL
03.Ağustos.2010, 10:47
ersinim benim yazılarımı kopyala yapıştır o stelere, çünki birilerinin dolmuşuna mükemmel gelerek ağır ithamlar yapmış bu delikanlı gardaşım...eeeeee çok sustum tabi bu camiada şşimdi konuşma zamanı...breton dye satılan yavrulardan tutunda,,,,italyan melezi köpeklerin saf kan dye satılmasına 2 BABALI YAVRULARIN DOĞUMUNA KADAR ÇOK SUSTUM....ersin gardaşlığım senden ricamdır kopyala yapıştır yapıvar misfrlerim var şuanda onlarda öyle bakıyolar yazılana çizilene....bu benim memlekete ben bu işi doğru öğretememişim anlaşılan :) :)
Mustafa ÇİL
03.Ağustos.2010, 10:51
karşı tarafın verecek sözü yoksa ben bu kadar bekledim steyide yine reytinglere koşturduk
ben burdayım emet deyim...kendi ayaklarımla ,,KAZIYA KAZIYA MUSTAFA ÇİL oldum he birde sağolsun çok kızdığım ama sonunda hak verdiğim koca ustam halit akkuş u buradan selamlamadan edemeyeceğim sen haklı çıktın usta....
çok kazık sivrilttik şimdi batmaları gayet normal...ama ben menunum heh :) :)
uzamasın heralde okumayan arkadaş kalmamıştır şimdiden sonra kilitleyebilirsiniz arkadaşlar konuyu
Bırakın bu işleri işinize gücünüze bakın arkadaşlar.. bunlar ufak iş.. ne olmuş sahtekarsa ne
olmuş üçkağıtçıysa.. ? düne gelene kadar kankiydik yaa şimdi üçkayıtcımı olduk sahtekarmı olduk..
Bu sitenin sorumlusu kimse telefonunu istiyorum........
Yada telefonum bu 0 555 840 76 47 o kişiyle görüşmek istiyorum....
O kişi bana dönmediği taktirde bu sitedende ayrılmak istiyorum...
Bune yaa o buymuş bu buymuş.. burası muhalefet istasyonu değil, aşşalayıcı yada çamura yat yan battı yeri de değil..
SİTE SORUMLUSU TELEFONUMU YAZDIM RİCA ETSEM GÖRÜŞEBİLİRMİYİZ..?? okuyan varsa haber vermesini telefonumu ulaştırmasını rica ediyorum..
Halil KÜÇÜK
03.Ağustos.2010, 10:53
arkadaşlar ,lütfen
bir birbirinize hakaret ve rendice edici yazılar yazmayın
ayrıca fatih kardeşimiz site kurallarını ihlal ettiği için siteye girişi yönetim tafından yasaklanmıştır
selamlar saygılar
Halil KÜÇÜK
03.Ağustos.2010, 10:56
Konu AvkoliK.NeT forum kuralları (http://www.avkolik.net/forum/forum-kurallari/avkolik-net-org-site-kurallari/) gereği kilitlenmiştir...Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Lütfen şikayet veya önerilerinizi Bölüm moderatörü veya Yöneticilerimize bildiriniz...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.