PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : beğenmeyen beğenmedim yazsın (( AŞKIM ))

02.Ağustos.2010, 12:45
sn.. mulaim ateş kaleminden...

Değerli arkadaşlar insanların kandırılmasına artık dur demenin zamanı geldi. Bu yazdıklarım umarım site yöneticileri tarafından silinmez silinirse zaten taraflı bir site olduğu aşina olur. Çünkü kimseye ne hakaret ederim nede izin veririm tek derdim yalanlara can verilmesi. M. ÇİL Aşkımın kendi köpeği olduğunu ve damızlık ettiğini yazmış. Şimdi soruyorum M.Çil'e elindeki kendi köpeklerimin yavrusu damızlığım dediğin köpek Zonguldak'ta Tahsin ŞANAL'da doğup Ankara'da Av Rehberi Ferhat beyin köpeği değilmi? Arkadaşlar internet denilen bişey var hiçbirşey gizli kalmıyor gizli kapaklı işler yapmayalım hepimiz avcıyız birbirimizi kandırmaya gerek yok.

UMARIMKİ YÖNETİM TARAFINDAN SİLİNMEZ SELAMLAR.....

cvb: sayın mulayim bey bu sitede bazı kurallar vardır
örnekleri de şunlardır...
1- önce bi kendini tanıtırsın bi tatlı yada acı çayımızı içersin
2- sonra senin kişiliğini ve sevgini saygımı göz ardı edip hangi zihniyetle burda olduğunu çok kısa bi sürede anlarlar..
3- dost olduğuğunu anlarlarsa her konuna her msj na cvb verilir..
4-önce bi kendini tanıtıp sonra bu yazıyı yazsaydın saygım olurdu yine
5- insanları kötülerken kırkbir kere düşünmek gerek bence..
dahası var ama uzatmayalım benim vaktim yok...

gelelim mustafa çil konusuna..
1- (mustafa çil)kimdir ??? önce bunu söyle bana ?
2- sen AVUKATIMISIN dersen evet ben mustafa çil ücretli ve maaşlı avukatıyım..
3- mustafa çil AV KÖPEĞİ üreticisi yetiştiricisi ticaretiyle uğraşan biridir..
4- ticarette yalan olmazmı sn. mulayim bey?
5- bu günümüzde adam koltuk sevdasına ne yalanlar vaat edip o koltuğa oturuyor.. oturduktan sonra hangi birini yapıyor?
6- diyelimki sana yalan söyledi bu köpek benim diye... peki sen neden aldın? beğendinde ondan beğenmesen alırmıydın?
7- bende sn mustafa çi,lden aldım.. benimkide kendi köpeği.. ama anasını bilmem babasını bilmem beğendim aldım..
8- 17 yıldır bu camiaya hizmet etmiş bir kişiyi asla böyle yazamazsınız.. varsa bi sorununuz telefon denilen bir iletişim var ordan sn.çile ulaşırsınız..
ALLAH'ın selameti üzerinizde olsun kalın sağlıcakla mulayim bey..
__________________________________________________ ____________________________________________

Sn. Ersin Kasap ve Tanju Unen:

ersinim sen çok iyi birisin bi türlü tanışma fırsatım olmadı ama ALLAH birgün nasip ederse çok isterim.. tanju abiyi sürekli takip ederim sevgide saygıda asla kusur etmeyen biri.. asla tatsızlık olmasını istemiyorum ben ziyeretinin sebebini anladım ve öyle olacağına inanıyorum.. senin kişiliğini bildiğim içinde asla birbirinizi üzmeyeceğinizden eminim.. üç günlük hayatta hiç birşey hiç birşeye değmez ersinim.. sen 30 yaşındasın tanju abi 39 sen ondan özür dilersin bu mesele kapanır.. neyin kavgası yada paylaşamıyoruz ben bunu anlamıyorum.. tanju abi asla o niyetle yazmamıştır bir yanlış anlaşılma olmuştur.. ben hergün sitedeyim sabah 9 akşam 8 e kadar en aktif olanlardan biri sensin diğeri tanju abim.. sakın birbirinizi üzmeyin ben bu konuda rica ediyorum.. tanjuy abinin çayıda tatlı olur kahveside ben buna kefilim.. bu konuyu yüz yüze konuşup dertleşip yarın burda ikinizin resmini yani bir dost hatırası resim görmek istiyorum.. bunu rica ediyorum isterken yanlış anlaşılmasın.. konuyu okuyunca çok şaşırdım yazmamk için kendimi tutamadım.. günün verdiği sitres yada hayat şartlarından bu tip gerginlikler ara sıra olur ama unutmayalım ki bir dost kazanmak yıllar alır..kaybetmek ise sadece 1 kaç saniye.. ersin beye ve tanju abime bu konuyla ilgili rica ediyorum tanju abi sendende bir küçüğün olarak bunu rica ediyorum.. biz burda bir aileyiz sadece bi takım koınular için yada amacı çıkarı ne olduğu belli olmayan siteye ziyaret eden kişilere gülünç olmayalım..ikinizide sevgi ve saygılarımı sunuyorum.. bu yazma cesaretinide sizi kendime yakın gördüğüm için gerek duydum.. hatam varsa özür dilerim ikinizdende.. saygılar..

tanju unen
02.Ağustos.2010, 14:11
Sevgili Tufan .

Ersin'le telefonda konuştuk ortada bir yanlıl anlaşılma olduğunu ve yemin billah ederek yazmış olduğu cümleleri bana sarf etmediğini söğleyerek beni ikna etti . Ayrıca kalbinin güzelliklerini kelimelere dökmüşsün herşey gönlünce olsun .

Selam ve sevgiler .

02.Ağustos.2010, 15:12
Sevgili Tufan .

Ersin'le telefonda konuştuk ortada bir yanlıl anlaşılma olduğunu ve yemin billah ederek yazmış olduğu cümleleri bana sarf etmediğini söğleyerek beni ikna etti . Ayrıca kalbinin güzelliklerini kelimelere dökmüşsün herşey gönlünce olsun .

Selam ve sevgiler .

işte bu yaa biz abi kardeşiz tanju abim.. sende çok iyi bir insansın inan ersinde öyle.. telefon görüşmesi iyi olmuşta ben yinede bi resim isterim çayları kahveleri içerken ona göre tanju abi..

sağolasın tanju abi emin ol gönüllerimiz hep aynı.

ersin kasap
02.Ağustos.2010, 17:22
tufanım seni severim arkadaşım seninde beni sevdiğini adım gibi bilirim ben bu site değil tüm sitelerde abilerimin isteği üzerine bulunuyorum
tanju abimle konuşup hem fikir olduk böylesi tartışmaların asıl sebebi sadece yazılanların yanlış anlaşılması beni bilirsin kimseden lafımı ve özümü esirgemem ben kendi kişiliğime söz söyletedeceğime bu camiayıda avcılığıda bırakırım bana sanal alem lazım değil bana candan dostluklar lazım burası paylaşım platformu ve herkezin özgür iradesi var insanlar sadece kendi iradelerine ve kişiliğine göre yorum yazsa saten hiç bir olay veya tartışma konusu olmaz benim sözlerim sahsa değil ortayadır kim üstüne alırsa kendi bilir herkeze verilecek cevabımda hesabımda vardır ben avcıyım öylede kalıcam paylaşımlarımda herdaim av ve dostluk muabbet vardır benim özüm bu
benim kızma sebebim (avukat )kelimesiydi tajnu abiyle bu meseleyide konuştuk anlaştık
resim demissin kısmet belki bir gün biryerde oturursak oda olur arkadaşım söz vermiyeyim bizde herkezin yidiğimiz bir dilim ekmeğin hatırı vardır nankörlük yapmayız insanlarıda ilk önce yaradandan ötürü sonrada kişiliklerine değer verip severiz
tufanım konu kapanmıştır bu konuda rahat olabilirsin tanju abim büyüğündür vede hep öyle kalıp saygı duyacağım
selamlar arkadaşım

02.Ağustos.2010, 20:51
İki bursalı ...üçüncüsü ben mustafa hoca ...panayır merkez camii imamı...ikinizide bekliyorum.misafirim olun bi çayımı için hem tanışalım hem kaynaşalım...Tanju ve Ersin bey ikinizide bekliyorum....Tel:0 538 8523264

03.Ağustos.2010, 08:11
tufanım seni severim arkadaşım seninde beni sevdiğini adım gibi bilirim ben bu site değil tüm sitelerde abilerimin isteği üzerine bulunuyorum
tanju abimle konuşup hem fikir olduk böylesi tartışmaların asıl sebebi sadece yazılanların yanlış anlaşılması beni bilirsin kimseden lafımı ve özümü esirgemem ben kendi kişiliğime söz söyletedeceğime bu camiayıda avcılığıda bırakırım bana sanal alem lazım değil bana candan dostluklar lazım burası paylaşım platformu ve herkezin özgür iradesi var insanlar sadece kendi iradelerine ve kişiliğine göre yorum yazsa saten hiç bir olay veya tartışma konusu olmaz benim sözlerim sahsa değil ortayadır kim üstüne alırsa kendi bilir herkeze verilecek cevabımda hesabımda vardır ben avcıyım öylede kalıcam paylaşımlarımda herdaim av ve dostluk muabbet vardır benim özüm bu
benim kızma sebebim (avukat )kelimesiydi tajnu abiyle bu meseleyide konuştuk anlaştık
resim demissin kısmet belki bir gün biryerde oturursak oda olur arkadaşım söz vermiyeyim bizde herkezin yidiğimiz bir dilim ekmeğin hatırı vardır nankörlük yapmayız insanlarıda ilk önce yaradandan ötürü sonrada kişiliklerine değer verip severiz
tufanım konu kapanmıştır bu konuda rahat olabilirsin tanju abim büyüğündür vede hep öyle kalıp saygı duyacağım
selamlar arkadaşım

Sağolasım ersinim... kırıcı bölücü değiliz biz hep dost olmaktan yanayız buna eminim.. sevgi ve kucak dolusu sevgi ve saygılarımı sunarım.

İbrahim ÖZEL
03.Ağustos.2010, 16:50
Konu tatlıya bağlandığına göre portalı işgal etmemesi adına konuyu kilitliyorum. Hep dost kalın dostlarım...

İbrahim ÖZEL
03.Ağustos.2010, 16:50
Konu AvkoliK.NeT forum kuralları (http://www.avkolik.net/forum/forum-kurallari/avkolik-net-org-site-kurallari/) gereği kilitlenmiştir...Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Lütfen şikayet veya önerilerinizi Bölüm moderatörü veya Yöneticilerimize bildiriniz...