PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : özel tüfek hakkında degerli bilgi

mehmet ergin
05.Ağustos.2010, 09:25
avcı arkadşlar yok böyle bişey önüne gelen özel tüfeğim var özel tüfek satıyom özel tüfek alıyom diyor. bakın ben 1994 den beri av tüfeğinin içindeyim özel tüfek diye alınan satılan tüfeklerin gercekten özel tüfekle hiç bir ilgisi yok size şunu garanti ediyorum özel tüfek diye bahsi gecen 100 tüfekten 95 altatmaca özel tüfek öyle hemen alınıp satılmaz belli bir hazırlama süresi vardır. normal tüfekle cok fazla fiyat farkı vardır. ustalar bütün hünerini böyle av tüfeklerinde gösterir. müşteri satıcıya telefon ediyor; satıcının dediği aynen şu abi senin özel tüfeği yarın kargoya veririm ... ya yok böyle bi mantık bir günde özel tüfek hazırlanamaz hazırlanırsa özel tüfekle bir ilgisi olmaz.
sırf elindeki tüfeği satma amacı olan bazı karaktersizler avcıyı altatıp elindeki sıradan tüfekleri özel tüfek diye satıyorlar. lütfen böyle insanlara karşı biraz daha dikkatli olun
birde av tüfeğinin üzerindeki gravür ve dekora bakıp bu özel bir av tüfeği kanısına varmayın. en kalitesiz tüfeği gönderin üzerine 1.sınıf gravür ve dekor yaptırayım yani özetle gravür ve dekor özel tüfek için bi ölcü olamaz
özel tüfeği olanlara soruyorum içinizden kacınız tüfeğinizin özel oldugu konusunda referans verebilir. ?

son olarak formda arkadaşlar bazen soruyor " ben bir av tüfeği almak istiyorum ne tavsiye edersiniz " diye sonra millet başlıyor bence şu tüfek cok kaliteli falanca marka 1 numara falanca markanın üstüne tanımam vs... arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama o bahsi gecen firmalarda üretilen tüfeklerin bir cogunun üretim sistemi götürüdür yani işci ne kadar cok yaparsa o kadar cok para alır. herkes gibi işcide önce kendini düşünür bilmem anlatabildimmi?
ikinci bir üretim sistemide cok düşük maaşlarla işci calıştıran firmalardır işci agzı ile kuşta tutsa aynı üçreti alır ki bunun sonuçlarını tahmin edebildiğinizi düşünüyüorum
bu bilgileri sizlerle paylaşarak avcıların av tüfeği konusunda daha bilinçli olmasını dilerim hepinize rasgele

konu ile detaylı bilgi için 5326669958

05.Ağustos.2010, 09:53
Haklısınız mehmet bey.. 1194 den buyana bu işin içindeyim demişsiniz.. peki bir fikrinizi almak isterim.. kesinlikle iyi yada kötü darılmaca kırılmaca yok.. peki bu tüfek özelmi??? sadece düşüncenizi ve fikrinizi almak istiyorum..

MODEL : HUĞLU Özel yapım
KALİBRE : 12
FİŞEK YATAĞI : 70 - 76 mm
TETİK TİPİ : çift tetik
NAMLU BOYU : 71 cm
EMNİYET : elle
GRAVÜR : çulluk kalem işleme full gravür eskitme
BAŞLIK : 7075 ALÜMİNYUM
BAŞLIK KROM : eskitme
ÜST BANT : 12 mm
ARA BANT : ara bant soğutmalı
YAN BANTLAR : siyah
BOY KUNDAĞI : ceviz işlemeli eskitme
BOY KUNDAK MODELİ : ceviz opsiyonel eskitme
EL KUNDAĞI : ceviz işlemeli eskitme
EL KUNDAK MODELİ : ceviz işlemeli eskitme
NAMLU : dolu malzemeden işlemeli 4140 çelik
NAMLU KROM : içi beyaz sert,dışı siyah kaplama
ŞOKLAR : üst--- 4/3 : Keklik, Tavşan ve uzun menzilli avlarıda
: alt ---4/2 - : Çulluk,Sülün,Bıldırcın ,Keklik ve bek avlarında
AĞIRLIĞI : 3 kilo 20 g

http://img267.imageshack.us/img267/1959/05082010316.jpg

http://img714.imageshack.us/img714/7496/05082010317.jpg

http://img39.imageshack.us/img39/3428/05082010318.jpg

http://img819.imageshack.us/img819/4088/05082010319.jpg

kapadokyali_1981
05.Ağustos.2010, 10:46
Tufan gerçekten harika bi tüfek şahsım adına tüfeğin çok hoşuma gitti güle güle kullan kardeşim.

Recep DÖNMEZ
05.Ağustos.2010, 10:46
Mehmet ERGİN Bey! öncelikle sitemize hoşgeldiniz ...
Siteye üye olduğunuzda kendinizi tanıtıp ne iş yaptığınızı,çalıştığınız
firmayı ve tüfek konusunda her türlü bilgi ve yardımı site üyelerine
sunabileceğinizi belirtmenizi gönlümüz isterdi.
Ama tanışmak ve yazışmak bugüne nasipmiş...
Şimdi açtığınız konuyu ve konu içerisinde yazdıklarınızı incelediğimizde
firma ismi zikretmeseniz bile birçok firmanın işleyişi,yada çalışma sistemi
hakkında aleyhte yazılar yazmışsınız.Böylece birçok firmayı zan altında
bırakmış olmuyormusunuz.Üstelik yazınızın sonunda kendi firmanızın
linkini vermişsiniz ve kendi firmanızın reklamını yapmış oluyorsunuz.
Başka firmalar hakkında yazdıklarınızı yazmasaydınız
yazdıklarınız yinede hoş görülebilir,insanları bilgilendirme amaçlı yazıldığı
düşünülebilirdi.Ancak konunuzun sonuna eklediğiniz firma linki ile bu firmanın
reklamı yapılmış oluyor aynı zamanda...yazınızda başka firmalardan bahsetmeden
"Tüfek konusunda bilgi almak isteyen firmamız ile irtibata geçebilir" diyebilirdiniz.Ama
siz bunun yerine (doğru yada yanlış bunu bilemeyiz) başka firmalar hakkında karalayıcı bilgiler
vererek kendi firmanızın linkini veriyorsunuz.Şimdi bir başka firma görevlisi çıksa
oda aynen sizin gibi birşeyler yazsa,sonra bir başkası ve böyle devam etse....
Burada yardımlaşma,bilgilendirme,insanlara yol gösterme,ihtiyaçları karşılama
konularında yapılacak hertürlü paylaşıma,bilgiye,dökümana evet diyoruz,ama
başkalarını kötülemeye,karalamaya ve ticari amaçlı reklama asla ve asla Hayır
diyoruz bilginiz olsun.....
Bizleri anlayışla karşılayacağınızı umar selamlar sunarım....

05.Ağustos.2010, 10:51
Tufan gerçekten harika bi tüfek şahsım adına tüfeğin çok hoşuma gitti güle güle kullan kardeşim.

teşekür ederim ömerim.. sanada yaptıralım kardeşim sendede olsun böyle bi tane..

Recep DÖNMEZ
05.Ağustos.2010, 11:33
Tufan Kardeşim!
Ben hasta oldum bu tüfeğe....
Özelliklede Çulluk motifi işlemesine...
Şahsen kendim dipçik ve diğer ahşap kısımlardaki
işlemeleri sevmiyorum ama metal kısımlardaki işlemelere
bayılırım....
Güle güle kullan....
Bereketli avlarda kullan...
Selamlar...

05.Ağustos.2010, 11:37
Tufan Kardeşim!
Ben hasta oldum bu tüfeğe....
Özelliklede Çulluk motifi işlemesine...
Şahsen kendim dipçik ve diğer ahşap kısımlardaki
işlemeleri sevmiyorum ama metal kısımlardaki işlemelere
bayılırım....
Güle güle kullan....
Bereketli avlarda kullan...
Selamlar...

Teşekür ederim recep ustam o senin güzelliğin.. sezon açılımı yaklaşıyor.. cümlemize hatasız kazasız avlar nasip etsin cenab-ı ALLAH..

mehmet ergin
05.Ağustos.2010, 12:50
tufan kardeş cok güzel bir tüfeğin var evet tüfeğin standart bi üretim degil özel yapım güle güle kullan

mehmet ergin
05.Ağustos.2010, 13:13
recep bey tanışmayla ilgili ince düşünceniz için teşekkür ederim fakat firmalar konusuna gelince bu formda ve başka bir yerde yazılı ve sözlü olarak hiç bir firmayı direk hedef alan bir fiilim olmamıştır zaten bir firmanın ismini belirterek hakkında yorum yapmak benim prensiplerimede aykırıdır. fakat standart bir av tüfeğinin özel tüfek diye satılması hem avcıya hemde bizim gibi özel silahlarla ugraşan insanlara zarar veriyor. web sayfamın adresini vermekteki amacımdan biride buydu tabiki reklam amacıda güddüm fakat eleştirinizi dikkate alarak web sayfamın adresini kaldırıp sadece telefon numaramı verecem konu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler için
ilginiz için teşekkür ederim

Recep DÖNMEZ
05.Ağustos.2010, 13:31
Mehmet Bey! anlayışınız için teşekkür ederim.
Birbirimizi anlayabildikten sonra problem yok zaten.
Konun gereğini yaptığınız için tekrar teşekkürler.
İnşallah ileriki tarihlerde sizlerin tecrübelerinden
ve bilgilerinden birçoğumuz faydalanacaktır mutlaka...
Selamlar,saygılar...

mehmet ergin
05.Ağustos.2010, 13:53
ilginiz için ben teşekkür ederim acizane bilgilerimle yardımcı olmak beni mutlu eder saygı ve selamlar

06.Ağustos.2010, 21:20
Mehmet bey öncelikle aramıza hoş geldiniz.değerli bilgilerinizden istifade edeceğimiz aşikar.
Ben bundan 10 yıl kadar önce üzümlüye kargoyla tüfeğimi gönderip güya kıromlu boya yaptırdım.
Bir sezonda boya namlunun omuzuma gelen yerleri silindi. biz hanginize usta olarak güveneceğimizi
bilemiyoruz. Kusuruma bakma ama usta olarak geçinen üzümlüde sahtekarlar olduğunu da bilin ve aranızdan böylelerini temizleyin lütfen.selamlar...

mehmet ergin
19.Ağustos.2010, 12:02
MUSTAFA AKSOY bey kusura bakacak bir şey yok sizlere hak veriyorum cünki sizin gibi bir cok kişinin; böyle sahtekarlar yüzünden canının yandığını ve aldatıldığını biliyorum . bu sahtekarlardan nefret ediyorum cünki yaptıkları her kötü iş üzümlü ye lans ediliyor. üzümlüde işini cok iyi yapan ustalarında bu suretle hakkı yeniyor. av tüfeği almak isteyen kişiler bilincli olmadığı sürece bu tür sahtekarlar hep olacak. yani bu şerefsizleri üzümlü olarak bizlerin temizlemesi ve takip etmesi mümkün değil ama avcı arkadaşlar av tüfeği seciminde titiz ve bilinçli olursa bu sahtekarlar temizlenmiş olur.

ustalık konusuna gelince benim size bi teklifim var av tüfeğinizi gönderim üçretsiz olarak kromunu ve boyasını yapayım eger memnun olmassanız firmam hakkında aklınıza gelen herşeyi rahatlıkla söyleyin bu söyledikleriniz için sizden şikayetci olmayacagım
fakat memnun olursanız işimi nasıl yaptıgımıda avcı arkadaşlarla paylaşın
tel numaram 532 666 99 58

İbrahim ÖZEL
19.Ağustos.2010, 16:30
Tufanım o tüfeği sepetle bana sana 2 lord yavrusu göndereyim. Ne güzelliktir o vallahi harikaymış...

19.Ağustos.2010, 23:46
MUSTAFA AKSOY bey kusura bakacak bir şey yok sizlere hak veriyorum cünki sizin gibi bir cok kişinin; böyle sahtekarlar yüzünden canının yandığını ve aldatıldığını biliyorum . bu sahtekarlardan nefret ediyorum cünki yaptıkları her kötü iş üzümlü ye lans ediliyor. üzümlüde işini cok iyi yapan ustalarında bu suretle hakkı yeniyor. av tüfeği almak isteyen kişiler bilincli olmadığı sürece bu tür sahtekarlar hep olacak. yani bu şerefsizleri üzümlü olarak bizlerin temizlemesi ve takip etmesi mümkün değil ama avcı arkadaşlar av tüfeği seciminde titiz ve bilinçli olursa bu sahtekarlar temizlenmiş olur.

ustalık konusuna gelince benim size bi teklifim var av tüfeğinizi gönderim üçretsiz olarak kromunu ve boyasını yapayım eger memnun olmassanız firmam hakkında aklınıza gelen herşeyi rahatlıkla söyleyin bu söyledikleriniz için sizden şikayetci olmayacagım
fakat memnun olursanız işimi nasıl yaptıgımıda avcı arkadaşlarla paylaşın
tel numaram 532 666 99 58

Mehmet ustam.Tüfeğimi size göndereceğim.kendinize daha doğrusu ustalığınıza,işçiliğinize güvenmeseniz bu sözleri söylemezsiniz.

ama biz hanginizin nasıl iş yaptığını nasıl bilelim be ustam ...Ama iyiler her zaman ayakta kalır kötüler bir gün mutlaka ayıklanır.selamlar

özelden sizi ararım...