Orijinalini görmek için tıklayınız : KEKLİK KAFESLERİ HAKKINDA
MUSA EMRE AYDIN
18.Ağustos.2010, 12:26
HERKESE SELAMLAR.KEKLİK KAFESLERİYLE İLGİLİ BİLDİKLERİMİZİ PAYLAŞALIM LÜTFEN.
KEKLİK KAFESLRİNDEKİ ÖRTÜLER NE AMAÇLA YAPILIR.NASIL OLMALIDIR.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
MUSA EMRE AYDIN
20.Ağustos.2010, 06:19
KİMSENİN BİLGİSİ YOKMU.YARDIMCI OLACAK Bİ MÜSLÜMAN EVLADI YOKMU?
İBRAHİM AKKAYA
20.Ağustos.2010, 07:00
Musa kardeşim ilk önce siteye hoşgeldin sefalar getirdin.Biliyorsun Kafes avı tarihe karıştı kanunen yasak .
Hobi amaçla besliyen varsa o başka .
Sitemiz de bu işle uğraşan olduğunu sanmıyorum birde üslübuna ve yazına dikkat et Büyük harflerle yazmak sitemiz kurallarına aykırıdır.
Mesajlarını değiştir ve küçük harflerle yaz.Ramazan ayı ve Mübarek CUMA günü Müslümanlık testi yapma .
Elahamdüllah SİTEDE HERKES MÜSLÜMAN.
unforgiven
20.Ağustos.2010, 10:28
15 yıla yakın zamandır keklik besliyorum ve bu işi profesyonel olarak yapıyorum. Sitedeki keklik ve her nevi kanatlı hayvan besleme ve bakım konuları ile ben ilgileniyorum elimden geldiğince. Mesajınız kurallar dahilinde olmadığı için cevap vermek istemedim. Keklik kafeslerine takılan örtüleri de başka yerlerde araştırmanızı tavsiye ederim. Sizin maksadınızın ne olduğunu bilmeden size bilgi vermek niyetinde değilim.
İsmail ŞEN
imported_avkolik
20.Ağustos.2010, 11:33
Arkadaşlar ne bu şiddet bu celal :)
İsmail ne demek amacını öğreninceye kadar.Keklik kafesiyle arkadaş keklik beslemek istiyor sanırım.Bilgin varsa paylaşırsan sevinirim !!!
M.Emre kardeşim forum kuralları dahilinde yazılarınızı küçük harflerle yazmanız gerekiyor.Biraz da sabır gerekiyor.Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar konuyu okudukça mutlaka cevaplar gelecektir...
unforgiven
04.Şubat.2011, 15:48
Bu konuya yazılan cevabı şimdi gördüm. Usta kusura bakma konu eski ama mesaj yazma gereği duydum. Böylesi insanlara değil bilgimi günahımı bile vermem... Beni anlayacağını ümit ediyorum.
Saygılarımla...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.