PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İŞLER ÇOK YOĞUN AMA AKLIM SİZLERDE (H.ORHAN)

Hüseyin ORHAN
19.Ağustos.2010, 17:55
Merhaba değerli aVKoLiK ailem,

Yaklaşık 2 aydır siteye yeteri kadar vakit ayıramadım ve halen de ayıramıyorum. Aklınıza yanlış gelmesin, beni unutanlar varsa unutmasın diye bilgi verme gereği duydum.
İşlerimin çok yoğun olması ve yardımcı personelimin evlenerek mutlu bir yuva kurarak işten ayrılması sebebiyle üzerimdeki mevcut iş yoğunluğu arttı bu yüzden de malesef yeteri kadar aktif olamıyorum. Sezonun açılmasıyla içimdeki kurtlar kıpır kıpır olsada önce iş demek zorundayım malesef biliyorsunuz ki siteye giriş sebebim kötü giden işlerim yüzünden çok stresli olmamdı.

Anlayışınız için teşekkür eder, yeni sezonda hepinize kazasız belasız avlar dilerim. Allah (c.c.) dostluğumuzu daim etsin.

Osman KARATEPE
19.Ağustos.2010, 18:29
Hüseyinim aslında bu konuyu bizim açmamız gerekirdi Hüseyin nerelerde duyan bilen varmı diye kusura bakma kardeşim sen unutulmaz dostların arasındasın bekliyoruz....

İbrahim ÖZEL
19.Ağustos.2010, 18:44
Kardeşim arayı açma özletme kendini. Sezon açıldı keklikte düşecez yanına...

unforgiven
19.Ağustos.2010, 19:24
Abim yeter ki huzurun mutluluğun olsun gerisi önemli değil...

Saygılarımla...

veyselll
19.Ağustos.2010, 19:56

Saygılarımla...

Hüseyin ORHAN
20.Ağustos.2010, 10:24
iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler. İbrahim abi sabah saat 6 gibi seslerini dinleyerek avutuyorum kendimi gelirseniz başım üstüne

20.Ağustos.2010, 10:51
hüseyin sana en kısa zamamda yardımcı bir personel bulmak nasip olsun öncelikle seni unuturmuyuz bu arada bekliyoruz senin dört gözle işleri hafifletmeni kısmet olursa bu sene adanaya davet edecem her yıl keklik ve tavşan avı için yasak ve merasını çok iyi bildiğim bölge bu sene serbest

imported_avkolik
20.Ağustos.2010, 11:35
Kardeşim işlerini yoluna koy, önce ekmek...

Güzel düşüncelrin için sağol kardeşim, en kısa süede işlerin yoluna girer inşallah...

tanju unen
20.Ağustos.2010, 12:18
En kısa sürede işlerin yoluna girer inşallah . Allah yardımcın olsun .

Selamlar .

İBRAHİM AKKAYA
20.Ağustos.2010, 12:28
Yeğenim arayı açma ara sıra görüşelim selamlar.

Hüseyin ORHAN
21.Ağustos.2010, 12:14
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bundan sonra sitemize daha fazla vakit ayıracağım çünki yeni sezon sendromu geçirmekteyim illa merak ediyorum.

21.Ağustos.2010, 12:35
Hüsayin umarım en kısa zamanda meralara sende dönersin..................

Yıldıray İNCE
22.Ağustos.2010, 10:25
Hüseyinim aslında bu konuyu bizim açmamız gerekirdi Hüseyin nerelerde duyan bilen varmı diye kusura bakma kardeşim sen unutulmaz dostların arasındasın bekliyoruz....

22.Ağustos.2010, 14:26

Saygılarımla...

Hüseyin ORHAN
23.Ağustos.2010, 05:52
iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Baktım ki böyle yarım yamalak olmıcak bundan sonra durmak yok aVKoLiK 'e devam...