PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TÜM AVKOLİK AİLESİNE !!!! {İ.ŞEN}

unforgiven
19.Ağustos.2010, 20:21
Selamun aleyküm Avkolik Ailem, Dostlarım, Abilerim, Kardeşlerim... Ne desem ne söylesem bilemiyorum şu anda. Bu konu açmamdaki amacım da bu sitedeki büyüklerime sevdiklerime canlarıma teşekkür etmektir.

Zor zamanımda her daim yanımda olan Ali Ekber abim, Sevgili Canım Dayım İbrahim Akkaya, Mustafa Çil abim, Cemal Çıkrıkçıoğlu abim yani Sevgili Reisim, Mesut Bülbül Abim, Ömer Büyükkurutlu abim, Fevzi Dursun abim, Cemal Altınsoy abim, Recep Kuyu abim, Çetin Ekren abim, Halil Küçük abim, Sebahattin Avcı abim ve daha bir çok adını sayamadığım can dostlarım ve abilerim ayrıyeten şimdi burada paylaşımlarda bulunmasa da yürekleri bizimle olan büyüklerime Can-ı Gönülden teşekkür ederim.

İşte bu Teşekkür'ü benim için bir borç haline getiren güzel olay da şu anda okuduğum Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Uluborlu Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü İkinci Öğretim Programı'nda Bölüm 4.'sü olarak ilk %10'luk başarı dilimine girdim. 200 kişi içersinde ilk 20 içersine girebilmek gerçekten benim için onur verici bir duygu.
Bu güzel haberi sizlerle paylaşmak ve hep birlikte mutlu olmak istedim...

Saygılarımla...

Mustafa ÇİL
19.Ağustos.2010, 20:37
aferim paşama
helal sana gardaşım

veyselll
19.Ağustos.2010, 20:46
başarılarının devamını dileriz. yolun uzun . daha ilk 10 var. sonrada 1. liğe kadar...
ama şunu unutma; arkanda kocaman bir ailen var...

unforgiven
19.Ağustos.2010, 20:47
Allah razı olsun canım abim sağolasın. Rabbimin izni ile ikinci sınıf daha mükemmel olacak... Açıkçası ben bu sitede insanlarla gerçekten konuşabilmeyi sosyal olmayı öğrendim. Eğer ben bu sosyalliği elde etmemiş olsaydım pısırık olarak kalırdım herhalde... Rabbim hepinizden razı olsun inşallah abim.

Veysel abim ilk onun içersindeyim zaten. Kendi bölümümde 4. oldum.

Saygılarımla...

veyselll
19.Ağustos.2010, 20:54
%10 yazmışsın. buda 200 kişinin içinden 20 yapar. kolay değildir öle benim gözüme girmek :D :D :D (oğlum büyüyüpte okula gidince benden nefret edecek :D

şaka bi tarafa, hep hayatımda ilke kabul ettiğim bir söz vardı. bir kitabın başında okumuştum ilkokulda iken. şöyle diyordu;
büyük ormanda bir ağaç olmayabilirsin. sende çalı ol. ama o bölgedeki en güzel çalı sen olmalısın ( hatalı yazmış olabilirim çok zaman geçti)

unforgiven
19.Ağustos.2010, 20:55
Allah razı olsun abim sağolasın. Bu sözü kulağıma küpe yapacağım...

Saygılarımla...

kapadokyali_1981
19.Ağustos.2010, 21:20
Devam İsmailim devam kardşeim inşallah daha çok çalışarak daha iyi bi yerde olursun.

unforgiven
19.Ağustos.2010, 21:31
Allah razı olsun canım abim sağolasın...

Saygılarımla...

İBRAHİM AKKAYA
19.Ağustos.2010, 21:36
İsmail Yeğenim başarılarının devamını dilerim.
Allah c.c utandırmasın .
Allah c.c yar ve yardımcın olsun.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

unforgiven
19.Ağustos.2010, 23:31
Sağolasın Canım Dayım teşekkür ederim...

Saygılarımla...

20.Ağustos.2010, 00:11
İsmail Yeğenim başarılarının devamını dilerim.

Allah c.c utandırmasın .
Allah c.c yar ve yardımcın olsun.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

fevzi dursun
20.Ağustos.2010, 01:40
ismailim yönetimce bu başarını gözardı edip değerlendirecektir :D :D :D tebrik ederim abim, sana bu ailede bi teknik mod görevi yakışır gibime geliyor, yönetici arkadaşlarım ne dersiniz

20.Ağustos.2010, 06:21
helal sana gardaşım başarılarının devamını dilerim

Mesut BÜLBÜL
20.Ağustos.2010, 07:07
vay benim kardeşimme cok sevindim kazanmana inan kji yazayım telefonda edeceğim hemen hayatta en kötü şey işsizliktir bunu da aşmı bulunmaktasın ahyırlı olsun darısı diğer işsiz kardeşlerimizin başına diyelim

Osman KARATEPE
20.Ağustos.2010, 07:24
İsmailim tebrik ederim kardeşim helal olsun sana başarılarının tüm hayatın boyunca sürmesi dileği ile selamlar...

tanju unen
20.Ağustos.2010, 07:35
Sevgili İsmail .

Başarının yolu çalışmaktan geçiyor daha çok çalışarak en güzel mevkilere geleceğini düşünüyorum .

Kimler başarılı oluyor?
• İtiraz etmeyi ve itiraz etmekle başkaldırıyı ayırt etmeyi bilen
• Yaşadıklarından ders alarak teorik ve pratiği harmanlayabilen
• Olaylara geniş açıdan bakarken empati sağlayabilen
• Kendine güvenen ve hayata iyi hazırlanabilen
• Kendini geliştirmeye hevesli olan
• Ders dışında da okuyan, kültürlü
• Hedefleri olan ve onları gerçekleştirmek için çabalayan
• Okuluna değer veren ve aktivitelere katılan
• Hocalarıyla ders dışında da fikir alışverişinde bulunan
• İdeolojisini kendine saklayan, fikirlere açık olan
• Güveni aptal cesaretiyle karıştırmayan
• Gündemi takip eden, olaylara farklı yorum getirebilen
• Yeri geldiğinde akıntının tersine gidebilen
• Not tutmanın önemini bilen; fotokopilerle değil, kendi notlarıyla çalışan
• İnsanlarla iyi iletişim kurabilen.
• Verilenlerle yetinmeyip sürekli bilgiyi arayan
• Doğru ile yanlış bilgiyi ayırt eden
• Sosyal yönü güçlü olan, araştırmayı seven
• Bilgisayar kullanabilen,yeniliğe açık
• Yabancı dil bilen, üniversite kütüphanesini kullanan!
• Kantin sohbetlerine değil, derse girmek için okula giden öğrencilerin daha kolay başarıyı yakaladıkları saptanmış....

Kimler başarısız oluyor?
• Günlük çalışma planı yapmadan güne başlayan,
• Derste not almak yerine akılda tutmaya çalışan,
• Zor ve acil işler yerine, kolay ve önemsiz işlerle ilgilenen,
• Son gece koca bir kitabı ezberleyebileceğine inanan,
• Dağınık ve düzensiz bir ortamda çalışan,
• Ödevlerini yaparken ayrıntılara gereğinden fazla takılan,
• Sorunları çözümlemeyi erteleyen,
• Dersleri keyif için sık sık eken,
• Arkadaşlarının eğlence planlarına "Hayır!" demeyi başaramayan,
• Bir işin başlangıç ve bitiş tarihlerini, saatlerini saptayamayan, öğrencilerin başı da genelde karne zamanı ciddi bir biçimde dertte oluyor!
Başarıyı yakalamak için…
Yalnızca okulda değil, iş hayatında da başarılı olmanız için sahip olmanız gereken en önemli meziyet yaratıcılık. Uzmanlar yaratıcılığın doğuştan kişide bulunan bir özellik olmadığını, sonradan öğrenilebileceğini söylüyorlar. Yaratıcılık aslında bir düşün-ce biçimi, tek farkı; "farklı" olması!
Peki, yaratıcılığınızı nasıl geliştirirsiniz?
• Çevrenizdekilerle iletişim kurun: Değerlerinizi herkesle paylaşın. Sorunlarla karşı karşıya geldiğinizde başkalarıyla paylaşın. Çevrenizdekilerin benzer sorunlara tepkisini gözlemleyin.
• Beyin fırtınası yapın: Çok okuyun, çok izleyin. Aynı soruya, başka başka değer yargıları ve kültürlerin vereceği yanıtları bulmaya çalışın. Ders çalışırken bir gününüzü arkadaşlarla yapacağınız tartışmalara ayırın; aynı konu üzerinde birbirinizin fikirlerini alın...
• Fikir ve sorularınızı mutlaka not edin: Fikirler ve sorular bir anda insanın aklına gelir, daha sonra uçup giderler; siz hiç yatağından kalkıp şiir yazan şairler olduğunu duymadınız mı!
• Enerjinizi artırın: Spor yapın, esprili ve neşeli olun. Sorun ne kadar ciddi olursa olsun, alaya almaya çalışın.
• Bulunduğunuz ortamı rahatlatın: Bir fikir üretmek istediğiniz zaman notlardan, afişlerden hatta size konuyla ilgili çağırışım yapabilecek olan resimlerden yararlanın. Uyarıcı müzikler dinleyin.
• Beyninize ve vücudunuza iyi bakın: Sigara, uyuşturucu ve içkinin sinir sisteminiz üzerinde olumsuz etkileri olacağını unutmayın...
•
Yaratıcılığın 10 düşmanı
• Olayları dar bir sınıra hapsetmek.
• Çabuk yargılama ve sonuca gitme eğilimi, belirsizliğe tahammül edememek.
• Aşırı baskı ile öz disiplini birbirine karıştırmak.
• Aşırı ciddiyet. Hayal gücü, mizah, oyun ya da hobileri küçümsemek.
• Bilimsellik adına sezgiyi küçümsemek.
• Özgüven eksikliği, farklılığı göze alamama, sosyal uyum kaygıları ve korku.
• Tek taraflı uzmanlaşma, iş ya da yaşam biçimi.
• Olayları, kavramları zihinde canlandıramama, dilin yanlış kullanımı.
• Farklılığa tahammül edemeyen bir aile ya da iş ortamı, sosyal ortam.
• Dikkati dağıtan ya da iç karartan fiziksel ortamlar.

Dikkatlice okuman ve okuduklarından feyz alman dileğimle .

Sevgi ve selamlar .

Yıldıray İNCE
20.Ağustos.2010, 08:01
ismail kardeşim tebrik ederim başarılarının devamını dilerim......

OSMAN ALP
20.Ağustos.2010, 08:28
Tebrikler İsmail Kardeş aynen devam......

Osman KARATEPE
20.Ağustos.2010, 09:39
Tanju abi yorumun çok güzeldi eline sağlık...Püf noktalarını yazmışsın istreyen alıp yararlansın :)

20.Ağustos.2010, 09:50
başarılarının devamını dilerim tebrikler...

unforgiven
20.Ağustos.2010, 10:07
Not tutmanın önemini bilen; fotokopilerle değil, kendi notlarıyla çalışan.
Kantin sohbetlerine değil, derse girmek için okula giden öğrencilerin daha kolay başarıyı yakaladıkları saptanmış....

Tanju abim Allah razı olsun teşekkür ederim. Bütün yazdıklarını dikkatli bir şekilde okudum ve arşivime ekledim. Yukarıda yazdığın için cümleyi kardeşin eksiksiz olarak yerine getirdi.

Konuya cevap yazan bütün abilerime kardeşlerime can-ı gönülden teşekkür ederim.

Fevzi abim derslerin yoğunluğundan geçen yıl siteye fazla vakit ayıramadım ama Rabbime çok şükür ki bu sene geçen yılın meyvesini yiyeceğim inşallah. Rabbim nasip ederse verilmesi düşünülen görev hangi sıfat altında olursa olsun elimden geldiğince yerine getirmeye gayret edeceğim...

Saygılarımla...

İbrahim ÖZEL
20.Ağustos.2010, 21:28
Aslan kardeşim. Avkolik ailesi elde ettiğin bu başarıdan dolayı senin isminin geçtiği her yerde gurur duyuyor emin olabilirsin. Durmak yok kardeşim tam hız yola devam.

unforgiven
21.Ağustos.2010, 19:01
Allah razı olsun canım abim sağolasın teşekkür ederim. Rabbim alnımın akı ile de bir mühendislik fakültesine ya da eğitim fakültesine yatay geçişle geçebilmeyi nasip etsin inşallah. Elimden geldiğince bunun için çalışıyorum...

Saygılarımla...

4x4cemal
21.Ağustos.2010, 20:23
Hayırlı olsun, uzayan kol bizden olsun yeterki seviniriz, başarılarının devamı dileğiyle Develiden selamlar.

unforgiven
21.Ağustos.2010, 20:47
Allah razı olsun Sevgili Cemal abim. Biz bu aileye biz dedik hep birlikteyiz dedik. Mutluluğumuzda da üzüntümüzde de hep birlikteyiz dedik ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki yıllardır sevincimi de üzüntümü de paylaşıyorum ve bu ailede ben de varım diyebilmek bu koca ailenin bir ferdi olabilmek benim için büyük bir onur...

Saygılarımla...