PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu ste gereksiz polimikler

Mustafa ÇİL
20.Ağustos.2010, 20:24
Sevgili gardaşlar

Hepimizinde gördüğü üzere gereksiz polimikler yaşanmaktadır stemizde..Ve ben bunların dışında kalmak için elimden geleni yapıyorum.Yapmayada devam edeceğim.
Steler gır gır yerleri değildirler,,şamata yerleri hiç değildirler,Elbetdeki güleriz eğleniriz bazen eleştirilerin dozuda kacabilir ama,,yapıcı olunduğu sürece steler paylaşma tartışma ortamları olmaya devam eder.

Stemizin gercekden uzun bir ömrü oldu çok arkadaş burda olsalarda olmasalarda çok emekler verdi,sonra benim hakkımda dahi çok şeyler yazılduı çizildi,diğer stelere üye olup söz hakkımı kullanmak isdedim fakat izin dahi verilmedi,neyse bunları bir kalem gecmek istiyorum gardaşlar...
Bu steler sanal ortamdır,,kişiler karakterlerini tam yansıtmayabilirler,bazen aslan kesilirler,,bazen de gercekden samimi birer birey ve avcı olurlar.

Köpekler yüzünden çok tanıdığım insan bir birini yer durur,,bunun örnekleri dost stelerde dahi yaşanmaktadır.
Fakat,,yöneticiler bu tür olayları yakından takip ederek,ve hatta hiç içersinde dahi bulunmayarak idame ettirme yoluna giderler ve bu böylede olmalıdır.
Çok tel konuşmaları yapıyoruz,,özellikle 2 gündür çok yakın dostum ve gardaşım ersin kasap da bu olayların o kadar farkındaki az önce yat teli kapat uyu biraz dyebildi ancak bana..

Bizlerin adı çıkmış köpek üreticisi yetiştiricisi dye,,sağolsunlar sevende var küfredende,,ama bu işin kurallarından biride sakin olmak,,bilgin kadar konuşup tartıişmak,sağdan soldan,,aldıklarınla ve 3 kuruşluk avcılığın ve 2,5 kuruşluk tecrüben ile ne köpekçilik yapılır ne bu işin ticareti,,bu işlere iyice afedersiniz ama çiş karıştı..

Bu stede benim ne olduğumu bilmekde msn lerde yazılanlar çizilenler,fakat yüz yüze gelindiğinde,,bambaşka insanlar şahsiyetlet karakterler,,vay anam vay,,kimselere güven kalmamış anlaşılan dedirtecek boyutlarda.

Bilgi ve tecrübe olmadan asla yol alınmaz,,birilerinin gölgesinde ne kadar durulabilinirki,,herkes kendisi olmaya zamanla yeğeler ve doğrusunun o olacağını düşünür..

AMA HAM KARPUZ NE ALINIR NEDE SATILIR...malesef,,,ben kendi ellerimle kurduğum bu steden,,bunları düşünnerek yada bir parçada biz kazanalım mantığı ile kurmadık...sağolsun ali gardaşım emekler verdi gece gündüz demedi gözleri patladı stenin başında durmayı yeğeledi hep,,fakat o da artık yeter dedi..neden biliyomusunuz,,bu kuru kavga ve gürültüler eskiden yoktu bu stede,,abilik gardaşlık vardı bu stede,,örnek gösterilmekteydi,neden pekii,,,bu stede gercek avcılar vardı gece gündüz,,av fotoları ile donatırlardı bu steyi,Ne yazsam adımız köpekçi ya reklam yapılıyor denilecek korkusu ile,,yönetimden ayrıldıkiYönetimleri değerli arkadaşlara bıraktık..
Sebeb neydi peki,,,yazacaksın yazamazsın,,yapıcı olarak eleştireceksin,eleştirmezsin,çünki yönetimde modsun..
Bu stenin kurulum amacı,,farklı il ve ilçelerde köylerde yeni arkadaşlıklar edinmek,,,dostluklar kurmak,,av paylaşımları yapmak,,gelip gecerken bir bardak çay içebileceğin şahsiyetler veya avcı adayları ile tanışmaktı..
kısacası EL BİRLİK OLMAKTI..
MALESEFKİ::::::
STE ARTIK luzumsuz tartışmaların,,odağı haline gelmeye başladı,,kişiler ellerinde ne varsa meydan muharebesi gibi tartışır duruma geldiler..

Benim yönetimden tek isdeğim var onuda mod arkadaşlara özelden bildirdim..
Bu gidişe bir dur dyelim artık,,ste eski günlerini aramakda,,eski dostlukları aramakda,,sizlerden ricamdır,,
üye arkadaşlarımdan ricamdır,,herşeyi polimik konusu yapmaya can atan insanlar var,,YETER ARTIK Bİ DURUM DOSTLAR..
Ben mustafa çil olmak için çok çile öektim,,ismim her taşın altından çıkmaya başladı,,sebeb çok eskiyim reel de de sanalda da,,,15 yılı garanti gerisini son iki günde bende unuttum,,,ancak bu isme layık olduğumu ve ancak buralara geldiğimi gördüm..Ama bu farklı olaylar....aç bir konu vur abalıya,,o sana sylesin sen ona,,bir bakmışsınız tüm camia isdesenizde isdemesenizde sizleri tanıyor..
YETER ARTIK Bİ DURUN ALLAH AŞKINA BE YA..
alacaklı olduğumuz kişileri bu stede yazmak isdedik,,dedilerki aman gardaşım o işi kendi çatın altında yap steye zarar gelnmesin,,,ya allah aşkına dyerum bakınız...YETER ARTIKKKK

Bu steye emek veren insanlara mod arkadaşlara,yöneticilere,hiçmi değer vermiyosunuz,,,yeter artık
2 medeni insan gibi konuşulur ortak nokta bulunur veya üç lkişi,,beş kişi sayının ne önemi varki,,oturarak konuşmak yokmu sizin kitaplarınızda.
LÜTFEN SEVGİLİ YÖNETİM KADROSU
STEYE ADİL OLARAK MÜDAHALE EDİNİZ ARTIK.....
TARAFTAR OLMAYINIZ,BAKTINIZKİ,KİŞİLER KRMAKDALAR BİR BİRLERİNİ,KESİNİZ KARDEŞİM...
BU İŞİN TARTIŞILACAĞI YER BURASI DEĞİL DİYİNİZ,,,AYNEN BİR ZAMANLAR BANA DEDİĞİNİZ GİBİ...

SAYGI VE SEVGİLERİMLE SİZLERİ SELAMLIYORUM

imported_avkolik
20.Ağustos.2010, 21:06
Değerli Mustafa,

öncelikle konunun açılış amacını anladıktan ve içeriğini okuduktan sonra keşke bunu site yönetimine özel mesajla bildirseydin demek isterim...

Avkolik Yönetimine taraf olmayın açıklamasını umarım ki bizleri tartışmalarda bir taraf olarak gördüğünden yapmamışsındır..Çünkü AvkoliK Yönetimi hiçbir zaman taraf olmamıştır.Kimsenin tarafında bulunmamıştır.Forum Kuralları bölümünde yazan neyse yönetim onu uygular.Başkada bir şekli şemali yoktur.

Kaç senedir bu sitedeyim bir kişi yakınım diye dostum diye arkadaşım diye haksız olduğu bir konuda kollamadım, kollamam da söz konusu bile olamaz.Bu böyle oldu, böylede devam edecek.Son zamanlarda çoğu üyelerimizde olduğu gibi bende de İllallah dedirtecek kadar bıkkınlık geldi şekilsiz konulardan, hesaplaşmalardan...Bu konuda bir açıklama yapma gereği duyuyorum zaten ve yapacağım da.

Bu konuyu yönetime özel mesaj olarak göndermen gerektiğini tekrardan hatırlatıp, iyi ve yapıcı dileklerin için teşekkür ederiz...

Not: Konu kilitlenip KİLİTLENEN KONULAR VE ARŞİV bölümüne alınmıştır...