PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BuGÜN ben gibi ava gidemeyen arkadaşlara..

28.Ağustos.2010, 10:48
Çok canım sıkılıyor abiler,arkadaslar bizim burda sezon bu gün açıldı ve sezon açılısında boşuz belli sebeblerden dolayı sebepte stajın cumarteside olmasıydı Sabah saat 10da karakolda olmam gerekiyordu ama bi umut sabah erkenden 1-2 üveyik vururuz bi kaçta yerli bıldırcın yeterli diye düşünmüştük yola çıktık dolan dolan boştu dolandığımız yerlerde geçen sene en azından bi kaç üveyik felanda denkgelirdi ama bugün sadece kaya güvercini vardı bizde ona tüfek sıkmıyorduk..Böyle arkadaslar bugün boş geçti ama bu gece hayırlısı ile pazar ve pazartesi için yola çıkacağız niğde nevşehir tarafına..Oralar inşallah bizi mahcup etmez;2 gün güzel av yaparız diye düşünüyoruz..Herkese rastgele ve selamlar..

Birol YAY
28.Ağustos.2010, 16:02
Serhat Kardeşim İnşallah Pazar Pazartesi Gönlünce Av Yaparsın.Kırkgün Tabaneti Birgün Kuşeti

veyselll
28.Ağustos.2010, 19:29
serhat kardeşim
bizmi acele ediyoruz yoksa kuşmu geç geelecek bilinmez ama kuş yok denecek kadar az
bizede boş boş dolanmak kalıyor. inşallah pazar pazartesi gönlünce geçer...

kapadokyali_1981
28.Ağustos.2010, 20:31
Serhat verdiğin numarada başkası çıkıyor kardeşim şayet doğru numarayı verirsen sana ulaşmaya çalışacağım 0534 475 944 55 bu benim numaram.

Yıldıray İNCE
29.Ağustos.2010, 10:30
Serhat Kardeşim İnşallah Pazar Pazartesi Gönlünce Av Yaparsın.Kırkgün Taban eti Birgün Kuş eti ..........

İbrahim ÖZEL
29.Ağustos.2010, 18:36
Serhat Kardeşim İnşallah Pazar Pazartesi Gönlünce Av Yaparsın.Kırkgün Tabaneti Birgün Kuşeti

30.Ağustos.2010, 09:37
Serhat Kardeşim İnşallah Pazar Pazartesi Gönlünce Av Yaparsın.Kırkgün Taban eti Birgün Kuş eti ..........

serhat kardeşim
bizmi acele ediyoruz yoksa kuşmu geç geelecek bilinmez ama kuş yok denecek kadar az
bizede boş boş dolanmak kalıyor. inşallah pazar pazartesi gönlünce geçer...

Sağolun akadaşlar, pazar günü fena değildi ama bi olaydan dolayı gece yola çıkmak zorunda kaldık.Veysel abi dediğin gibi biraz acelede ediyoruz dayanamıyoruz.Buarada kuş vardıda fazla değildi; arkadaşların dediklerine göre önceden aşırı fazla olurmuş.Yinede güzel bi gündü fotoları yakın bi zamanda paylaşırım..

Serhat verdiğin numarada başkası çıkıyor kardeşim şayet doğru numarayı verirsen sana ulaşmaya çalışacağım 0534 475 944 55 bu benim numaram.
Ömer abi deme ya..O gün biz tam derinkuyuya geldik iftara 5-10 dakika vardı sırf sana ulaşmak için boş internet aradık 2-3 tane internet kapatacaz diye bizi kabul etmedi en sonunda bi tanesine 5-10 dakika lazım dedik bi masa açtık orda acele ile numaramı yazmıstım demekki yanlış yazmışım.Nese hayırlısı olsun; kısmet değilmiş diyelim..

kapadokyali_1981
30.Ağustos.2010, 10:55
Bana verdiğin numara 0506 837 08 42 Serhatcım o gün akşam aradım ama başkası çıktı. Keşke siteden telefon numaramı bulup arasaydın pazar günü bişeyler yapardık ama nasip değilmiş inşallah başka zamana artık.

Mesut BÜLBÜL
30.Ağustos.2010, 12:54
anca olur sabır be kardeşim üveyiklere bohcacılar cıkınlamış ta olabilir ha selamlar sayğılar

31.Ağustos.2010, 14:09
Bana verdiğin numara 0506 837 08 42 Serhatcım o gün akşam aradım ama başkası çıktı. Keşke siteden telefon numaramı bulup arasaydın pazar günü bişeyler yapardık ama nasip değilmiş inşallah başka zamana artık.
Doğrudur be abi iftar telaşı,açık net bulamama gibi sebeblerdenolmuştur nese artık baska zamana kısmet diyelim..

anca olur sabır be kardeşim üveyiklere bohcacılar cıkınlamış ta olabilir ha selamlar sayğılar
Evet mesut abi dogru diyosun sabır buarada saygı bizden selamlar..