PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : {AnkeT}Forumumuz ziyaretçilere kapansın mı?

imported_avkolik
02.Eylül.2010, 20:45
Arkadaşlar sitemizde yapılan paylaşımlara katılımın az olduğunu görüyorum.Buda ister istemez biz yöneticilerin ve bütün üyelerimizin şevkini kırıyor gibi geliyor bana.Acaba forumumuzu ziyaretçilere kapatsak ve üye olamayanlar forum kısmımıza giremese bir çözüm olur mu diye bütün üyelerimizin fikrini almak istedik.

Lütfen yukarıdaki ankette fikrinizi belirtiniz.Unutmayın sizlerin görüş ve önerileri bizler için çok önemli.Ve bu konu sizlerin görüşleri doğrultusunda yönlenecektir...

Şimdiden değerli düşünceleriniz ve katkılarınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla...

fevzi dursun
03.Eylül.2010, 05:05
alicim avcılık paylaşmaktır, sitemizin misyonundada bilgilerimizi avcı dostlarımızla paylaşmak geçer. şu an ziyaretçilerimiz forumu görebiliyor ama fotoğrafları göremiyorlar, sadece bu fotoğrafları videoları görebilmekl için üye olanlar çok, ben diyorum bizi uzuaktanda olsa takip eden sevgili ziyaretçilerimize bırakalım forumu kapatmayı fotoğrafları bile görebilmelerine imkan sağlayalım, ve aralarından bu aileye uyum sağlayabilecek avcı dostlarımız kendi isteğiyle üye olsunlar ki üye sayımızla paylaşım oranları birbirini tutsun, aksi takdirde tahminimce bütün teypçileri, farcıları yasakçıları başımıza toplayıvercen, :) asıl onlar, sitemizde bulunan ve herzaman dürüst avcılığı ön planda tutan üye ve yönetimin şevkini kıracaklar

birazda siyasi olacak ama bunada HAYIR :D

Osman KARATEPE
03.Eylül.2010, 06:44
Fevzi abime katılıyorum...

veyselll
03.Eylül.2010, 06:52
Fevzi abime katılıyorum...

veysel tiryaki
03.Eylül.2010, 09:36
bende ilk önce ziyaretci olarak siteyi takip edip daha sonra üyelik kararı aldım bence ziyaretci girişi kalmalı çünkü bu sayede üye olanlar çok bence.

ersin kasap
03.Eylül.2010, 16:31
iyi düşünülmüş bir çalışma kapatılması iyi olmaz diye düşünüyorum fevzi abimin dediği gibi resimleri saten göremiyorlar bu sayede üye olup daha faal olarak geziyorlar bence kapatılmamalı

İBRAHİM AKKAYA
03.Eylül.2010, 19:29
Seyirçisiz maç gibi olur izleyiçiye kapanması aktif olmayan üyeleri ayıklamak daha iyi olur adam üye olmuş bir daha girmiyor.

03.Eylül.2010, 20:21
Bu site yeni bir site değil. Zaten 000 (üç Sıfırlı) sayılara ulaşmış üye sayısı var.

Yani yeni üyeye ihtiyacı var mı?

Sitenin ihtiyacı olan ne?????

Bana göre prestij, kalite, dürüstlük.

Bu üçü nasıl sağlanır ?

Güven telkini ile.

Güven nasıl kazanılır?

Üyelerin muhattap olduğu kişinin kim olduğunu bilmesi ve gönül rahatlığı ile muhabbetlere katılım gösterebilmesi ile.

Peki site üyelerinden,

1441 i en az 1 mesaj attıyor ve geri kalan 6703 kişinin 1 mesajı bile yoksa.

Bu sitenin üyeye mi yoksa yukarıda saydıklarıma mı ihtiyacı vardır?

Bence site ziyaretçilere katılırsa, üye olupda hiç online olmayan sadece uzaktan bakanlar da siteye giriş yapma zahmetinde bulunmazlar mı?

Bu sitede birileri emek veriyor ve siteden bir şekilde faydalanıyorsa, ziyaretçiler ile aralarındaki fark sadece resimleri görebiliyor olamaları olmamalıdır.

Üyelerin online olma ve attıkları mesajlara göre bir sonbahar temizliği ile ziyaretçilere tamamen kapatılması kesinlikle siteye

1) En önemlisi Güven,

2) Prestij,

3) Kalite ve

Dürüstlüğün hakim olduğu bir site imajı verir.

Birol YAY
03.Eylül.2010, 20:46
Bence Kapatmamak Lazım Çoğu Arkadaşımız Önce Ziyaretçi Sonra Üye Oluyorlar.

Mesut BÜLBÜL
04.Eylül.2010, 10:45
bıravo fevzi kardeşim haklısın ali kardeş fevzinin görüşüne bende katılıyorum doğru diyor

04.Eylül.2010, 22:13
Seyirçisiz maç gibi olur izleyiçiye kapanması aktif olmayan üyeleri ayıklamak daha iyi olur adam üye olmuş bir daha girmiyor.

imported_avkolik
06.Eylül.2010, 13:47
Arkadaşlar konu önemli lütfen oy kullanalım, fikir belirtelim...

İbrahim ÖZEL
06.Eylül.2010, 14:43
Kapanmaması daha doğru olur.

ALPEREN
06.Eylül.2010, 21:48
BENCE SİTENİN ZİYARETÇİLERE KAPATILMASI UYGUN DEĞİL.

ZİYARETÇİLER KATILIM, PAYLAŞIM YAPMIYOR DİYE ŞİKAYET EDİYORUZ.

ZATEN ÜYE OLMADAN KATILIM VE PAYLAŞIM YAPMALARI MÜMKÜN DEĞİL.

ÇOĞU ÜYE VE YÖNETİCİ DE ÇOĞU ZAMAN SİTEDE ZİYARETÇİLER GİBİ DEĞİLMİ.

AÇILAN BİR KONUYA İKİ SATIRLIK YORUM ATMAYAN ÜYE VE YÖNETİCİ SAYISI KAÇ ACABA.

KISKANMANIN GEREĞİ YOK. ZİYARETÇİDE OLSA PAYLAŞMAKTA YARAR VAR.

BU KONULARDA YÖNETİCİ ARKADAŞLAR BİRAZ DAHA FEDAKARLIK YAPIP, KONU

ÇEŞİTLEMESİ, TEŞVİK, YAPIP BİRAZ DAHA SÜRÜKLEYİCİ OLSALAR DAHA İYİ OLUR.

ÜYE OLMASA DA BAKSIN GİTSİN ZİYARETÇİ KARDEŞLERİMİZ DE.

HERKESE SELAMLAR...

Mesut BÜLBÜL
07.Eylül.2010, 08:38
umarım oyumu doğru kullandım bakarak bizleri üye olmalarını vede sitenin geleceği icin iyi olur diye umuyorum selamlar sayğılar

imported_avkolik
07.Eylül.2010, 14:01
Hasan abi, Mesut abi değerli yorumlarınız için teşekkürler...HAsan abi söylediklerinizi değerlendirip yapılacak ne varsa uygulamaya çalışacağız..

Lütfen arkadaşlar gerekli hassasiyeti gösterin ve oylamaya katılın...

Eğer teknik olarak sıkıntı olmazsa bu anketi ziyaretçilere açmaya çalışacağım...Onlarda oy kullansın ki görelim...

imported_avkolik
12.Eylül.2010, 01:21
Arkadaşlar oylama devam ediyor.Oy kullanmayanlar lütfen oy kullansın...

Yıldıray İNCE
12.Eylül.2010, 06:34
[quote author=Fevzi DURSUN link=topic=14351.msg147585#msg147585 date=1283490357]
alicim avcılık paylaşmaktır, sitemizin misyonundada bilgilerimizi avcı dostlarımızla paylaşmak geçer. şu an ziyaretçilerimiz forumu görebiliyor ama fotoğrafları göremiyorlar, sadece bu fotoğrafları videoları görebilmekl için üye olanlar çok, ben diyorum bizi uzuaktanda olsa takip eden sevgili ziyaretçilerimize bırakalım forumu kapatmayı fotoğrafları bile görebilmelerine imkan sağlayalım, ve aralarından bu aileye uyum sağlayabilecek avcı dostlarımız kendi isteğiyle üye olsunlar ki üye sayımızla paylaşım oranları birbirini tutsun, aksi takdirde tahminimce bütün teypçileri, farcıları yasakçıları başımıza toplayıvercen, :) asıl onlar, sitemizde bulunan ve herzaman dürüst avcılığı ön planda tutan üye ve yönetimin şevkini kıracaklar

birazda siyasi olacak ama bunada HAYIR :D

12.Eylül.2010, 08:53
ziyeret edilmek gizel birşey

veyselll
14.Eylül.2010, 21:07
güncel...

14.Eylül.2010, 21:22
Bu ankete verilen cevap sayısı hakkında düşünceleriniz nedir ?

Adam belki ziyaretçi olmayı yeğleyebilir.

Ya da üyedir de konulara cevap vermeyebilir.

Bukadar üyesi bir okadar ziyaretçisi olan bir sitede bu ankete bukadar katılımın anlamı nedir?

Yukarıda yazdıklarımı birdaha okumanızı öneririm.

Ziyaretçi iyidir de. Misafir de umduğunu değil bulduğunu yemelidir.

Birileri yazssın çizsin, birileri de uzakdan iy veya kötü niyetli, zahmetsizce seyretsin.

Bence ziyaretçiler üye olmaya teşfik edilecek bazı kısıtlamalarla zorlanmalıdır. Resimleri görememeleri yetmez.

İkinci olarak adı üye kendi hayalet olan, hiçbir paylaşımda bulunmayan fiii tarihinde üye olmuş kişiler bir şekilde temizlenmelidir.

Bu siteye önem ve anlam kazandırır.

Sagılar.

fevzi dursun
22.Eylül.2010, 06:16
güncel,, oylarınızla beraber yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar

İbrahim ÖZEL
24.Eylül.2010, 20:10
GÜNCELLL

unforgiven
08.Kasım.2010, 16:12
Güncel...

Hüseyin ORHAN
09.Kasım.2010, 06:05
Ben siteye ziyaretçi olarak katıldım ve şu an aranızdayım ve bu böylece devam edecek. Sitemizin ziyaretçilere kapanması demek benim gibi aranıza katılacak olan arkadaşlara kapınızı kapatmak demektir.

09.Kasım.2010, 06:56
Ben siteye ziyaretçi olarak katıldım ve şu an aranızdayım ve bu böylece devam edecek. Sitemizin ziyaretçilere kapanması demek benim gibi aranıza katılacak olan arkadaşlara kapınızı kapatmak demektir.

unforgiven
21.Kasım.2010, 18:56
güncel...

cemalreis
18.Aralık.2010, 06:52
Arkadaşlar gizli saklı bir paylaşım yapmıyoruz niçin ziyaretçilere kapansınki

28.Aralık.2010, 05:30
Ben yeni bir üye olarak , geldim gördüm üye oldum.Resimleri görmek için aslında üye oldum sonra forumları inceledim e iyi ki de üye olmusum dedim.Ziyaretcilere kapanmasın bence.
Ama bir mesaj atıp mesajını takiip etmeyenleri,forumda düzenli birlik beraberlik ve etkinliklerde yer almayanları.Elemenizde fayda var.
Ben yeni bir üye olarak encok dikkatimi çeken husus,bir konu açıyorsun bir konu hakkında yorum yapıyorsun sadece moderatörler,3 yıldızlı , 5 yıldızlı üyeler konulara cevap veriyor.Yeni üyeler hiç piyasada yok.Yanlış anlasılmasın sakın;tüm avcı dostlarım ın yorumları için teşekürler,hepinizden cok memnunum ve cok değerli insanlarsınız.Sadece katılım ın eskiler tarafından olduğunu yenilerin pek fazla konulara yaklasmayıp uzaktan seyirci kaldıklarını gözlemledim.
Saygılarımla..

imported_avkolik
28.Aralık.2010, 16:04
İşte asıl problem bu takip ediliyoruz ama yorumlanmıyoruz :)

Bunu aşmak için çözüm önerisi olan varsa dinlemeye hazırım.

28.Aralık.2010, 18:00
Öncelikle herkeze iyi aksamlar;Değerli forum yöneticileri ve avcı dostlarım,bu konuda çözüm olurmu emin değilim fakat,bölge bölge ayıralım lütfen.Misal iç adadolu bölgesi avcıları.
Doğal olarak sorunuz şu olacaktır;bunu yapar isek katılı nasıl sağlarız bunun katılıma ne gibi katkısı olacak?Şöyle katkısı olacagına inanıyorum.Misal yeni bir avcı forum a girdi İç Anadolu bölgesine tıkladı,burda başlıklar olucak misal tanısma kaynaşma bölümü,forum a giren arkadaş burda kendisini tanıtacak,burdan dogan sohbetlerde kendi bölgesinden ve yöresinde insanlar ile avcılar ile muhattap olacagından paylasımlar daha zengin olacaktır.Bu da o kişnin daha cok siteye girmesini yorum yapmasını ve takip etmesini sağlıyacak.Diyelim ben ; yaptıgım avları iç anadolu bölümünde paylasıcam.Anlatımlarımı burda yapıcam.Diğer illerden uyelerde elbet yorum yapacak ama iç anadolu bölgesinin avcıları daha çok bu konulara dikkat edicek.Av hayatına yeni başlamış ise bu paylasımlardan dogacak olan dostluklar arkadaşlıklar ile birlikte avlanmak isteyeceektir.Kimse yanlız avlanmak istemez bir cok yeni avcıda bu konuda cok sıkıntı ceker,peki avcılıkla ugrasan aile dostlarınız ve yakınlarınız yok ise bir avcı gurubuna nasıl katılabilirsin?Tabiki forumlar sayesinde.Forumda imzalarımızın altında nerde oldugumuz yazıyor fakat paylasımlarımız farklı farklı topic,ler(başlıklar altında) doğal olarak konusmaya yaklasmaya cekiniyor ve susuyor.Birkaç tane topic e bakıyor ve çekip gidiyor bidaha gör buraya nezaman yolu dusecek.Günde yüzlerce kişi ziyaret ediyor binlerce üye var fakat sadece moderatörler ve 3 yıldız ve üzeri yıldıza sahip üyeler devamlılık saglıyor ve konulara yorum yapıyor paylasım yapıyor ise bence tek acıklaması bu olmalı.Çekiniyor veya paylasım yapacak zemini bulamıyorlar.
Belki bu konuda en net yorum benim yorumum olacaktır,neden derseniz.Ben daha yeni üye oldum,sizler yılardır bu forumda olan kişler olarak benim gözümden görmekte zorlana bilirsiniz.Ben forum a ilk bakan yeni bakan ve yeni üye olan biri olarak bu yorumları ve önerileri yapıyorum.Ben bu eksikliği hissetmiş ve fark etmiştim fakat biraz girişken yapıya sahip oldugum için forumda paylasımlara ve konusmaya başladım.Aslında yakın bir tarihte başka bir avcılık sitesine uye olmustum burayı şans esseri gördüm ve çok daha samimi geldi burdaki avcı arkadaşlar ve yönetim kadrosu.
Misal iç anadolu bölgesi açılır ise bir tanısma organizasyonu ile ilk açılıs ı ve başlangıcı ben yapabilirim.Sitede sanal olarak tanısıp daha sonra bir başlık altında toplanma yeri ve saati belirleyerek ankarada ki avcı dostlarımızı bir araya getirip o gun ü de güzel bir anlatım ve fotoğraflarla paylasıma sunarız.Bunu ayda bir kez olmak kaidesi ile tekrarlar hem katılımı hem paylasımı artırmış oluruz kanatindeyim.
Biraz uzun anlatım oldu ama bence önemli bir konuydu,basınızı ağrıttımsa özürdilerim saygılarımla...Hürkan..

01.Ocak.2011, 14:37
Bence sitemizdeki resimleri, videoları ve tüm paylaşımları ziyaretçilerin izleyebilmeleri doğru olur. Sitemizi tanısınlar ki üye olup paylaşımlarda bulunsunlar. Üyelerin kimi faal kimi pasif olabilir. Zaman, mekan ve yapı meselesi. Ziyaretçi bizi korkutmamalı, aksine ne kadar çok ziyaretçi olursa o kadar faydalı olur. Onlar da sitemizi başkalarına tavsiye ederler.

erkan emeklier
09.Mayıs.2011, 20:27
kapatılmasın.

10.Mayıs.2011, 05:59
kapatılmasın bencede

Burhan KESKİN
20.Haziran.2011, 20:36
bende aranıza formunuzu ziyaret ederek yeni üye oldum. av anılarımızı ve düşüncelerimizi paylaşabileceğimiz bir form olduğuna göre bence kapanmasın.

çetin ekren
20.Haziran.2011, 20:38
fikirleriniz için teşekkürler Burhan bey...
sizlerin diğer konularda da katılımlarınızı bekleriz...
selam ve saygılar...

arslan bey
28.Eylül.2011, 14:04
BENCEDE KAPATILMAMALI BENDE ZİYARETÇİ İKEN ÜYE OLANLARDANIM VE AVCI DEDİĞİN PAYLAŞMAYI SEVER

Kemal_Uygur
28.Eylül.2011, 14:14
Kapatırsan vitrini olmayan kuyumcu gibi olursun.
İçeride ne cevherler vardır ama bilen yoktur. Bilmeyeninde o kuyumcuda işi yoktur.
Her birimiz önceleri bu siteyi gezdik, yazılanları okuduk, resimleri inceledik ve daha sonra üye olduk öyle değilmi?