Orijinalini görmek için tıklayınız : hediye av köpeği Sahiplendirildi
Arkadaşlar banada hediye gelen av köpeğimi yer sıkıntısı yüzünden hediye vereceğim ihtiyacı olan kişi gelip alacak gönderme imkanım yoktur.köpek 2 yaşında dişi ilerde yavrusu alınırsa 1 adedi tarafıma verilirse sevinirim belki o zaman bakacak yerimiz olur.5 aydır bende 1 defa üveyik avına götürdüm bu avda yapması gerekeni yaptı.tlf 05057015377
İbrahim ÖZEL
06.Eylül.2010, 14:58
Serkanım Gaziantepdeysen tahminen köpeğin kurzhaardır. Resmini atsaydın daha hoş olurdu. İhtiyacı olan bir arkadaşa hediye etmen çok güzel bir hareket. İnşallah değerini bilen bir arkadaşa nasip olur.
Çok güzel, inşallah ihtiyacı olan bir arkadaşa gider
bi arkadaşım arıyor ama yer uzak imkanıda yok gidip gelmeye .ama çok güzel bir davranış http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif
veyselll
06.Eylül.2010, 18:46
serkan abi . bu güzel davranıştan ötürü sizi kutlarım. inşalllah gerçekten ihtiyacı olan vede değerini bilecek birine nasip olur. keşke fotolarını da koysaydınız
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.köpeğin resmini koymadım cinsini yazmadım çünkü ben av köpeğine ihtiyacı olan birine vermek istiyorum.ihtiyacı olan kişi gelecek köpeği almaya o zaman cinsini görecek 2 yaşında köpek av yapmıyacak olsa zaten beslenmezdi şimdiye kadar.şunuda belirteyim arkadaşlar bu köpek bana hediye ben 5 aydır bakıyorum 2 defa kulağına bu pisi otundan gitti veterinere 400 ytl para ödedim.3 ay bana 30km uzakta kaldı hergün yanına gittim benzin parasını siz hesaplayın yani arkadaşlar hediye olmasa satmayı düşünür o zaman resmini kor anasını babasını anlatırdım.
İbrahim ÖZEL
07.Eylül.2010, 14:57
Valla çok güzel hareketler bunlar mantıklı düşünmüşsün helal olsun tebrik ederim.
inşallah kıymetini bilen birine gider....
sadece helal olsun denir av köpeğine ihtiyacı olan ırkını cinsini araştırmaz av yapıyorsa sorun yok bencede
Birol YAY
07.Eylül.2010, 18:43
İnşallah Gerçekten İhtiyaç Sahibine Gider Düşüncenizde Ötürü Tebrik Ederim.
ayhan45
07.Eylül.2010, 20:07
davranışınız çok güzel örnek olacak şekilde. ama benim bu konu da bazı kaygılarım oluyor. köpeği veriyorsunuz birine hiç bir karşılık beklemeden, sonra ona sahip olmak için hiçbir fedakarlık yapmadığından alan kişi, ne aşısını yaptırıyorlar ne hastalandığında veterinere götürüyorlar dolayısıyle sizin iyi niyetiniz suistimal ediliyor. bunu ben yaşadım ve bin pişman oldum. tavsiyem ise sembolik bi rakam isterseniz köpeğiniz en azından emin ellerde olur ve ona değer verirler. aferedersiniz ama it değil av köpeği muamelesi görür. tekrar düşünün derim. inş hayırlısı olur
Ayhan gardaşım bu köpek bana hediye geldi.burda beni tanıyan avcılar bilirler geldiğinden bu yana bu köpek için neler yaptığımı.Bakım işi ilgi işi adam olanın vijdanıyla alakalıdır paraylada alsa hediyede alsa yoldada bulsa vijdanı yoksa zaten o insanda hangi canlı olursa rezildir.Ben avcıların tüm canlıları sevenlerden daha vijdanlı olduğuna inanan birisiyim onun için av köpeği hediye verilecek diye yazdım bir avcı alsın ben yanlızca bakılacak yer konusunda hayvana hak ettiği deyeri veremiyorum umarım o onuda verir.birlikte avlanırlar.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.