Orijinalini görmek için tıklayınız : 7 yaşındaki puanter
Ramazan Bay
20.Eylül.2010, 14:49
herkese iyi günler ben denizliden ramazan ben köpek almayı düşünüyorum ama köpek 7 yaşında puanter sizce iş yaparmı tşkkr
Hüseyin ORHAN
20.Eylül.2010, 15:10
yapmaz ?
Hüseyin ORHAN
20.Eylül.2010, 15:12
kardeşim bu köpeğin kimde olduğunu bildir fotosunu koy bir bakalım hiç bir şey bilmeden biz nasıl yardımcı olalım yapar mı yapmaz mı
ramazan bey bence size daha genç bir köpek yakışır 7 yaşındaki bir köpekle kaç dönem daha verimli av yapacağınızı düşünün ve ona göre karar verin
kapadokyali_1981
20.Eylül.2010, 15:56
Bi avcı için en uyumlu köpek yavrudan yetişen köpektir. Kaldıki 7 yaşındaki bi köpeğin performansı sizi ne kadar tatmin eder onu bilemiyorum. Ama yok arkadaş ben yavru yetiştiremem zamanım yok tecrüben yok diyosanız bi başlangıç olarak böyle bi köpek düşünülebilir.
İbrahim ÖZEL
20.Eylül.2010, 16:26
Kardeşim aileye hoş geldin. Köpek daha önce av yapıyor ve iyi bakılmışsa 2-3 yıl size hayatınızın avlarını yaptıracağına emin olun. Ama yok bakımı kötü ise ve ava az gitmişse bence almamakta fayda var.
hakan4848
12.Ekim.2010, 17:28
kardeşim bu köpeğin kimde olduğunu bildir fotosunu koy bir bakalım hiç bir şey bilmeden biz nasıl yardımcı olalım yapar mı yapmaz mı
Kardeşim aileye hoş geldin. Köpek daha önce av yapıyor ve iyi bakılmışsa 2-3 yıl size hayatınızın avlarını yaptıracağına emin olun. Ama yok bakımı kötü ise ve ava az gitmişse bence almamakta fayda var.
Yukarıdaki yazılanlara ben de katılıyorum. İyi av yapan bir köpekse, sağlığı bozulmamışsa 3-4 yıl randımanlı bir av yapabilir. Köpek zaten iyi bir köpek değilse 7'sinde neyse 70'inde de odur.
Recep DÖNMEZ
13.Ekim.2010, 19:04
Eee! bu işler böyle işte!!!
Köpekte olsa Yaşlandınmı kimse yüzüne bakmıyor,
Bence en güzeli yavru yada daha genç bir köpeğe sahip
olmaya gayret etmeniz...
vedat hamurcu
14.Ekim.2010, 14:18
kimse7 sene av yaymayan köpege bakmaz sana 2veya 3 yıl daha av yapar bakımlı olması şartıyla
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.