Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : HANGİSİNİ ALMALIYIM

mehmet ekinci
05.Ekim.2010, 17:17
TÜM AVCI-DOĞA DOSTLARINA SELAM.İTHAL TÜFEKLERE Bİ DÜNYA PARA VERMEK İSTEMİYORUM.DAHASI ÖĞRENDİMKİ Bİ ÇOĞU YERLİ ÜRETİCİ FİRMALAR YURTDIŞI TANINMIŞ DÜYA ÇAPINDAKİ FİRMALARA İHRAÇ YAPIYORLARMIŞ.BU HEPİMİZ İÇİN ÇOK SEVİNDİRİCİ Bİ OLAY.BEN ŞU AN HUĞLU MARKA SÜPERPOZE KULLANIYORUM AMA BİRDE OTOMATİK TÜFEK ALMAK İSTİYORUM ŞÖYLE BİR ANALİZ ETTİM VE VİZARD-ARMS/DAĞDELEN EVOLOTİON ARASINDA SIKIŞIP KALDIM SİZDEN RİCAM HANİSİNİ SEÇMELİYİM VE BİRDE FİYATLAR AŞAĞI YUKARI BELLİ AMA EN UYGUN HANGİ SİTEDE UYGUN.HERKESE RAST GELSİN

çetin ekren
05.Ekim.2010, 17:58
öncelikle AVKOLİK ailesine hoşgeldiniz...

www.yabanav.com (http://www.yabanav.com) adresinden istediğiniz yardımı alabilirsiniz...AVKOLİK tarafından yönlendirildiğinizi söylerseniz yardımcı olurlar size hemde ödeme kolaylıkları çok cazip...
iletişim adreslerinden tel.veya msn adreslerindende iletişim kurabilirsiniz...bahsettiğiniz silah markalarından ellerinde mevcut...

sukru sunar
05.Ekim.2010, 19:12
öncelıkle hosgeldınız hangısını alırsanız hayırlı olmasını dılıyorum sıze fıkır verecek kesınlıkle vardır saygılar....

05.Ekim.2010, 21:40
Bu siteyide bi incelemenizi tavsiye ederim.İstediğiniz gibi sipariş edebilirsiniz.Ayrıca sitemiz üyesidir kendisi AVKOLİKTEN Mustafa hocamın tavsiyesiyle buldum derseniz yardımcı olur....

http://ozeltufek.com/otomatik_av_tufek.html

Recep DÖNMEZ
06.Ekim.2010, 12:37
Aleykümselam Mehmet EKİNCİ Bey!!!

06.Ekim.2010, 16:40
Ustam haklısın ancak bana sorarsan bu tamamen benim görüşüm paraya acıma bu avcılığı gerçekten yapıyorsan güzel bir ithal tüfek almanı tavsiye ederim

İbrahim ÖZEL
06.Ekim.2010, 20:19
Aileye hoş geldiniz. Yaban avdan size yardım edeceklerdir.

06.Ekim.2010, 20:24
mehmet ustam sitemize hoş sefa geldin ben bir WİZARD kullanıcısıyım kalite konusunda tesir konusunda test edip yayınladığım videolar mevcut tüfeğin arkasından iyi bak tetiği çek yeter
birde en önemlisi avrupa mermilere bir kucak para verip fişek beğendirme derdin yok en ucuz yerli fişekle süper atışlar yapabiliyorsun kaldiki fişek kalitesi arttıkça atış kalitesini sen hesap et umarım iyi bir karar verir kendine uyan güzel avlar yapacağın bir otamatiğe sahip olursun

ALPEREN
07.Ekim.2010, 17:06
!!!

12.Mart.2011, 16:24
ustam ben konya,dan doğan yeni sayılırım tüfek ustası,yım googuldan _gulsilah_gir

veyselll
12.Mart.2011, 16:27
doğan bey aleyküm selam siteye kendinizi tanıtan bir mesaj atarsanız sizlere yardımcı olmamız daha kolay olur.

ibrahim ozel
12.Mart.2011, 16:29
Arkadaşlar konu çok eski yazarken tarihlere bakalım lütfen.

14.Mart.2011, 16:34
özel ve güzel tüfek isteyenler.!www.gulsilah.com bizzat ustasıyım.

ersin kasap
14.Mart.2011, 17:05
doğan bey aramıza hoş geldiniz işiniz tüfek yapmak olsa gerek burası dostlukların ve avcılığın güzel yapıldığı ender bir platfordur isterseniz kendinizi insanlara tanıtıp kendinize yer edinip ticaret yapmaya çalışın belki birkaç tüfek fazla satarsınız

10.Mart.2012, 15:57
mehmet abi bnce dağdaelen daha iyi ama kral escordda güzel tüfek bakmanı tavsiye edrimm bnde alcam yakında

veyselll
10.Mart.2012, 20:06
Konu AvkoliK.NeT forum kuralları (http://www.avkolik.net/forum/forum-kurallari/avkolik-net-org-site-kurallari/) gereği kilitlenmiştir...Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Lütfen şikayet veya önerilerinizi Bölüm moderatörü veya Yöneticilerimize bildiriniz...