Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Selamı esirgemeyin lütfen!...
Sevgili AVKOLİK üyesi olan dostlar!...
Sizlerden ricam harici yerlere ava gittiğinizde,hatta av amaçlı olmasa bile değişik yerlere gittiğinizde AVKOLİK'ten tanıdığımız dostlarımıza uğrayıp bir selam verip çayını içelim.
İnanın şeref duyacaktır herkes.En azından ben öyle düşünüyorum.
Sitemiz dostlukların başlangıcına vesile olsun dileklerimle herkese saygı ve selamlarımı sunuyorum...
fevzi dursun
07.Ekim.2010, 05:53
avkolik sayesinde çok değerli dostlar kazandım teşekkürler avkolik
kapadokyali_1981
07.Ekim.2010, 05:56
Kesinlikle doğru Türkiyenin heryerinde varıpta bi bardak çayını içebileceğimiz mutlaka birileri var. Bu bizim için büyük bi nimet kıymetini bilmek lazım.
Osman KARATEPE
07.Ekim.2010, 06:28
Dün Eskişehir'den Mehmet Koç arkadaşımız aradı abi Balıkesir'deyim geçerken uğrayacağım müsaitmisin diye çok sevindim başımın üstünde yerin var kardeşim bekliyorum dedim.Bir arkadaşıyla geldiler çay içtik sohbet ettik köpeklere tüfeklere baktık.ayaklarına sağlık teşekkür ederim...
çetin ekren
07.Ekim.2010, 06:44
Erzurum Türkiyenin bir ucu İzmir;manisa diğer bir ucu...geçen yıl izmire geldiğimde bana yabancılık çektirmeyen bir arkadaş,bir dosttan ziyade bana kardeşlik gösteren kişileri AVKOLİK sayesinde tanıdım... Hepsinden Allah razı olsun...
TEŞEKKÜRLER AVKOLİK!!!
Hüseyin ORHAN
07.Ekim.2010, 10:07
Yorum yapan arkadaşlarıma aynen katılıyorum TÜRKİYE nin her ilinde evimiz var dostumuz var tabiki AVKOLİK sayesinde teşekkürler AVKOLİK
Yorum yapan arkadaşlarıma aynen katılıyorum TÜRKİYE nin her ilinde evimiz var dostumuz var tabiki AVKOLİK sayesinde teşekkürler AVKOLİK
anynen katılıyorum
Burak SEZER
07.Ekim.2010, 11:21
Mesaj alındı Mustafa abi.... ;)
veyselll
07.Ekim.2010, 12:10
abi o konuda iyiyim bak
yakınımdaki avkolik üyelerini bıktırıyorum adeta :D :D :D
şaka bi tarafa bi sana uğrayamadım mustafa abim ama inşallah bidahaki bursa yolculuğunda ordayım
Osman KARATEPE
07.Ekim.2010, 14:36
abi o konuda iyiyim bak
şaka bi tarafa bi sana uğrayamadım mustafa abim ama inşallah bidahaki bursa yolculuğunda ordayım
Veysel'im kafama taş geldi sandım ama hiç alınmadım dostlardan bıkılmaz......
yorumlarınıza katılıyorum.her zaman dostlara kapımız açık
İbrahim ÖZEL
08.Ekim.2010, 12:12
avkolik sayesinde çok değerli dostlar kazandım teşekkürler avkolik
Veysel bana uğrayan olduğunu hatırlamıyorum. Yaşlandık mı acaba?
Yıldıray İNCE
08.Ekim.2010, 15:58
[quote author=Ömer BÜYÜKKURUTLU link=topic=14506.msg149746#msg149746 date=1286431000]
Kesinlikle doğru Türkiyenin heryerinde varıpta bi bardak çayını içebileceğimiz mutlaka birileri var. Bu bizim için büyük bi nimet kıymetini bilmek lazım.
Mesaj alındı Mustafa abi.... ;)
Mesele yok o zaman şafak kardeşim.selamlar...
abi o konuda iyiyim bak
Her zaman beklerim Veysel...Buyur gel ...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.