Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Göz Ameliyatı

17.Ekim.2010, 19:38
selmaın aleyküm abilerim kardeşlerim bir soru sormak istiyorum benim gözler 15-16 saat bilgisyar başında oturmaktan mahfoldu 5 metre önümdeki arabanın plakasını bile göremz oldum lazer göz ameliyatı olup düzelttirmek istiyorum ama aklımda sorular var en önemlisi ise gerçekten ameliyat başarılı olrumu ve bu ameliyatın fiyatı ne kadardır bilgisi olan birisi paylaşabilirsem utlu olurum

İBRAHİM AKKAYA
17.Ekim.2010, 19:43
Ferhat kardeşim Çahil kişi insanı candan Cahil Hoçada dinden edermiş.Burası avcı sitesi tıpla şaka olmaz .
Bir sağlık kurumuna müracat et gerekeni onlar yapar.
Burda bu konuya kimsenin yorum dahi yapması yanlış olur.

17.Ekim.2010, 19:46
abicim benim amacım sadece fiyat öğrenmek ve sadece ameliyatın nasıl geçtiğini öğrenmek başka bir amcım yok

İbrahim ÖZEL
17.Ekim.2010, 20:22
Bu konuda yapabileceğiniz Tunceli devlet hastanesine başvurup oradaki uzman göz hekiminden bilgi almak olur. Kendisi mutlaka sizin sorularınıza cevap verecektir. Nerde ne kadara ve kiminle konuşacağınız ücreti ve sonucunun neler olabileceği bilgisini sadece bu konuda uzman birisinden yardım istemelisiniz. Buradaki yorumlar sizin can sağlığınıza zararlı olabileceği konusunda bende hem fikirim. Bu nedenle sizin iyiliğiniz açısından konuyu kilitliyorum.

İbrahim ÖZEL
17.Ekim.2010, 20:22
Konu AvkoliK.NeT forum kuralları (http://www.avkolik.net/forum/forum-kurallari/avkolik-net-org-site-kurallari/) gereği kilitlenmiştir...Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Lütfen şikayet veya önerilerinizi Bölüm moderatörü veya Yöneticilerimize bildiriniz...

imported_avkolik
18.Ekim.2010, 11:28
Özür dileyerek konuya yazmak durumunda kaldım...Tabiki en güzeli doktor tavsiyesi ama benim amacımda doğru yeri bulmasına belki yardımcı oluruz...

Ferhat kardeşim çok yakın bir arkadaşım 6 ay önce lazerle gözlüklerinden kurtuldu.Ondan aldığım bilgiler şöyle:

Gözleri
Astigmat Dahil 2,25 ----- 2,75
Astigmat Hariç 1,25 ----- 1,75

Kocaeli Dünya Göz Hastanesinde yaptırdı operasyonu...
Hastanenin Web Adresi www.dunyagoz.com (http://www.dunyagoz.com)
İletişim İçin Telefon Numarası 444 4 469

Arkadaşın operasyonu yapıldığında kampanya varmış..

Kampanyasız fiyat muayenler dahil 2100 TL
Kampanyadan yararlarnıp muayeneler dahil 1100 TL ye yaptırdı..

Hareketlerin uzman hekimlerinin muayenesi sonucunda netleşsin aman kardeşim.Kulaktan dolma bilgilerle hareket etme...Biz sadece seni hekimlere yönlndirmede yardımcı olalım yani...

Sanırım aynı sıkıntıları bende yakın zamanda yaşayacağım.Acil şifalar dilerim kardeşim...