Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağlık Raporuna İtiraz ?
Selam abilerim dün av tüfeği ruhsatı için kurula çıkmıştım sonuçlar kuruldan bu gün açıklanacaktı dün gittimğimde herşey güzel geçti ama göz muaynesindeki yaşlı doktor uzaktaki bir yazıyı gözlüksüz olarak okumamı istedi ama bazı yazıları okuyamamıştım sağlık kurlu raporu bu gün açıklanıyordu ve hastaneye gitiğimde kurl tarfından olumsuz rapor verilmişti. Elenme sebebim tabikide göz muaynesinden olmuştu kurla itirazda vs bulundum ama fazla kale almadılar orda bulunana danışmana sorduğumda bu rapora itiraz edebiliyormuyuz diye nerdeyse dayak yiyicektim bana dediki "tabi canım tabi bu sınav ya itiraz ediyorsun" diye sert bir cevap vermişti sormak istediğim başka bir hastnaede bu raporu alabilirmiyim ? yada bu url raporuna itiraz edebilirmiyim bir üniversite hastanesinden alacağım raporla ?
ferhat kardeş gidip başka hastaneden veya aile hekimnden alacağın rapor yivsiz tüfek ruhsatı için geçerli olacak
özel hastanele dahilmi buna acaba ?
veyselll
31.Ekim.2010, 19:55
aynı sorun bi arkadaşın ehliyet için muayenesinde olmuştu.
özel bir hastahaneden aldığı sağlık raporu ile işi halletmişti.
not: arkadaşıma doktor önce eliyle sol gözünü kapamasını vede bastırmasını soylemiş vede o şekilde harfleri okutmuştu. sonrasında çocuk sol gözü açıp sağ gözü kapatınca sol göz baskıdan dolayı biraz bulanık görmüş vede yazıları okuyamamıştı. sizde başka bir sorun varsa bilemem
Hüseyin ORHAN
01.Kasım.2010, 05:18
Ferhat kardeşim eğer alacağın tüfek yivsiz av tüfeği ise sağlık ocağından alacağın rapor geçerli oluyor hemde hiç bir ücret ödemen gerekmiyor.
ibrahimyenigelen
01.Kasım.2010, 12:28
Değerli arkadaşım rapora tabiki itiraz hakkın var sağlık müdürlüğü tedavi hizmetlerine müracat ediyorsun hakem hastaneye sevk ediyorlar oradan gelen rapor kesin rapor oluyor selamlar.
Osman KARATEPE
01.Kasım.2010, 12:51
Yivsiz tüfekler için kurul raporuna gerek yok aile hekiminin vereceği rapor geçerlidir....
İbrahim ÖZEL
02.Kasım.2010, 19:54
Ferhat kardeşim eğer alacağın tüfek yivsiz av tüfeği ise sağlık ocağından alacağın rapor geçerli oluyor hemde hiç bir ücret ödemen gerekmiyor.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.