Orijinalini görmek için tıklayınız : amatör telsizcilik
dadak_e
01.Kasım.2010, 13:16
http://www.trac.org.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=288:2 010-kasim-doenem-amatoer-telszclk-sinavi-cn-bavurular-balamitir&catid=16:trac-haber&Itemid=204
arkadaşlar site içi diyolokların kurulup tek parça olabilmek için ama tör telsizciliğe tüm sitedeki arkadaşların baş vurmasını öneriyorum
eco link sayesinde hiç bi ücret ödemeden ülkeler ve şehirler arası rahatlıkla görüşme yapıla biliniyor
Hüseyin ORHAN
01.Kasım.2010, 13:54
Çok faydalı bir hobi aslında amatör telsizcilik. ama önce alt yapı bilgilerini biliyor olmamız gerekli diye düşünüyorum hiç bir bilgimiz olmadan sınava girmemiz ne kadar doğru olur bilemiyorum. Bu yararlı bilgilendirme için teşekkürler...
Osman KARATEPE
01.Kasım.2010, 15:10
Çok merak ettiğim ve istediğim bir hobi aslında ,özellikle avda çok gerekli telsiz.Emre bilgilendirmen için teşekkürler biraz öğrenip sene sınava katılabiliriz aslında...
dadak_e
01.Kasım.2010, 15:15
abicim bu aay sınavı var kıyı emniyeti sınavı düzenliyo düşünen arkadaşlar için link yolladım baş vuralım hem avda hem gündelik yaşantımızda rahatlıkla kullana biliriz
veysel tiryaki
01.Kasım.2010, 15:22
Emrecim amotör telsiz cilik güzel yararlı bi iletişim aleti ama bunu avda kullanmayı hiç tavsiye etmiyorum artık anlayan anlar dimi emre..
dadak_e
01.Kasım.2010, 15:31
yo bi sakıncası olıcağını sanmıyorum av yapan kişi gerçekçi avcı ise bohçacı değil ise
çetin ekren
01.Kasım.2010, 16:09
sözüme geldin mi Emre...?
ben sana gel şunu alalım dediğimde ipe un seriyordun hayırdır neden fikir değiştin...
bu işte en önemlisi MORS alfabesini öğrenmek gerisi kolay ondan sonra...
ne zaman müracaat ediyoruz....
dadak_e
01.Kasım.2010, 16:28
müracata açıık şu an nezaman istersen
Yıldıray İNCE
01.Kasım.2010, 22:03
[quote author=Hüseyin ORHAN link=topic=14638.msg151604#msg151604 date=1288623240]
Çok faydalı bir hobi aslında amatör telsizcilik. ama önce alt yapı bilgilerini biliyor olmamız gerekli diye düşünüyorum hiç bir bilgimiz olmadan sınava girmemiz ne kadar doğru olur bilemiyorum. Bu yararlı bilgilendirme için teşekkürler...
Birol YAY
02.Kasım.2010, 09:57
Emre Ben Amatör Telsizciyim Amaç Afet Anında İletişim Ve Kordinasyonu Sağlamak.Her İlde Amatör Telsiz Derneği Var Bu Derneklerin Seyyar Role İstasyonları Var İhtiyaç Anında İstenilen Yere Seyar Olarak Kurula Biliyor.İnsanlar Şöyle Düşünüyor Ceptelefonum Var İnternet Var Ama Unuttukları Birşey Var Cep VE İnternet Depremde Kesiliyor Marmara Depreminde Olduğu Gibi Sadece Telsiz Çalışıyor pamucak Tren Kazasında Ambulanslarla Kordinasyon Bölgedeki Amatör Role İstasyonları Üzerinden Yapıldı Rahmetli Muhsin Yazıcı oğlunun Aranmasında Bölge ile Ankara Kriz Masası İle Bağlatıyı Kurmak İstenildi İhtiyacımız Yok Denildi İki Gün Sonra Kurarsanız İyi Olur Denildi ve Kuruldu Biraz Uzun Anlattım Ama Özü Avda Telsiz Kullanma Ve Muhappet Etmek İçin Amatör Olunmaz.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.