Orijinalini görmek için tıklayınız : 2x2mehmet
2x2mehmet
21.Mart.2008, 19:12
Selam avcılar ben Mehmet ALTINSOY 1984 Kayseri/Develi doğumluyum T.dağ/Çorluda görev yapıyorum Astsubayım develinin en iyi avcılarından 4x4cemal öz yeğeni olurum ben onun çırağı olduğum için ancak 2x2 olabildim.tüm av koliklere çorludan selamlar.
(Orçun ben ustamdan destur aldım bilgin olsun)
4x4cemal
21.Mart.2008, 19:24
Selamün aleyküm komutan hoş gelmişsin yeğenim iltifat etmişsin bcm adem dururken bizim ne haddimize iyi avcılık benim 4x4 lüğüm jeep hastalığımdan geliyor sende arabayı değiştir rutbeyi büyüt.Ferhat'a selamlar.
2x2mehmet
21.Mart.2008, 19:29
yok emmi öyle demek siz bi ekipsiniz adem abiyle bizde sizin yolunuzdan yürümek isterdik ama şartlar el vermiyo ferhatında selamı var sana
4*4 cemal abı bende 2*2 mehmet kardesı gorunce bı akrabalık oldugunu anladım :):) 4*4 2*2 den :)
develili
21.Mart.2008, 19:34
oooooo 2*2 mehmet hoş geldin ya büyüdün asker oldun maşallah hemde çorludasın en önemlisi namlı bi avcı yiyeni vay anam vay hoş geldin sefa geldin aramıza dostkolikler diyarına
2x2mehmet
21.Mart.2008, 19:37
saol metin abi hoşbulduk teşekkürler seni develide çok görmüştüm ben ama iş nedeniyle fazla kalamıyorum develide tekrar hoşbulduk
2x2mehmet
21.Mart.2008, 19:42
selam orçun abi çok şükür 4x4cemalin yeğeni olduğum için çok şanslıyım memnun oldum tanıştığıma
bende amcanla tanıstığım için mutluyumm sewılen bırısı kardess...ii ki burdayızz
gorewlerınde kolay gelsınn
2x2mehmet
21.Mart.2008, 19:51
tşkler abi sanada görevinde başarılar
saol kardes .. ben de aralıkta askerımm..neresı olur bılmemm.
ya sen benım yada ben senın komutanın olcem bakk :))
selamlar kardes
imported_avkolik
21.Mart.2008, 20:04
Mehmet kardeş hoşgeldin sefalar getirdin...klişeleşmiş olacak ama yazmak zorundayım :) kardeşim hitapta olmaması için lütfen imza bilgilerini doldururmusun .gerekli yardım benim imzamda var kardeşim...Selamlar
ALIEKBER abı bişi dıcem yanlıs anlama ok :)
bızım lısedeyken bı hoca wardı kursuye cıktı mı okula yardım toplanacak derdi..
senınde tanısma bolumunde mesajın oldu mu aklıma ılk gelen yenı katılımcıya İMZA BOLUMUNU doldurur musn oluyo :):)
tabı abı bu saka sızlerle hepberaberızz sayenızde cok ii abılerle kardeslerle tanısıyoruzz..
sağolun warolun
selamlar
imported_avkolik
21.Mart.2008, 21:38
ALIEKBER abı bişi dıcem yanlıs anlama ok :)
bızım lısedeyken bı hoca wardı kursuye cıktı mı okula yardım toplanacak derdi..
senınde tanısma bolumunde mesajın oldu mu aklıma ılk gelen yenı katılımcıya İMZA BOLUMUNU doldurur musn oluyo :):)
tabı abı bu saka sızlerle hepberaberızz sayenızde cok ii abılerle kardeslerle tanısıyoruzz..
sağolun warolun
selamlar
estağfurullah...neden yanlış anlayayım ?
anlatmak istediğim şu : Arkadaşlar forumumuz büyüyor...her ne kadar tanıdığımız bildiğimiz insanlara gerektiği gibi hitap ediyosakta yeni gelen yeni tanıştığımız insanlara nasıl hitap edeceğimizi bilmemiz gerekiyor...Diyelim ki yeni üyemiz konu açtı ..Cevap yazacağım ama ne diye hitap edeceğimi bilmiyorum ..Abi mi diyeceğim, kardeşim mi diyeceğim ??? amacımız bu? birde bizde şu ana kadar olmayan art niyetli kişilere meydan vermemek...herkes kimin kim olduğunu bilse daha iyi değil mi?
Saygılar
aliihsan.emet
22.Mart.2008, 08:13
selmün aleyküm ...yeğenim hoşgeldin aramıza .cemal abiyle gardaşız sende bizim yeğenimiz oldun . benim yeğen sayısı 40 idi şimdi oldu 41 ALLAHIMA binlerce şükür.ALLAH yolunu daima acık etsin .ALLAHA EMANET OL ..
fanatik avcl
22.Mart.2008, 18:18
mehmet kardes dostkolige hos geldin gorevinde ustun basarilar dilerim
turkiyeye selamlar
AVCI 1
22.Mart.2008, 19:02
HOŞ GELDİNN KARDEŞŞ İYİKİ GELDİNN DENİZLİDE SEVGİ VE SELAMLARIMI SUNARIMMM A.E.OL AVCI 1
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.