PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : şikayet

22.Kasım.2010, 18:47
SELAM AVCI DOTLAR mustafa çille köpek eğtimi mi hayır mustafa çille köpek alışverişimi sakın aldanmayın benim eğtime gönderdiğim köpeği başkasına sattı bana başka köpek gönderdi ilgileniyorsanız arayın 0549 830 24 10 YAŞAR

çetin ekren
22.Kasım.2010, 19:13
Yaşar abi durum nedir bilmiyoruz ama lütfen sizden ricamız şuanki sakinliğinizi koruyarak devam etmenizdir...
konunun muhattabı Yaşar abiyle,Mustafa Çil olduğundan konuya başka biri lütfen yorumda bulunmasın...
konu hakkında Mustafa ÇİL'in söz hakkını ve açıklamasını bekliyoruz...
Yaşar abi konuyu burdan devam ettirmenizi rica ediyoruz...

konuya bu iki isimden hariç yorumda bulunulmamasını rica ediyoruz...yapılan yorumlar silinecektir...

NOT:AVKOLİK sitesinin bu tür köpek muhabbetlerinde ve Mustafa ÇİL'in köpek satışlarıyla uzaktan yakından alakası yoktur...bu tür alışverişlerin hiçbirinde AVKOLİK alakalı değildir...üyelerimiz tekrar duyurulur...

Mustafa ÇİL
22.Kasım.2010, 22:34
selamlar sevgiler GERÇEK AVCILARIN STESİ DOSTKOLİK
Anlaşılan senelerce emek verdiğim,av ve köpek aleminde hala değişen pek bişey olmadığını acziyetle görüyorum....
Açık olalı şeffaf olalım dedikçe insanlar,,neden bu tip karalama olaylarına girerler ve herzaman olduğu gibi konuyu açıkça buraya yazıp detaylarıyla anlatıp,,a v camiasını hakim ve savcı ilan etmezler anlamadım,,,anlayamayacağım,,,tek beynime kazınan şeyyyy
her zaman olduğu gibi çamur at izi kalsın yeter...
Fakatt,,banada en azından çok büüyük emekler berdiğim bu stede söz hakkı verilmesi benim için çok ama çok önemli bişeyy..
Farkındasınızdır çokda eskisi kadar fazla steye grememkteyimm..Olsun benim gibi bu işe gönül veren insanlar her türlü karalamayada alışıp giderler paralarının ödenmemesinede.,,Neyse konuyu daha fazla dağıtmadan mevzuya gelelimmm...

Geçen sene tam ayını hatrlayamayacağım,,Bir gün telefonum çaldı,,,ağlamaklı bir ses var karşımda,,
anlaşılan ses tonuna bakışlırsa benden büyük bir avcı abimiz dedim ve buyur abim dyede devam ettim..

Dediki mustafacım seni uzun zamandır takip ederim,,,,pointer ler konusunda bir dehasınn,,,ustasın,,,

dedimki sayın abim sağol var ol da konuya gelelim çünki çok fazla işim var.

DEDİKİ,,bir pointer yavru aldımm ,,güzel dedimm,,bunu benim için eğitebilirmisin ? ?

dedimkii ___ abi çok fazla eğitimde köpekvar uğraşamam ,,ama isdersen başka birine yönlendireyim yardımcı olsunlar..

Hayır dediii,,,SEN EĞİTECEKSİNN,,,

ABİ DEDİMM ___ ÇOK ISRAR EDERSEN, seni kıramam ama,,,ben emeğimin karşılığını doğru dürüst alabilen biri değilim...Önce peşinn PARA ANLAŞTIK,,,
KÖPEĞİ ARKADAŞIM HAKAN ERTEKİN İLE taaaaaaaaaaa istanbulun ağzından aldırttım
hani anlaşmamız peşindi yaaa,,,
mustafam sıkışığım,,200 yoolluyorum 150 yolluyorum başladıkk gene dedim ,,,,
ALLAH bu avcı abimiz ilede hakkımızda hayırlısını versinn...

Bir gün telde dedimki ,,,,,
Abi köpeğin önüne salacağım hayvan 35 tl,,maması boku pisliği saydığım yok,,hayvana yapacam masraf 1250 tl
ama dedim köpekde ışık yokk,,KOKUSU ÇOK KISA,,bak sonra bana demedin deme ,,,kırmayalım birbirimizi,,,
neyse sevgili dostlar,,,,zar zor bana 1000 tl para ödedi,,,,sonrada madem köpeğin kokusu kısa
bana başka köpek gönderme ihtimalim olup olmadığını sordu...

Bende herzaman olduğu gibi abi senin köpeğin üzerine mi yoksa takas olarakmı dye sordum...

takas olarak dedi,,, güldüm güldüm ama okk abi dedimmm...
kendime ayordığım ve o sene avlanmayı düşündüğüm fakatttt,,,hiç bir şey öğretmediğim bir erkeğim var elimde dedim onu gndereyim...OLUR DEDİ...
yİNE NE BOYNUMUN BORCUYSA TAAAAAAAAA İZMİT E KADAR KÖPEĞİ GETİREYİM DEDİM...
ÇÜNKİ ORAYA Bİ KÖPEK SATMIŞTIM YOL paramı karşılayacakları için o arada bu zatın da işini görelim dedimm..

ilk köpeği verdikkkk,,,,fakat köpeği ele geçirdği günün ertesi günü bu zat eni tekrar aradııı..
Gönderdiğim köpeğe bir methiyeler bir methiyelerrr,,,süper hayvan tam bir pointerrr,,,,aman yarabbbi,,,aman yarabbii ne iltifatlarrrr :)

Fakat bir ay kadar sonraaa tekrar telefonum çaldııı...
dediki,,,,
mustafam bu çok açılıyo,,,kuş kovalıyooo,,,dedim abiii keçi kovalarsa beni ara ama,,kuş köpeği kuş kovalıyo dye ararsan bozulurummm....o esnada ondan bana kalan köpeğide bir kaç yere sattım durumu anlatarak geri geldi köpek bende hediye ettim gitti hayvanı....hediye derkennn,yavru parasına çünki en azından önüne saldığım kuşların parası çıkmalıydı ve ben 500 desemde 350 tl verdiler elime,,,saldılar beniii...
neyse konuyu dağıtmayayımm...verdiğim daha doğrusu nerdeyse evine kadar teslim ettiğim köpek 10 aylık falan o sıralar ,,,zaten eğitmesini bilmeyen bir zat dedim derk mustafam bu da olmadıı dyecekkk o belli zatennn... :) yapamıyorum demez kimse olmuyor bu köpekte iş yok derler genelde... :)

başladı kafamın etini yemeye...dedim kusura bakma artıkkk,,,sevgili zattt,,,işim gücüm yok sana yavru üretemem ben burda....:)o günlerde pek ses çıkmadı zatı muhteremden,,,ama beni önüne gelen yere şikayet etmişşş...bunlardan biride ( ER AV STESİ SAHİBİ VE BAŞKAN LAKABIYLA TANINAN KONYALI AMA YÜZÜNÜ GÖRMEDİĞİM FAKAT İYİ NYETLİ Bİ AVCI ABİMİZ OLDUĞU KONUŞMASINDAN BELLİ OLAN BİR BÜYÜĞÜM SAYIN MEHMET KILAN ) ARADII BENİ,,,dediki bu zat ile aranda ne varsa kır şu inadını usta bir köpek gönder bu abine,,,,ilk lerde çok inat ettim ama sonra dedimki mehmet başkanım seni kıracağıma köpeğim rezil olsunnn.....05323632127 bu telefonudur sevgili mehmet abimizinn buyrun arayın neler oldu anltsın size.. :) adam aracıolduğunu bu zat için binlerce kez pişmennnn..
Ve sonra mehmet başkan hatrına gnderdik bir k.kafa dişi daha iyimi dostlarrr..
Mehmet başkana dedimkiii,,bak başkan bu zatı yüzünü hiç ama hiç görmedim ama gözüm de tutmadı konuşmalarından köpeğim gelmezse hesabı sana sorarımmm...

E artık usta köpek verecez bizim genç ve hırs küpü pointeri geri alacaz ya,,,, güyaaaaaaaa
dedi ki mehmet başkan ,,,, sen beni kırmadın ben gerisini hallederimm...aradan 1,,2 ay gecti hala ses seda yokk,,,,bir gün içime kurt düştü aradım başkanı cevap yook başkanımdann...

hemen arkasından da bizim ibrahim komutan aradı bana dedi genç bir erkek lazım abi,,,,bende olayı anlattım köpek dedim geri gelecek onu verebilirim....ok dedi,,,çok gereksiz ve istenmeyecek bir rakamı ona syledim ve ibrahim komutanda hesabıma parayı sapğolsun geçmiş aynı günn.
Dedim komutan bak bu adam köpeği vermezse sana veya bana,,,gel paranı benden alll,,,
komutan da dediki ben alırım...
neyse o akşam mehmet başkan bana döndü,,,telefondaki konuşmamız aytnen şu idi,,

mustafam bu zattt benim telefonlarımı açmıyor,,,sen bi şekilde alabilirsen al köpeği veya parasını,,,dedim başkanım sen hallederim dedinn bende köpeği gnderdimmm,,,fakat köpeğide sattımmm,,köpeğin bir an önce bana veya ibrahim özel ( komuatana) gelmesi lazım..
Dediki bana ibrahim komutanın telini verrmisin al vereyim dedimm...
sonrada ibrahim özel ile mehmet klan arasında konuşmalar geçmişşş,,,,ve o gün bu gündür ne köpeğim gelir nede parasıııı...

sevgili zatttt bana değil artıkk ibrahim özele vereceksin köpeği,,veya mehmet klan başka teslim edersen şayet o da i.özele teslim eder... Tabiii sen gercekden avcıysannn,,,neyse benden bu kadar arkadaşlarrr...Ben alıştım artık ,,,gerçekden dost gibi görünüpde sobrada menfeaat peşinde koşanların der6tlerinii...adam gibi dyeceklerki ben bu köpeğin ne parasını nede sana köpeğin kendiisni gndermeyeceğim kardeşim,,,o kadar... BİTTİİİ OLAY YAHUUU...

UZATTIM DOSTLAR KUSURA BAKMAYINNNN AMA Bİ OLAY İŞDE BYLE ANLATILIR ANCAKKK

KUSURUMA BAKMAYINNN

ZATI KIRACAK BİŞİ YAZMADIM SANIRIM,,SADECE OLAYI ANLATMAYA ÇALIŞTIMMM
KARAR MERCİİİİ SİZLERSİNİZZZ
SAYGI VE SEVGİLERİMLE
Mustafa ÇİL

unuttuğum şeyler olabilirrr,,,hatrladıkça belki yazarımmmm...

eğitime gelen her köpek içinnnn
20,,,25 keklik 50 civarında da bıldırcın salınır bu benim işimmm
varın mamasını gerisibi otunu bokunu sizler hesaplayınnn

çetin ekren
23.Kasım.2010, 05:18
Aslında başından da belirttiğimiz gibi AVKOLİK sitemizin bu tür iki ucu b....lu işlerle işi olmadı,olmayacaktır...
burası avcının huzur bulduğu bir yerdir ve kesinlikle köpek tüccarlığıyla işi yoktur...
aslında bu konu açıldığı anda kaldırılması gerekirdi ama ne yazıkki ortaya bir söz atıldı ve diğer şahsın kendini anlatabilmesi için söz hakkı doğduğundan
konunun muhattabı olan diğer kişinin anlatımı gelene kadar bekletildi...

şimdi olayın başlangıcında AVKOLİK ordamıydı,hayır...
köpek alışverişinden AVKOLİK bir kuruş para aldımı,hayır...
AVKOLİK herhangi bir tarafa bir söz verdimi,hayır...
AVKOLİK kimseye kefil oldumu,hayır...

bütün bu olaylar kimler arasında geçtiyse anladığımız kadarıyla telefonla halledilmiş ve sitemiz üzerinden kesinlikle bir pazarlık olmamıştır....
sitemiz bu tür olaylarda sorumlu değildir...
o yüzdende biz burda ne mahkemeyiz nede hak savunucuyuz...bu tür alışverişler ilk başta nasılki AVKOLİK bilgisi dışında oluyorsa,sorunlarınızıda lütfen bize yansıtmadan kendi aranızda halledin...
AVKOLİK kesinlikle bu tür polemikler içine girmez...
dediğimiz gibi bundan sonra butür konular hemen silinecektir.(yok köpek sattım paramı vermiyorlar,yok köpeğim gitti gelmedi)buna AVKOLİK köpek satış ilanlarında yapılan satışlarda dahildir...

mustafa bey lütfen her yorumunuzun altına site reklamı vermeyiniz bu site kurallarımıza aykırıdır...
şuan olduğu gibi bundan sonrada silinecektir...buna dikkat edelim lütfen...

İbrahim ÖZEL
23.Kasım.2010, 18:14
Bu konuya sinirlendiğim için aslında daha önce cevap yazmıştım ama Mustafa ÇİL'in cevabını beklemek için silmiştim. Çünkü Çetin abimin dediği gibi bu gibi konulardan sitemiz asla sorumlu değildir. Ne kimsenin alıp satımından nede parasal konularından sitenin yararı yoktur ve sorumluluğuda asla olamaz. Şimdi Yaşar beyin bu konuya yazacaklarını merak ediyorum. Konunun geçmişini bilemem kim ne aldı almadı ama şunu biliyorum Yaşar bey telefonlarımı açmıyor elinde olan köpeğimide halen bana vermedi. Mustafa ÇİL paramı iade etmek istedi ben kabul etmedim o zamanlar. Çünkü erkek köpek ihtiyacım vardı. Neyse kendisiyle telefon konuşmalarımızda gerçekten 1 köpeği iade etmesi gerektiğini ama şu an etmeyeceğini sezon açılınca hangisi güzel avlarsa diğer köpeği geri vereceğini söyledi. Ben erkekten vaz geçtim. Fark etmez benim o resimlerini gördüğüm köpeklerden herhangi birini geri versin bana yeter. Sezon ortasına geldik Yaşar bey denemen bitmedimi hala. Köpeklerin 1 tanesinin senin olduğunu defalarca köpeği kendi isteğinle değiştirdiğini sen bana söyledin.Kim ne alır ne satar beni ilgilendirmez herkesin arasında olan bişeydir. Sitemizi hiç ilgilendirmez ama şunu biliyorum bu köpeğe bir para ödendi ve şu an konuyu açan şahısın bir köpeği geri vermesi gereken ama hala vermeyen Yaşar Beyin elindedir. Paranın peşinde değilim olsam Mustafa ÇİL'den geri alırdım. Sadece fotoğraflarda beğendiğim köpeklerden hangisi benim olacaksa onu alabilmek. Çok uğraşmadım isteseydim kendisinin yanına gider çayını içer köpeğimi alırdım. Konu benim dışımda geliştiği ve sezonda köpeklerin bir tanesini geri vereceğini söylediği için yaşına hürmetten inandım. Ama ne yazıkki yanılmışım halen köpeğimi elinde tutmaktadır Yaşar bey. Aslında beni tanıyan tanır itin peşinde değilim umurumdada değil. Ama insanların bu yüzünü tanımak bana koyuyor. Mehmet KILAN başkanı sadece telefonla tanırım. Yalnız bu şahsı ziyaret etmeyi çok isterim gerçekten sürekli arar sorar. Mahçupluğu bana değil Mustafa ÇİL'edir. Kefil olduğu için çok pişman. Suçlu benim kefilliğimden diye eziliyor telefonda bile. Aslında ben bu konuya hiç yazmamam lazım site yönetiminde olduğumdan ama madem ismim geçmiş doğrularıda söylemek lazım. Zaten Yaşar beyde Mustafa ÇİL'de telefonları yazmışlar. İsteyen Yaşar beyi ve Mehmet KILAN başkanı arayabilir. Dediğim gibi benim umurumda değil.

24.Kasım.2010, 20:04
selam avcı dostlar öncelikle site yönetiminden yazdığım ve yarım bıraktığım yazıdan dolayı özür dilerim yazıyı yarım bırakma sebebib şudur bazı avcı sitelerindede olduğu gibi siteye ayrıntılı yazı yazmamın sakıncalı olucağını düşünerek yazıyı tel vererek yarım bıraktım konu mustafa beyin anlattığı gibi başladı ama onun allattığı gibi gelşip bitmedi evet birgün yavru aldığım köpeği eğtim için mustafa beye gönderecektim kararımı vermiştim birgün mustafa beyin eniştesini aradım dedimki benim sekiz aylık yavru bir köpeğim var bunu benim için eğtirmisiniz tabi olur dedi peki nasıl bir eğtim olucak nekadar sizde kalması lazım dedim 4vaya 5 beş ay dedi yani sezon açılınca hazır olur dedi köpeğin nekadar para ödemem gerekicek diye sorduğumda mustafa beyin eniştesi ne iş yapıyorsun diye sordu banabende şöför olduğumu söyledim nekadar maaş alıyorsun dedi bana bende sekizyüzelli lira aldığımı söyledim bana dediki 1500 lira eğtim parası alıyoruz ama sen binlira gönderirsin dedi bende peki bu parayı hepsini peşin mi yoksa parça parça göndersem olur mu dedim hepsini birdefada gönderirsen çok iyi olur dedi bana benim hepsini birden gönderemiycemi 2 veya üç taksit olarak göndersem olrmu diye sordum peşin isteseler gönderemezdim çünkü bunuda baştan söylemem gerktiğinide biliyorum bana tamam peki dedi sonra ben enişteye yanlız ben bu köpeği mustafa beyin eğitmesini istedim olur dedi daha sonra mustafa beyle muatab olmaya başladık 2009 mart ayının ortalarıydı mustafa beyle konuştuk anlaştık köpeği otobüsle gönderecektim hatta mustafa bey bana özel mesaj gönderdi abi köpeğe şu ilacı içir biraz sarhoş olur uyur yolda otobüsün motor sesindende kormaz bir panik yaşamaz dedi olmadı otobüs hakan izmit yakınlarına araba almaya geliyor dedi bana benim köpeği izmite yakın bir yerlere getirmemi söyledi neyse hakanın numarasını verdi ben hakanla irtibata geçtim o izmittenveya biraz daha uzaktan istabula doru hareket etti bende izmite doru yolda buluşucaz artık herekede buluştuk ve köpeği verdim hakana gitti bende geri döndüm istanbula sonra 15 20 günde bir aradım mustafa beyi mustafa köpek nasıl bana ilk baştan köpeğin kırık olduğunu söyledi onun dediği gibi doru bakalım abi dedi mraya bi alışsın dedi neolucak daha sonra aradım nasıl gidiyor eğtim mustafa iyi abi iyi gidiyor dedi bana taaa köpek oraya gideli dört aylık olana kadar bende bu arada 250 250 ikikere bankaya mustafa beyin hesabına beşyüzlira yatırdım köpeğin bana gelmesine eğtimin bitmesine bir ay kala mustafa bey bana dediki abi paraya ihtiyaç var para göndermen lazım bendede para yok mağaaşı almama 15 gün var mustafa bir hafta içinde göndericem dedim olur abi dedi üçgün sonra tekrar para hatırlattı para yoktu bende ama tamam mustafa dedim iki güne kadar göndericem işyrinede muhasebeden rica ettim parayı erken çektim kalan beşyüzlirayıda gönderdim binlirayı ödemiş oldum borcum kalmadı biy ay sonra köpeğim eğtilmiş güzel av yapıcak onun heycanı yaşıyorum bazı geceler uykum kaçıyor rüyalarıma giriyor eğtimli güzel bir köpeğim olucak çünkü daha evvel güzel eğtim görmüş bir köpeğim olmadı bu arada uzatıyorum ama beni bağışlayın neyse bir kaçgün daha geçti ne haber nasıl gidiyor mustafa abi köpeğin kokusu iyi deil yapma mustafa iyi gidiyordu neoldu yok abi ben beyen miyorum ee neolucak safkanda deil zaten onu baştan söyledi bana ne yapcaz bilmem abi bende dedim ki madem ki sen iyi deil diyorsun sen beyen miyorsun öyleyse senin köpeklerinden safkan var mı var abi ozaman bana kendi köpeklerinden gönder eğer fazla bir fark olmuycaksa dedim tamam abi dedi kendime ayırdığım birtane var onu sana göndereyim dedi bende tamam dedim ben egtimli bir köpek gönderecek onun için fazla bir fark olmuycaksa diyorum ki eğtimli köpek gönderecek sanıyorum birde safkan neyse konu sonuçlandı köpeği izmite getirdi bende gittim izmitten aldım köpeği sonra bekledik sezon açıldı ava çıktık üveykle başladım köpek koşuyor iyi dedik kuşlara ilgisi koşuyor bıldırcın zamanı geldi yıl 2009 dikkat edin bıldırcın bitmek üzere köpeğimiz hala havada uçan koşuyor dedik ki bu köpek bukadar koşuyor birgün yorulucak durucak ferma vericek yok arkadaşlar 2009 yılında bu köpek durmadı 2009 austos ayında aldım köpeği 2010 şubat ayına kadar koştu bekledim hep her ay eniyi mamayı almaya çalışıyorum bu köpek bana av yapıcak 2009 austos ayından 2010 temmuzunakadar hep 100 liralık 120 liralık mamalarla besledim bu arada şunu geçmişim anlatmadım bana gönderdiği köpek başından yaralıydı 8 veya ontane arı bu köpeğe vurmuş büyük bir şişlik ve yara vardı başında iki ayda bu köpeğin veteriner tedavisi oldu bakın dostlar bitmiyor masraflara bir bakın bir yıl size hiç bir şey hiç bir av yapmıyan köpeğe bir yıl mamayla besliyorsunuz av yapsa hiç problem yok iki katı yesin sonra köpeği geri vermek lazım dedik mustafa beyinde bahsettiği mehmet bey marmara ereylisinden başkan birgün konuşuyorduk kendisiyle ordan burdan derken iş köpek konusuna geldi ben yaşadığım durumu anlattım bana dediki bende bir konuşuyum numarasını verirmisin bana verdim konuştular önceleri olmaz molmaz dedi daha sonra bir köpek var dğeri 3500 lira dedi ama sana üçbin olur dedi ben bu durumu mehmet beye söyledim ben birdaha konuşuyum dedi birdaha konuştular benim mustafa beyi aramamı söyledi bende mustafa beyi tekrar aradım bana dediki ikinci aramamda tamam göndericem ama biraz mama parası göndermen lazım bende açık söylüyeyim dedim şu anda mama parası falan gönderemem baştan söylüyorum sonra hani para göndericektin falan demesin diye sonra ikinci köpeği alıcam kişin telefon nosunu verdi bende nosunu aldığım kişiyi aradım tamam alıcan köpek bende dedi tamam en kısa zamanda alıcam dedim yaklaşık 15 gün veya 20 gün sonra köpeği ordan aldırdım şimdi kinci bir köpek daha var bende mustafa beyin gönderdiği ikinci köpek ikinci köpeği ben aldıktan birgün sonra muftafa beyi aradım teşekkür ettim köpeği gönderdiğii için bana dediki benim teşekkürümden sonra abi köpeği ne zaman göndericeksin bende yakın bir zaman da göndericeğimi söyledim sezon açılmak üzereydi üçbeşgün sonra beni aradı abi köpeği ne zaman göndericeksin mustafa göndericem tamam dedin ikigün geçmedi gine aradı abi köpeğe niye göndermiyoprsun sen beni sık sık aramaya başlayınca benim içime kurt düştü bu köpektede mi bişey var diye ben daha sonraki aryışında ben yeni gönderdiğin köpeği denemeden eski gönderdiğin köpeği göndermiycem dedim neden falan derken benim sana güvenim kalmadı dedim hiç birşey yapmıyan köpeği bir yıl baktırdı bana onu yarsını ameliyatının tedavisi bu köpek bana baya pahalıya mağal oldu onun için bu yeni gönderdiği köpeği kontrol etmeden eski köpeği göndermem dedim yok göndericeksin ben kontrol etmeden göndermiycem derken bana ben gelirim gel dedim farklı gelirim ben dedi dedimki bak bu tehtit mi nasıl kabul edersen o dedi eyer tehtitse zorla alamzsın dedim kaba kuvvetle alamazsın dedim daha sonra neoldu biliyormusunuz bana dediki sen benim para kazanmamı engelliyorsun senin dedi ........................ dedi bana şimdi size soruyorum arkadaşlar siz benim yerimde olsanız bu kişiye köpek verirmisiniz şuna dikkatinizi çekicem bakın bir yıl 12 peket 100 veya 120 lık mama iki defa bu köpek başından yaralıydı ameliyat ettirdim sonra pansumanları yavru olarak aldığı 500 liraya köpek parası artı binlira eğtim parası sonunda bana yaptığı bu küfür bunu bir düşünün dostlar siz verirmiydiniz herkese saygılar başak bişey demiyorum ve namusum üzerinede yemin edrim bu olay aynen böyle yorum taktir sizin saygılar hoşça kalın şurda küçük bir not düşmek istedim 150 lira 200 lira parça parça para ödedi mustafa bey dekontlar elimde üç parça olarak ödedim parayı birde şu var benim eğtim için gönderdiğim köpeği sakaryaya hediye ettiğini söylemişti bana daha sonra örendikki köpek manisaya satıldı selam dostlar

24.Kasım.2010, 20:21
şunuda yazmamda yarar var bilginize ikinci gönderiği köpekte köpeği aldıktan bir aysonra rahim iltihabından dolayı istanbul avcılar veteriner fakültesine götürdüm ultrasonu kan taklili tedavi edilemez edilirse tekrarlama ihtimali yüksek dediler veya hamile kalır rahim dışarı çıkar yavrularla beraber ve ölür dediler kesin çözüm rahimin alınması dediler 750 lirada ikinci köpeğin ameliyatı harcadım ben bunları ıspatlarım mustafa bey bunların aksini ıspatlasın ben bütün yazı yazdığım sitelerde mustafadan özür diliycem buraya çıkıp yazı yazması bile bana göre hiç hoş deil

Mustafa ÇİL
24.Kasım.2010, 20:56
sen ne avcısın nede başka bişi aracı olan mehmet başkanın hatrına sana bi iş gördüm ağzına yüzüne sıçtın
evet aylarca sabrettikten sonra sana karşı ağzımdan olmayacak cümleler çıktı ama sende boş durmadın aynen bana iade ettin
neyse
kısaca deki bana ben sana bu köpeğide parayıda ödemeyeceğim de olsun bitsin
konuyuda fala uzatmak istemediğimden bu şekilde ste admini ali yanımda iken bunları yazıyorum

ste yönetimi olarakda bu tür konulara mahal vermek istenmiyorsa
u tür konular aynı gün portaldan kaldırılır olur biter.
kişiler kendi aralarında herzamanki bildikleri yollardan hallederler...

selam ve sevgilerr

çetin ekren
24.Kasım.2010, 21:04
konudan da anlaşıldığı üzere bunun tarafların kendi aralarında halledilmesi gerektiğidir...
çünkü olay git gide çirkinleşmektedir...
konu AVKOLİK tarafından kilitlenmiştir...
bundan sonra bu şekilde açılan konular direk silinecektir...bilgilerinize....

çetin ekren
24.Kasım.2010, 21:04
Konu AvkoliK.NeT forum kuralları (http://www.avkolik.net/forum/forum-kurallari/avkolik-net-org-site-kurallari/) gereği kilitlenmiştir...Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Lütfen şikayet veya önerilerinizi Bölüm moderatörü veya Yöneticilerimize bildiriniz...