Orijinalini görmek için tıklayınız : Ördek Avı için İthal Otomatik Silah Önerisi
Tamer Kuvvet
27.Kasım.2010, 12:32
Dostlar ben genellikle Ördek ve Kaz avlarına gidiyorum bu avlar için bildiğiniz veya kullandığınız performansıdan emin olabileceğiniz marka model var mı varsa benimle ve avkolik dostlarımla paylaşırsanız sevinirim benim almak istediğim markalar Aşağıdadır.
BERETTA
BROWNİNG
BENELLİ
REMİNGTON
WİNCHESTER
Recep DÖNMEZ
27.Kasım.2010, 16:03
Tamer Kardeşim!
İnşallh gönlüne göre bir tüfek alırsın.
Selamlar...
veyselll
28.Kasım.2010, 18:05
bence performans konusunda tüfekten çok fişek önemlidir. takılma yapmayan vede uzun namlulu olan silahlar işini görür düşüncesindeyim.
yinede ustalar daha iyi bilir
paşam al yerli bir WİZARD ARMS 71 namlu mobil şok birde 10 cm ful + ful şok ekle istediğin fişekle istediğin avı yap görmeden asraştırmadan sakın vazgeçme
yok illa avrupa diye de kafana koyduysanda bulabiliyorsan BROWNİNG 2000 serisinden bul bitane ortalama 3000 4000 tl arası bidahada tüfek düşünme saygılar
h.hakan akman
29.Kasım.2010, 11:14
BENELLİ,den şaşma derim
ibrahim ozel
29.Kasım.2010, 20:48
Ben her zaman süperpozeyi tercih ettim kardeş.
Hüseyin ORHAN
30.Kasım.2010, 08:54
Tamer kardeşim kafana koydun illede ithal tüfek diyorsan ben gu gün imkanım olsa BENELLİ alırdım.
tamer kardeşim BROWNİNG AUTO 5 yada beretta 303 hayırlı olsun..
Tamer Kuvvet
07.Aralık.2010, 15:25
Teşekkürler dostlar Benelli veya Beratta bakalım hangisi nasip olcak
mustafa demircan
23.Şubat.2011, 16:45
http://i55.tinypic.com/6sapmh.jpg
ultrAslan
23.Şubat.2011, 17:01
Benelli otomatik konusunda harikalar yaratıyor kesinlikle hayalimdeki silah tavsiye ederim
http://www.avkolik.net/forum/yari-otomatikler/ordek-avi-icin-ithal-otomatik-silah-onerisi/.../richedit/smileys/YahooIM/78.gif artık bizim yerli tüfeklerimizde oldukça kaliteli sayılır.ben armsan kullanıyorum.son derece memnunum.ata nında son çıkan döner kafa neo seriside çok çok kaliteli ve de senin işini rahat görür bence.yabancı tüfeklere para vermektense ben olsam ata neo 12 düşünürüm.ama yok illa yabancı dersen 3b lerden ( beretta-browning-benelli ) herhangi biri işini fazlasıyla görür.benim ilk tercihim olarak kinetik sistem olduğu için benelli olurdu.kolay gelsin....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.