Orijinalini görmek için tıklayınız : Geçmiş olsun Veysel Altındağ....
Osman KARATEPE
29.Kasım.2010, 21:03
Veysel kardeşim bugün akciğerlerindeki bir rahatsızlıktan dolayı hastaneye yatırılmış tedavisi birkaç gün sürecek durumu iyi ,en kısa zamanda toparlanman dileğiyle kardeşim Çarşamba günü yanına gelecektim av için ama sağlığın daha önemli sen iyileş avı her zaman yaparız....Allah acil şifalar versin...
çetin ekren
29.Kasım.2010, 21:11
Veysel geçmiş olsun dostum...inan çok üzüldük..
inşallah tez zamanda iyileşirsin...
hem sezon yeni açıldı daha ne bu rahatsızlık...
neyse en kısa zamanda aramıza dönmen dileğiyle...geçmiş olsun...
veyselll
30.Kasım.2010, 04:27
Çok sağolun yanımda olduğunuzu hissetmek bile güç verir bana.
osman abi garanti çuluklar beddua etti bana gelemesin hasta olsun diye. iyileşir iyilesmez sorarım ben onlara. birşeye yanmam çarşamba beraber av yapacaktık. çetin abim çok sağol. sedef tedavisinde kullandigim ilaç bagisiklik sistemini çökertince böyle olduk en kısa zamanda aranızda vede meralardayım
hale bak ya hasta hasta elimde telefon. ben biraz kendimi özleteyim :)
fevzi dursun
30.Kasım.2010, 04:52
gelmiş geçmiş olsun kardeşim en kısa sürede yeşil sahalarda görmek isteriz seni :) selamlar
İBRAHİM AKKAYA
30.Kasım.2010, 05:22
Veysel kardeşim geçmiş olsun Allah açil şifalar versin.
Kendini kapıp koyverme Bu hafta Çulluk çurnatası var haberin olsun.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
Haydi bi an önçe dön sahalara.
veysel kardeşim geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Veysel geçmiş olsun
Râbbim bir an önce sağlıgına kavuşmanı nasib etsin
Bu sene çulluk bol evel Allah sen iyileşmnene bak
Veysel kardeşim geçmiş olsun allah acil şifalar versin
geçmiş olsun veysel bey.. ALLAH acil şifalar versin..
veysel geçmiş olsun allah acil şifalar versin sen kendine iyi bak av nasıl olsa yapılır...
Yıldıray İNCE
30.Kasım.2010, 07:33
Veysel kardeşim gecmiş olsun acil şifalar dilerim.......
Hüseyin ORHAN
30.Kasım.2010, 08:43
Veysel kardeşim geçmiş olsun Allah (c.c.) beterinden saklasın. Tez vakitte sağlığına kavuşmanı dilerim.
ersin kasap
30.Kasım.2010, 10:33
geçmiş olsun kardeşim cc allah açil şifalar versin
kapadokyali_1981
30.Kasım.2010, 13:24
Veyselim geçmiş olsun kardeşim Mevlam acil şifalar versin tez zamaanda iyileşirsin inşallah.
allah acil şifalar versin geçmiş olsun
4x4cemal
30.Kasım.2010, 14:59
Geçmiş olsun kardeşim, Rabbim herzaman sağlıklı kılsın.
Develiden selamlar.
Recep DÖNMEZ
30.Kasım.2010, 18:24
Veysel Kardeşim!
Geçmiş olsun.İnşallah en kısa sürede tedavin yapılır ve eski
sağlığına dönersin...
Selamlar..
Veysel kardeşim geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.Bir an önce iyileş ve aramıza dön inşallah.
Birol YAY
01.Aralık.2010, 15:24
Veysel Kardeşim Geçmiş Olsun Allah Derdine Acil Şifa Versin.
Mesut BÜLBÜL
01.Aralık.2010, 16:17
Veysel kardeşim gecmiş olsun tabiki ama akciğerin tedavisi uzun sürer aman ha dikkat et tedavileride zordur ben 4 yıl uğraştım halen izleri vardır şükürler olsun iyiyim yinede senide kısa zamanda aramızda görmek isteriz acil şifalar dilerim selamlar sayğılar
imported_avkolik
01.Aralık.2010, 16:36
Veysel kardeşim büyük geçmiş olsun aman dikkat et kendine...Selamlar
Elfin Asilkan
01.Aralık.2010, 17:16
Veysel abi geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin tez zamanda iyileşirsin inşallah...
veyselll
02.Aralık.2010, 17:22
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. dün öğleden sonra hastahaneden taburcu oldum. bir müddet evde tedavi olacak. beni gerek yorumlarınızla gerekse telefonla yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. inşallah en kısa zamanda paylaşımlarla müthiş bir dönüş yaparım.
ibrahim ozel
03.Aralık.2010, 14:39
Kardeşim büyük geçmiş olsun. Taburcu olmana sevindim. Denetlemeler var o nedenle siteye giremedim bir kaç gündür kusura bakma yeni gördüm. İnşallah tam anlamıyla acilen iyileşirsinde beraber sezon kapanmadan bi çulluk yaparız.
Allah acil şifalar versin
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.