Orijinalini görmek için tıklayınız : selam ve saygılar merak eden dostlara
Mustafa ÇİL
03.Aralık.2010, 13:30
Değerli avkolik üyeleri,,canım dostlar gardaşlar.
Çoktandır stelere girmeme kararı aldım,yazmama kararı aldım,,sebebine gelince maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden aşa yukarı en az 6 aydır falan ne avla bir ilgim ne de köpekler le bir ilgim kalmıştı..
Stelere ve camiadan uzaklaşma sebebine gelince dostlar.
Bu camiaya çok şeyler verdiğime inanıyorumm,yanlışlarım ve hatalarımla çok kez bu camia beni bağrına basmıştır.
Çok dostum ve yürekten arkadaşlarım dostlarım olduğuna hep inanmışımdır ve inanmak istemişimdir.
Bu camiada başıma çok şey geldi,,genede çok kez yılmayıp devam ettim,ama alacakları karşılayamadığın zaman malumunuz vereceklerinizi veremez duruma gelirsiniz bazen.
Bu duygusal bağlamda yazılmış bir şey değildir.
Steler kurdum,av camiasını pointerden başka bir yere sapmamaları için bazen üstü kapalı eleştirdim,ama farklı ırklar ile avlanmak isteyen arkadaşlarıma herzaman saygı duydum.
zaman oldu çok iyi işler yaptım mükemmel köpekler verdim,,verdiğim eğittiğim köpekler,süper çıkarsa bana artılar yazıldı ,,fakat istediğim gibi olmadıysa haneme eksiler yazıldı.İşte bu sene tamamen bırakma kararı aldığımda çok değerli bir dost tanıdım..Onun için ben ne köpekçi idim ne yetiştirci nede ustaydım,,sadece ama sadece dostum,,işte onun içinde tekrar elime tüfek bile almadan tekrar bir kaç köpek eğitmek için heveslendim tekrar meraya çıktım bir kaç fotoğraf için.O dostumun izni olmadan da ismini buarad zikretmek çok doğru olmayaca için ismini zikretmemeye özellikle dikkat ediyorum.
neyse dostlar sağım çok şükür ama kendimi toparlamak için zaman ihtiyacım var olayın hepsi budur.
Ben deniz mustafa çil i merak eden den allah razı olsun etmeyenden de..
sizleri seviyor ve sayıyorum...
saygı ve sevgilerimle
A.slm ara ara burlarda olduğunu ufakda olsa hatırlat abi herkez sıkıntılı dönem geçiriri bu dönemi en kısa zamanda atlatmak nasip olsun
ibrahim ozel
03.Aralık.2010, 14:12
Aleyküm selam çil. Yine aramızda olacağını bilmek güzel. İnşallah sorunlarını biran önce çözer eski durumuna neşene dönersin. Kal sağlıcakla..
Hüseyin ORHAN
03.Aralık.2010, 14:43
özlemekte güzel, özlenmekte güzel ÇİL usta.. ticaret te kazanmakta olur kaybetmekte.. önemli olan kazandığın üç peş lira değil, üç beş dost... sende kal sağlıcakla..
ersin kasap
03.Aralık.2010, 16:22
insanlara değer vermek başka birşey köpeklere değer vermek ap ayrı birşey abim
biz dostluğa kardeşliğe değer veren insanlarız derdin derdimiz üzüntün üzüntümüzdür bizler bir aileyiz hep yanındayız iyi değil kötü gün dostlarıyız
sen ölmüşken dirildin ben bilirim seni üzüntüler sıkıntılarmı yıkıcak bu camianın sana çok ihtiyacı var çakallar üremişken
can dostlar hep beraberiz
4x4cemal
03.Aralık.2010, 18:10
Aleyküm Selam, Mustafa kardeşim, düşmez kalkmaz bir tek Allah, bizler bir imtihandan geçiyoruz, mesele burda sabr ve şükür dedir, inşaallah kaybettiklerini yine kazanırsın.
Develiden selamlar.
Vucudun sağsa gerisi TEFERRUATTIR.Sen yılma gardaşım ara sıra selam verde sağ olduğunu bilelim.Selamlar...
Mustafa ÇİL
04.Aralık.2010, 20:37
sağım çok şükür ALLAHIMA HAMDOLSUN
dostlar sağolsun merak edilmekde güzel
aleykummusselam. abi biraderimden çok dinledim seni ve eğittiğin köpekleri. tüm sıkıntılarımıza tek çare bizi yaradan yüze Rabbimizdedir. sıkıntıyı verende defedende odur. bir sıkıntı nedensiz başımıza gelmez. mevlamıza şükürler olsun ki sağlık sıhhatlerimiz yerinde. elimiz ayağımız tutuyor. gözümüz görüyor kulağımız duyuyor. varsın sofrada kuru ekmek soğan olsun. şükretmek için bunlar yetmez mi? sıkıntılarının bir an önce geçmesini yüce mevlamdan isterim. Rabbim sabırlar versin inşallah. amin.
Aleykkummusselam Usta
Vallahi hiç bir karşılık olmadan beni tanımadan etmeden aradın bilgiler verdin Allah razı olsun
Râbbim inşallah bir an önce düze çıkartır
Herzaman şükretmeyi bilmek lazım
İyi olanı da Kötü olanı da veren yüce Allah tır ve bunların hiç birini nedensiz kula yüklemez bu yüzdendir ki iyi de nasıl şükrdiyorsak kötüde de daha kötüsünü vermemesi için şükretmemiz gerekir
Râbbim bu halimizden daha kötü hale düşürmesin
Allahın rahmeti ve bereketi üzerimizde olsun
Amin.
Değerli avkolik üyeleri,,canım dostlar gardaşlar.
Çoktandır stelere girmeme kararı aldım,yazmama kararı aldım,,sebebine gelince maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden aşa yukarı en az 6 aydır falan ne avla bir ilgim ne de köpekler le bir ilgim kalmıştı..
Stelere ve camiadan uzaklaşma sebebine gelince dostlar.
Bu camiaya çok şeyler verdiğime inanıyorumm,yanlışlarım ve hatalarımla çok kez bu camia beni bağrına basmıştır.
Çok dostum ve yürekten arkadaşlarım dostlarım olduğuna hep inanmışımdır ve inanmak istemişimdir.
Bu camiada başıma çok şey geldi,,genede çok kez yılmayıp devam ettim,ama alacakları karşılayamadığın zaman malumunuz vereceklerinizi veremez duruma gelirsiniz bazen.
Bu duygusal bağlamda yazılmış bir şey değildir.
Steler kurdum,av camiasını pointerden başka bir yere sapmamaları için bazen üstü kapalı eleştirdim,ama farklı ırklar ile avlanmak isteyen arkadaşlarıma herzaman saygı duydum.
zaman oldu çok iyi işler yaptım mükemmel köpekler verdim,,verdiğim eğittiğim köpekler,süper çıkarsa bana artılar yazıldı ,,fakat istediğim gibi olmadıysa haneme eksiler yazıldı.İşte bu sene tamamen bırakma kararı aldığımda çok değerli bir dost tanıdım..Onun için ben ne köpekçi idim ne yetiştirci nede ustaydım,,sadece ama sadece dostum,,işte onun içinde tekrar elime tüfek bile almadan tekrar bir kaç köpek eğitmek için heveslendim tekrar meraya çıktım bir kaç fotoğraf için.O dostumun izni olmadan da ismini buarad zikretmek çok doğru olmayaca için ismini zikretmemeye özellikle dikkat ediyorum.
neyse dostlar sağım çok şükür ama kendimi toparlamak için zaman ihtiyacım var olayın hepsi budur.
Ben deniz mustafa çil i merak eden den allah razı olsun etmeyenden de..
sizleri seviyor ve sayıyorum...
saygı ve sevgilerimle
usta bazen ne güzel yazıyosun :P gönlünce bee harbiden
Allah kısa zamanda sıkıntıularından uzaklaşıp, feraha çıkmanı sağlasın inşallah abim. Kal sağlıcakla.
Mustafa ÇİL
18.Eylül.2013, 18:09
ve bu günlerde hatrı bende çok büyük dostlar için çok emeğim gecen bu steye tekrar geri dönüyorum..selam ve saygılarımla
ibrahim uysal
19.Eylül.2013, 05:05
Hoşgeldin karaoğlan..:)
mehmet.
19.Eylül.2013, 05:40
Hoş geldin gardaşım :)
Mustafa ÇİL
19.Eylül.2013, 06:14
bi bakın sizden başka h.geldin diyen varmı :)))))))) hoş bulduk can agalarım
gsahiner
19.Eylül.2013, 06:19
bi bakın sizden başka h.geldin diyen varmı :)))))))) hoş bulduk can agalarım
Hoşgeldiniz mustafa bey daha saat erken hoş geldin diyen çok olur ;)
Mustafa ÇİL
19.Eylül.2013, 06:21
hoş bulduk can gardaş sağolasın h.geldin deselerde demeselerde geldim artık :)))
gsahiner
19.Eylül.2013, 06:25
hoş bulduk can gardaş sağolasın h.geldin deselerde demeselerde geldim artık :)))
dostluk ve saygı çerçevesi olduktan sonra amaç aynı mustafa bey av avcılık ve benzeri konular hepimiz bu amaç için burdayız...
Ortak paydamız budur gönüllerin kırılmasının küslüklerin olmaması bir ortam ama olmazmı illaki olur ama her sarsıntı biraz daha sağlamlaştırır dostlukları
bu yüzden herkeze ağız tadıyla keyifli paylaşımlar diliyorum
Mustafa ÇİL
19.Eylül.2013, 06:29
gültekin can gardaşım beni tanırmısın tanımasanda bak tanıştık
hoş geldin usta .
insanları bazen boşvereceksin herkes kendi ederi kadardır..
seni bilen bilir..
HOŞGELDİN
gsahiner
19.Eylül.2013, 06:31
gültekin can gardaşım beni tanırmısın tanımasanda bak tanıştık
öyle insanların tanışma ortamı burası ben tanımıyorum ama inşallah daha sık görüşür ve tanışırız ben ankara bölgesindeyim kütahya taraflarına pek gelmem o yüzden tanışmıyoruzdur muhtemelen abi ;)
Mustafa ÇİL
19.Eylül.2013, 06:36
bende hep sizin o tarafa geliyorum ava,,,bir gün beraber meraya çıkarız gültekin inşallah yakınen tanışırız
Mustafa ÇİL
19.Eylül.2013, 06:36
alim hoş bulduk selam ve saygılar
dadak_e
19.Eylül.2013, 06:38
mustafa bey doskolıge hos geldınız
gsahiner
19.Eylül.2013, 06:38
bende hep sizin o tarafa geliyorum ava,,,bir gün beraber meraya çıkarız gültekin inşallah yakınen tanışırız
nasip diyelim abi sen güneye geliyorsundur tahminime göre :) bende doğuya doğru hep doğu daha doğu ;)
Mustafa ÇİL
19.Eylül.2013, 06:42
nasip beklenmez aranır gültekin bir gün mutlaka doğusu güneyi karşılaşırız...emre ben ne zaman bey oldum ,,,hoş bulduk gardaşım sağolasın
dadak_e
19.Eylül.2013, 06:46
abı aramıza hos geldın :D
Oktay AKÇAKMAK
19.Eylül.2013, 06:46
ÇİL GARDAŞ HOŞGELDİN...GÜZEL NOKTALARA DEĞİNMİŞSİN DEVİR ARTIK BİR OLMA BİRLİK OLMA ZAMANIDIR.ESKİ DEFTERLERİ KAPATIP HERKES ÖNÜNE BAKSIN BİRADER İT İÇİN KÖPEK İÇİN NE DOSTLUK BOZMAYA NEDE HUSUMETE GEREK YOK..HERKES EKMEĞİNE BAKAR OLUR BİTER.SENİN BURADA OLMANDA AYRI BİR HEYECAN VE GÜÇ KATACAKTIR EMİNİM..ERSİNDE SENDE BU İŞİ LAYIKIYLA YAPACAK ADAMLARSINIZ VE YERİNİZ BİZDE DAİMDİR..MADEM BU SİTENİN ADI DOSTKOLİK OZAMAN ADINA UYGUN OLARAKA HERKES KENDİNE DÜŞENİ YAPACAKTIR BUNDAN EMİNİM..TEKRARDAN HOŞGELDİN DER GÖZLERİNDEN ÖPERİM GARDAŞ...RASGELE
gsahiner
19.Eylül.2013, 06:48
nasip beklenmez aranır gültekin bir gün mutlaka doğusu güneyi karşılaşırız...emre ben ne zaman bey oldum ,,,hoş bulduk gardaşım sağolasın
doğru söylüyorsun abi istedikten sonra her türlü karşılaşırızda görüşürüzde abi mesele yok ;)
Mustafa ÇİL
19.Eylül.2013, 06:52
komutannnn sana ve senin gibi adam gibi adamlara boynum her daim kıldan incedir,,,lakinnn eski mustafa öldü gömdüler,eskiden pointer satacağım adamın kimliğine pek bakmazdım,şimdi be ne kadar köpekden anlar ona bakıp ya satıyorum yada eğitip veriyorum,avkolik ve dostkolik yıllar önce nasıl ve ne emeklerle kuruldu gayet iyi bilirim ve bilirsiniz,asıl olan o emeklere sahip çıkan dostların hala burada olması.bu arada komutan , bi gelseydin de ,,ben gönderemedim,sen bi yavru götürseydin sana mahcup olmazdım
Oktay AKÇAKMAK
19.Eylül.2013, 07:06
SENİN CANIN SAĞOLSUN BİRADER KÖPEK HERZAMAN BULUNUR MESELE DOST KAYBETMEMEKTİR..KONU KAPANMIŞTIR..YERİN SOL YANIMDIR NEZAMAN DERSEN BAŞTACISIN GARDAŞŞ..ARTIK BU SİTE GERÇEKTEN DOSTLARIN SİTESİ OLSUN İSTİYORUM TEK TEMENNİMDE BUDUR..KAL SAĞLICAKLA
Burak SEZER
19.Eylül.2013, 07:10
Aramıza yeniden hoşgeldin Mustafa abi...
Mustafa ÇİL
19.Eylül.2013, 07:24
şüphen olmasın komutan,,hoş bulduk burak sağolasın can gardaşım
çetin ekren
19.Eylül.2013, 07:35
aileye tekrar hoşgeldin...
inşallah güzel günler geçiririz hep birlikte...
denildiği gibi burası dostkolik...
herkes birbiriyle dost kalabilmeyi becerse tadından yenmez...
keyifli saatle dilerim herkes için...
Burhan KESKİN
19.Eylül.2013, 07:57
Ustam aramıza tekrardan hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim...
Mustafa ÇİL
19.Eylül.2013, 09:06
çetin ve burhan tekrar teşekkürler dostlar sağolunuz
Recep DÖNMEZ
19.Eylül.2013, 09:22
Sizi tekrar burada görmek çok güzel.
İnşallah eski günler gibi yine neşeli,eğlenceli,bol paylaşımlı
anlar yaşamak,birleşerek birbirine güç katan siteyi daha ilerlere,
daha iyi yerlere götürebilmek dileklerimle.
Selamlar...
ibrahim ozel
19.Eylül.2013, 09:43
Karaoğlan,deli oğlan, çil çil altın hoş geldin paşam
Aramıza hoş geldin toprağım.Herşey fani dostluklar baki kalsın
Mustafa ÇİL
19.Eylül.2013, 11:49
teşekkürler dostlar sağolun,,,ben hep genelde buralardaydım da ,,braz sanal alemden kopuktum neyse şimdi tekrar beraberiz inşallah
yucelmert
19.Eylül.2013, 16:33
hoş geldin demeyeceğim mustafa zaten sen hep buralardaydın,
ya eğittiğin köpeklerle anıldın,
ya avcılığınla anıldın,
yada pointerdeki ustalığınla...
seni yeniden görmek güzel ayağınımı sürüdün be birader, bak site yine doldu taşıyor... diyarbakırdan selamlar...
ersin kasap
19.Eylül.2013, 17:12
hoş geldin bacanak
veyselll
19.Eylül.2013, 17:43
inanıyorum bigün dünya gözüyle senle görüşecem abi. :D :D :D hoşgeldin abim sefalar getirdin
veli ayhan
19.Eylül.2013, 18:15
Hosgeldin ustat....
Osman KARATEPE
20.Eylül.2013, 06:22
Tekrar hoşgeldin abi sefalar getirdin.
Mustafa ÇİL
22.Eylül.2013, 06:41
inanıyorum bigün dünya gözüyle senle görüşecem abi. :D :D :D hoşgeldin abim sefalar getirdin
teşekkürler dostlarr ,,zaten hep buralardaydım,,inşallah arada bir de olsa vakit ayururum bundan böyle vakit buldukça
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.