PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu yaşta bu ses ve ruh...harika...

çetin ekren
04.Aralık.2010, 13:24
http://www.youtube.com/v/lIdibQCHark?fs=1&hl=en_US

bu yaştaki çocuktan bu performans vallahi süper...
en azından ruhunu katarak yorumluyor...
umarım beğenirsiniz...

Recep DÖNMEZ
04.Aralık.2010, 14:48
Alkışlar Ufaklığaaaaa.......
Gerçekten yürekten ve ruhunu katarak okuyor.
Çetin paylaşım için teşekkürler...
Canımın sıtkın olduğu şu anlar beni aldın götürdün..
Selamlar...

ibrahim karakurt
04.Aralık.2010, 15:01
iyi akşamlar avcı dostlarım yarı otomatik av tüfegi alcam ama karar veremedim.sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var.cevaplarınızı bekliyom

çetin ekren
04.Aralık.2010, 15:04
iyi akşamlar avcı dostlarım yarı otomatik av tüfegi alcam ama karar veremedim.sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var.cevaplarınızı bekliyom

bak sen kayınçoma...
sen buraları bilirmiydin yaw...
e sen hala o meseleyi halletmedin mi?

çetin ekren
04.Aralık.2010, 15:24
http://www.dailymotion.com/swf/video/xe5b9l?width=&theme=none&foreground=%23F7FFFD&high light=%23FFC300&background=%23171D1B&start=&animat edTitle=&iframe=0&additionalInfos=0&autoPlay=0&hid eInfos=0

bak kayınço aslında bu konuyu dağıtacak ama izle şu videoyu...

Mesut BÜLBÜL
05.Aralık.2010, 16:54
maşşallah olacak bu ufaklık sesi vede yüreği bütünleşmiş yakın zamanda eline sazda tutarsa ozan olabilir bence ilerde ayile bireyleride ilgilenirse eh deme keyfine .
allah bağışlasın diyelim allah bahtını acık etsin diyorum selamlar sayğılar muğla milastan

hasan mert ince
05.Aralık.2010, 17:18
maşşallah olacak bu ufaklık sesi vede yüreği bütünleşmiş yakın zamanda eline sazda tutarsa ozan olabilir bence ilerde ayile bireyleride ilgilenirse eh deme keyfine .
allah bağışlasın diyelim allah bahtını acık etsin diyorum selamlar sayğılar muğla milastan

ibrahim ozel
05.Aralık.2010, 17:25
Mükemmeldi. Alkışlar bu yakışıklıya. Abi hangi dağların çiçeği bu çocuk bilgin varmı?

çetin ekren
06.Aralık.2010, 10:16
bilmiyorum valla komutan ama gerçekten çok güzel bir sesi var...
inşallah heder etmezler bu çocuğu....