PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Farklı bir avlanma şekli

18.Aralık.2010, 12:22
http://www.youtube.com/watch?v=JRmUsuy8-HA

http://www.youtube.com/watch?v=vBLpvuf4WrE&feature=related

bu pointer her yerde var ama bende yok :)

18.Aralık.2010, 12:53
acaba çoğaltmak amaclımı yakalıyorlar

18.Aralık.2010, 13:26
acaba çoğaltmak amaclımı yakalıyorlar

ilk videonun 5,30 dk sında birinin elinde atmaca var acaba onumu alıştırmak için diye düşünmüştüm ama salınan kuşun arkasına atmaktansa kalkan kuşunda arkasına atmak hemen hemen aynı diye düşünüyorum üretmkte olabilir tabi niyetleri

ibrahim ozel
19.Aralık.2010, 08:59
Valla mantıklı bi yöntem. Fişek parası yok vuramadın derdi yok. Yine aklıma bu işi denemek geldi ama seneye bakalım hayırlısı. Bende zaten 100 bıldırcın var. Ama yabani bıldırcınla köpek eğitimi vallahi aklıma yatmadı değil hani. Bence lokantalara verilecektir. Yani üretmek için olacağını sanmıyorum. Zaten arap ülkelerinde yabani bıldırcını konserve yapan çok büyük olmasada bi fabrikaları bile var. Köpekler gerçekten güzelmiş. Maşşallah maşşallah.Erdem üzülme yeni sezona senide pointerci yaparız hemşerim.

19.Aralık.2010, 14:37
Valla mantıklı bi yöntem. Fişek parası yok vuramadın derdi yok. Yine aklıma bu işi denemek geldi ama seneye bakalım hayırlısı. Bende zaten 100 bıldırcın var. Ama yabani bıldırcınla köpek eğitimi vallahi aklıma yatmadı değil hani. Bence lokantalara verilecektir. Yani üretmek için olacağını sanmıyorum. Zaten arap ülkelerinde yabani bıldırcını konserve yapan çok büyük olmasada bi fabrikaları bile var. Köpekler gerçekten güzelmiş. Maşşallah maşşallah.Erdem üzülme yeni sezona senide pointerci yaparız hemşerim.

abi zaten 4 gözle senden gelecek güzel haberi bekliyom haftaya inşallah yeni kulubeyi bitirecem sadece içine koyacak pointer lazım onunda çaresi sende

ibrahim ozel
20.Aralık.2010, 21:03
Allah'ın izniyle sezona senin enik 7-8 aylık olur avlanmaya başlarsın yavaş yavaş.

22.Aralık.2010, 19:49
Pointerlere dikkat ettinizmi, burunları düz, bizim eski ingilizlere çok benziyorlar.

erol kahraman
24.Aralık.2010, 20:06
benim aklım yatmadı bu işe adrenalin yok bunda ya :)

hasan mert ince
25.Aralık.2010, 08:02
benim aklım yatmadı bu işe adrenalin yok bunda ya :)