Orijinalini görmek için tıklayınız : OTOMATİK TÜFEK SEÇİMİ YARDIM LÜTFEN
DEĞERLİ DOSTLARIM ARANIZA YENİ KATILIYORUM BU İŞLERİDE PEK ANLAMAM KUSURA BAKMAYIN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.BEN 600 650 MİLYON ARASI PEŞİN PARA OLARAK BİR OTOMATİK TÜFEK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ALACAĞIM TÜFEK DAYANIKLI TUTUKLUK YAPMAYAN SAĞLAM BİŞEY OLSUN İSTİYORUM SÜPERPOZEM VAR HUĞLU BU FİYAT ARALIĞINDA BANA TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ TÜFEKLERİN MARKA VE MODELLERİNİ BENİMLE PAYLAŞMANIZI RİCA EDİYORUM SAYGILAR
veyselll
20.Aralık.2010, 16:34
umut bey siteye hoşgeldiniz. aradığınız fiyat aralığı otomatik huğluda var diye biliyorum. aslında en güzeli pozeyle devam etmek ama eğer bütçenizi biraz daha zorlarsanız armsan, sarsılmaz gibi firmaları da bi araştırın derim ben
Recep DÖNMEZ
20.Aralık.2010, 18:14
Umut Bey, siteye ve aramıza hoşgeldiniz!!!
ultrAslan
20.Aralık.2010, 18:20
900tl ye kadar fiyatı çıkarma olanağınız varsa eğer armsanın çok güzel modelleri var bu fiyat aralığında ve gerçekten size hiç sıkıntı yaratmıcak bi problemle karşılaşmayacağınız silahlar fiyat konusu kısıtlı bütçem bu yukarıda çıkmam mümkün değil derseniz eğer huğlu yada wizard arms ın otomatiklerine ben bir bakın derim sizlere.Saygılar,
hoşbulduk tesekkürler arkadaşlar bu fiyattan fazla verebilmem imkansız bu fiyata alabileceğimiz sağlam fişek seçmeyen saçma gurupmanı iyi olan tüfek bulmamız imkansızmı yani? süper pozemide kullanıyorum ama otomatik heves gibi bilmiyorum domuz avına felanda gidiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar.
huğlu ve wizart iyi gibi ne dersiniz arkadaşlar?
fazla soru sormuş gibi olmuyorum umarım son soru tüfek seçimi konusunda yardımlarınızın yanında namlu boyu tercihi içinde bilgilerinizden yararlanmak isterim. alacağım tüfeği hertürlü avda kullanacağımı belirteyim ördek hariç genelde bıldırcın ve domuz ok tesekkürler
wizardı dene derim pişman olmayacağın bir tüfek namlu boyunuda 66 mobil şok işini fazlasıyla görecektir ancak domuz avlıyacaksan özellikle 150 tl fark verip yedek SLUG namlu almanı kesinlikle tavsiye ederim
bülent bey ne kadar süredir kullanıyounsruz bu tüfeği yeni bir marka udloğu için insanın içinde soru işaretilak ıyor huğlu yılların firması esçim yapmak zor ama en azıs nadneçeneği 2 ye indirdik wizard ve huğlu tüfekle ilgili deneyimlerinizi paylaşmanızı isterim iyi günrel
vedat oncu
22.Aralık.2010, 10:02
akkar silah san. apachi yada komanchi yarı otomatik tüfeklerini tavsiye ediyorum internetten bi araştır yerli tüfeklerde gerçekten malzeme olarakta çok kaliteli 15 senedir kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim,rastgele.
ARKADAŞLAR HUĞLU 601 G VE WİZARD ARASINDA KALDIM NE DERSİNİZ
huğlu yılların firması olabilir ancak huğlu 10 yıl önceki teknolojiyi değişmeden kullanıyor bu firmalar ise avrupa tüfeklerle yarışacak kılasmanda tüfek üretimi için çabalıyor huğlu eğer biraz ilerlemek için uğraşsa şimdi dünyaya otamatik dağıtırdı armsan ata gibi firmalar kurulalı uzun yıllar olmadı ama son sistem teknoloji ve tasarımla avrupaya çatır çatır tüfek dağıtıyorlar para durumuna göre alabileceğin en iyi tüfek bence wizar ben ilk çıktığı günden beri kullanıyorum ve test atışlarında videoyu çekip internete yükleyende bizzat benim verdiğim paraya değdi isteyen istediği çifteyi getirsin gücünü deniyelim ben her koşulda varım
veyselll
22.Aralık.2010, 19:49
umut bey huğlu nun pozelerine diyecek yok ama otomatikte o kadar başarılı değiller. piyasadaki çok ucuz otomatiklerden pek bi farkı yok. ama wizard arms daha iyi tüfekler yapmakta şu an. hatta bülent abimin test videoları bile var ordan bakabilirsiniz
mrblar sanki bülent beyin çektiği videoda birtane dolu fişeği boşa atıyor yanlış görmediysem yanlışsa düzeltin lütfen wizard piyasada daha çok ama çok yeni buda kafa karıştırıyor bana hak verin tesirde önemli tabi saçma gurupmanıda
bülent bey tüfeği nerden aldınız acaba internetten bir sıkıntı olurmu alırsak size güveniyorum mobil şokta veriyorlarmı kaç tane ? saygılar.
mrblar sanki bülent beyin çektiği videoda birtane dolu fişeği boşa atıyor yanlış görmediysem yanlışsa düzeltin lütfen wizard piyasada daha çok ama çok yeni buda kafa karıştırıyor bana hak verin tesirde önemli tabi saçma gurupmanıda
evet umut kardeşim orda bir fişeği dolu suya atıyor oda benim hatam çünkü tüfek o pozisyonda tek düğmeyle bütün fişekleri boşaltması için ayarlanmış kaldıki tüfeğin üstüne özellikle mekanizma kısmına attığım çamura dikkat edersen hiçbir avcı tüfeğini o çamura sokup çalıştırmaz bu testin sebebide olaki düşer zor durumda kalırsan tüfeğin seni kurtaracak kadar çalışır sizde taktir edersiniz ki okadar çamurla okadar çalışması avrupa tüfeklerde bile pek mümkün değildir bir + yanı ise o çamuru suya soktuktan sonraki atışlar zaten hiçe sayabiliyor
Tüfeği internet ortamından da alabilme imkanınız var kapıda ödemeli olarakta alabilme imkanınız var tüfeği beyenmediğiniz taktirde geri iade etme şansınız bile var şok konusuna gelince 1 3 5 numaralı şoklarıyla aldım ben siz farklı bir şekilde de isteyebilirsiniz
Benim tüfeğim 66 namlu ben extra olarak mobilşoktan 10 cm daha ful+ful şok ta aldım tabi bu tüfeğin ücretine dahil değil 71 namlu bir tüfeğe +10cm mobil ful+ful daha eklerseniz namlu boyunuz 81 cm kadar çıkmakta ne avında kullanırsınız bilmem ancak buda bir altarnatiftir sizin için
çetin ekren
24.Aralık.2010, 17:54
evet umut kardeşim orda bir fişeği dolu suya atıyor oda benim hatam çünkü tüfek o pozisyonda tek düğmeyle bütün fişekleri boşaltması için ayarlanmış kaldıki tüfeğin üstüne özellikle mekanizma kısmına attığım çamura dikkat edersen hiçbir avcı tüfeğini o çamura sokup çalıştırmaz bu testin sebebide olaki düşer zor durumda kalırsan tüfeğin seni kurtaracak kadar çalışır sizde taktir edersiniz ki okadar çamurla okadar çalışması avrupa tüfeklerde bile pek mümkün değildir bir + yanı ise o çamuru suya soktuktan sonraki atışlar zaten hiçe sayabiliyor
Tüfeği internet ortamından da alabilme imkanınız var kapıda ödemeli olarakta alabilme imkanınız var tüfeği beyenmediğiniz taktirde geri iade etme şansınız bile var şok konusuna gelince 1 3 5 numaralı şoklarıyla aldım ben siz farklı bir şekilde de isteyebilirsiniz
Benim tüfeğim 66 namlu ben extra olarak mobilşoktan 10 cm daha ful+ful şok ta aldım tabi bu tüfeğin ücretine dahil değil 71 namlu bir tüfeğe +10cm mobil ful+ful daha eklerseniz namlu boyunuz 81 cm kadar çıkmakta ne avında kullanırsınız bilmem ancak buda bir altarnatiftir sizin için
umut bey arkadaşların burdaki amacı size deneyimlerini anlatmaktan öte değildir...
sonuçta son tercih sizindir...
kafa karışacak hiçbir durum yok...çünkü kimse silah satıcısı değil...
sadece amaç yardım...o yüzden bence siz herşeye rağmen kendinizi dinleyin...ve kararınızı o şekilde verin...
hasan mert ince
25.Aralık.2010, 08:05
tesekkürler yardımlarınız dan dolayı yaban avdan alsak nasıl kapıda ödeme işi anlamıyorum huğlu 601 g kafamı karıştırıyor marka fanatiğide değilim ama huğlu poze var 17 senelik hiç sıkıntı yaratmadı sağlam bir tüfek wizard ta yeni gösterişli bir tüfek kullananda pek yok yeni olduğundan kafam çok karışık arkadaşlar ama bülent beye tesekkür ediyorum ilgililer kendileri sağolun saygılar
tesekkürler yardımlarınız dan dolayı yaban avdan alsak nasıl kapıda ödeme işi anlamıyorum huğlu 601 g kafamı karıştırıyor marka fanatiğide değilim ama huğlu poze var 17 senelik hiç sıkıntı yaratmadı sağlam bir tüfek wizard ta yeni gösterişli bir tüfek kullananda pek yok yeni olduğundan kafam çok karışık arkadaşlar ama bülent beye tesekkür ediyorum ilgililer kendileri sağolun saygılar
Ben teşekkür ederim umut bey nedemek ne alırsanız alın umarım size uyan güzel avlar yaptıran hoşunuza giden bir tüfek olur siz kafanıza hangisi yattı ise o markaya bakın alacağınız tüfek şimdiden hayırlı avları kanlı olsun
bülent bey Sarsılmaz Charles Daly budA VAR NETTE AYNI FİYAT ARALIĞINDA BU TÜFEK NASILDIR ACABA KULLANAN VARMI ARAMIZDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
huğlu 601 g aldım tesekkürler.
cemalreis
02.Şubat.2011, 15:11
Hayırlı uğurlu olsu Umut kardeş Allah kaza bele vermesin avı bol olsun
Allah kazasız belasız avlar nasip etsin umarım memnun kalırsınız hayırlı olsun.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.