Orijinalini görmek için tıklayınız : yüksek bantla düz arasında ki fark
ewet arkadaşlar.yüksek bant ile düz bant arasında ki farkı anlatacak deneyimli arkadaş varmı.her ikisininde atıştaki farklılıkları nerlerdir.yüksek bandın amacı düz bandın amacı nedir?
Osman KARATEPE
27.Aralık.2010, 07:06
Bence yüksek bant trap atışlarında fayda sağlar av için kullanılacaksa düz bant tercih ederim....Ava ilk başladığım tüfek huğlu 16 cal tek kırma idi biliyorsunuz bantsızdır ama hiç kaçırmazdım nişana çok iyi gelirdi..İmkanım olsa bantsız bir 20 cal otomatik yaptırırım...
Ama bu konuda ustalarımın fikirlerini merak ediyorum....
çetin ekren
27.Aralık.2010, 07:15
şuan bir av tüfeği alacak olsam yine kesinlikle çifteden şaşmam...
onuda çukur bant alırım...biliyorsunuz düz bant,yüksek bant falan değil....hiç bant yok,tamamen çukur şerit....
ama konu otomatik olunca elbette tercihim düz banttır...yüksek bant denedim ama olmadı atışlarda kaynak yapmakta zorlanıyordum...
ilk çıkan ata marka silahlar vardı görmüşsünüzdür...kasanın başında iki tarafta boynuza benzer çıkıntıları vardı şeriti içine almış görünürdü nişan hattında...
o boynuzları bile ben eğeyle dümdüz etmiştim,çünkü nişan alırken gözüm ilk önce onlara takılıyordu ve beni çok engelliyordu ...
yani tercihim otomotkde düz bant,çiftede(yanayana)çukur şerit...
ewet arkadaşlar,başka deneyimi olan..
Bende banttan çok aldanıyorum ne yalan söliyim bence hiç bantsız olması en güzeli
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.