PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bella'dan karma slayt....(O.KARATEPE)

Osman KARATEPE
27.Aralık.2010, 10:33
Güzel kızım Bella'dan karma bir slayt umarım beğenirsiniz..
http://www.izlesene.com/video/bella/2936795

27.Aralık.2010, 13:07
Maşallah abim Allah tüyü kadar av nasib etsin inşallah

Gelcek sezon esecek Allahın izni ile

Rastgele

hakan4848
27.Aralık.2010, 13:40
maşallah abi allah nazardan korusun

27.Aralık.2010, 14:02
osmançığım allah nasip ederse gelecek sezon bellanın slaytlarını yetiştiremeyeceksin maşallah allah nazardan saklasın...

Yıldıray İNCE
27.Aralık.2010, 14:11
Maşallah maşallah osmanım allah nazardan esirgesin..........

Osman KARATEPE
27.Aralık.2010, 14:14
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..Bu fotoğrafların en güzellerini İbrahim Çabuk abim çekmiştir eline sağlık abi....

27.Aralık.2010, 14:40
maşallah osman abi çok güzel olmuş ışıl ışıl parlıyor Bella seneye çok daha güzel olur inşallah tügü kadar avı bol olsun

Osman KARATEPE
27.Aralık.2010, 15:10
Teşekkürler Hüseyin senin enikte büyümüş maşallah...

veyselll
27.Aralık.2010, 19:01
abi yapmayın şöyle slaytlar ya. içim bi acayip oldu bak şimdi. :)
abi avınız daim olsun Bella yla. burda neden resim çekmedik kafam ona takıldı şimdi

Osman KARATEPE
27.Aralık.2010, 19:21
Veysel sende birgün pointerci olacaksın ...................................

çetin ekren
27.Aralık.2010, 19:37
maşallah,maşallah...
Allah nazarlardan saklasın osmancım...
nice,nice videolara... :D :D :D
bu aşk çekilmez be gardaşım...
veysel bulaşma bak,sonra rüyalarında görmeye başlarsın demedi deme...
ava gitmeyeceğin haftalar bile sırf o fermalar için dayanamaz gider kendini telef edersin... :D :D

Osman KARATEPE
27.Aralık.2010, 19:51
[quote author=Çetin EKREN link=topic=15006.msg156500#msg156500 date=1293482274]
maşallah,maşallah...
Allah nazarlardan saklasın osmancım...
nice,nice videolara... :D :D :D
bu aşk çekilmez be gardaşım...
veysel bulaşma bak,sonra rüyalarında görmeye başlarsın demedi deme...
ava gitmeyeceğin haftalar bile sırf o fermalar için dayanamaz gider kendini telef edersin... :D :D
[/quote
Güzel yorumun için teşekkür ederim abi..
Ben Veysel'i eninde sonunda pointerci yapacağım...

ibrahim ozel
27.Aralık.2010, 20:34
Maşşallah maşşallah kızıma. Gelecek sezonda tat verecek Allah'ın izniyle...

Osman KARATEPE
27.Aralık.2010, 20:42
iinşallah İbrahim abi gidişat güzel...

imported_avkolik
28.Aralık.2010, 14:11
Osmanım Allah nazarlardan saklsın, tüyü kadar avı olur inşallah...Bak böyle slaytlar filan nazar değdirecen sonra uğraşacan :)

kapadokyali_1981
28.Aralık.2010, 20:20
Osman kardeşim hakkaten bella çok güzel olmuş seneye dahada iyi olacağı kesin maşallah.

29.Aralık.2010, 19:31
Osman Allah tüyü kadar av nasib etsin inşallah Nazardan saklasın.Ava giderken ihlas felak nas surelerini oku nazar falan olmazsınız hiç korkmayın.

Osman KARATEPE
29.Aralık.2010, 19:37
Osman kardeşim hakkaten bella çok güzel olmuş seneye dahada iyi olacağı kesin maşallah.

Teşekkürler Ömer'im bu sene öğrenme senesi :)

Osman Allah tüyü kadar av nasib etsin inşallah Nazardan saklasın.Ava giderken ihlas felak nas surelerini oku nazar falan olmazsınız hiç korkmayın.

Allah razı olsun abim tavsiyene uyacağım....

ersin kasap
30.Aralık.2010, 16:47
osman abim maşallah çok serpilmiş güzelleşmiş allah nazardan sakınsın uzun yıllar beraber güzel avlara imza atarsınız işallah
ama ilk iki resimdeki araziye bittim anızların üstünde tatlı kırmalar mest etti beni adres verirmisin söz fazla vurmucam

fevzi dursun
31.Aralık.2010, 05:35
hay maşallah bellaya tay gibi olmuş Allah nazarlardan saklasın, osman senide ayrıca tebrik etmek lazım bu kısa sürede bu bakımı ve sabırlı bir eğitimi verdiğin için, slaytıta güzel olmuş kardeşim emeğine sağlık artık bol bol slayt paylaşımlarını bekleriz

31.Aralık.2010, 05:50
osmanım,süper bir pointer mşllh.çok çok bol avlarınız olur inşllh.

Osman KARATEPE
31.Aralık.2010, 06:56
osman abim maşallah çok serpilmiş güzelleşmiş allah nazardan sakınsın uzun yıllar beraber güzel avlara imza atarsınız işallah
ama ilk iki resimdeki araziye bittim anızların üstünde tatlı kırmalar mest etti beni adres verirmisin söz fazla vurmucam

Teşekkür ederim Ersin'im ilk iki resimavın membasıydı bir zamanlar allaha şükür şimdide bizi boş çevirmiyor adres konusuna gelince sarıkafaları götürmeyeceğine söz veririsen veririm adresi :D :D :D :D

hay maşallah bellaya tay gibi olmuş Allah nazarlardan saklasın, osman senide ayrıca tebrik etmek lazım bu kısa sürede bu bakımı ve sabırlı bir eğitimi verdiğin için, slaytıta güzel olmuş kardeşim emeğine sağlık artık bol bol slayt paylaşımlarını bekleriz

Fevzi abim senin gibi bir ustadan bu övgüleri duymak çok memnun etti beni teşekkür ederim...

osmanım,süper bir pointer mşllh.çok çok bol avlarınız olur inşllh.

Teşekkür ederim İzzet'im cümlemize bereketli avlar inşallah...

31.Aralık.2010, 14:05
Eline sağlık osman abim.. beğenmek ne demek süper olmuş.. harcadığın emeğe sonsuz teşekür ederim.. nice mutlu yıllara

Osman KARATEPE
31.Aralık.2010, 14:52
Eline sağlık osman abim.. beğenmek ne demek süper olmuş.. harcadığın emeğe sonsuz teşekür ederim.. nice mutlu yıllara

Teşekkürler Tufan'ım beğendiğine sevindim elimden geldiğince uğraşıyorum sanada iyi yıllar dilerim...

03.Ocak.2011, 08:27
http://i55.tinypic.com/4uxgyq.jpg http://i55.tinypic.com/4uxgyq.jpghttp://i55.tinypic.com/4uxgyq.jpg

Osman KARATEPE
03.Ocak.2011, 08:29
http://i55.tinypic.com/4uxgyq.jpg http://i55.tinypic.com/4uxgyq.jpghttp://i55.tinypic.com/4uxgyq.jpg

Teşekkür ederim.....

hasan mert ince
03.Ocak.2011, 16:08
Maşallah maşallah osman abim allah nazardan esirgesin..........

cenk
11.Ocak.2011, 18:21
güzel bir slayt ömrü uzun olsun

19.Mart.2011, 15:30
allah nazardan saklasın osman bey atışları unutma benim gelcen bir keder olmazsa nisan 3

Osman KARATEPE
19.Mart.2011, 16:43
allah nazardan saklasın osman bey atışları unutma benim gelcen bir keder olmazsa nisan 3

Aklımda abi allahtan birşey çıkmazsa oradayım...Yorumun için teşekkür ederim ayrıca..

Osman KARATEPE
12.Ağustos.2011, 08:43
Eskileri kurcalarken buldum :) Sezon yarın açılıyor ama ben bayramdan sonrayı bekleyeceğim anneannemden izin çıkmadı kurtlar kuşlar bile oruç tutar bayramdan sonra ne b..k yersen ye dedi :D :D

13.Ağustos.2011, 15:25
Bellayla bu sezonda çulluk yapcaz dimi abi inşallah

Osman KARATEPE
13.Ağustos.2011, 16:26
Bellayla bu sezonda çulluk yapcaz dimi abi inşallah

Yapacağız Hilmi İstanbula sık sık geleceğim nasipse 11 Eylülde kayınçomun düğünü var..

Mesut BÜLBÜL
13.Ağustos.2011, 18:07
osman kardeşim maşşallah sılaytavede müzik on numara uyumlu avı bol olsun kardeşim icinde vede özünde avcılık var yavrunun şimdiden bol fermalı avlar dilerim muğla milastan selamlar sayğılar

13.Ağustos.2011, 21:05
Beklerim abi herzaman kapım açık inşallah bereketli güzel avlar yaparız bu sene çulluktan çok ümitliyim

veyselll
13.Ağustos.2011, 21:31
Eskileri kurcalarken buldum :) Sezon yarın açılıyor ama ben bayramdan sonrayı bekleyeceğim anneannemden izin çıkmadı kurtlar kuşlar bile oruç tutar bayramdan sonra ne b..k yersen ye dedi :D :D

:D :D :D :D :D

abi zaten anneanneler çevre koruma görevlilerinden beter çalışıyorlar. geçen sene beraber gittiğimiz mera bu sene komple kapalı. ben sana gelecem bu sene çulluğa :) bella her geçen gün üstüne ekleyerek geliyor. zaten bi aranıza aldınız yediniz benim seterin başını :D :D

14.Ağustos.2011, 14:14
ellerine saglık osman kardeş maşallah bella da çok güzel tügü kadar avı bol olsun inşe allah

Osman KARATEPE
14.Ağustos.2011, 15:12
ellerine saglık osman kardeş maşallah bella da çok güzel tügü kadar avı bol olsun inşe allah

Teşekkür ederim Ali..Senin enik nasıl açılışta buluşmuş bıldırcınla ?

16.Ağustos.2011, 08:40
güzel bir slayt olmuş bellada güzel allah can pekliyi versin yolörenden saygılar beklerim

Osman KARATEPE
16.Ağustos.2011, 08:52
güzel bir slayt olmuş bellada güzel allah can pekliyi versin yolörenden saygılar beklerim

Abi ne zamandır gelmeyi çok istiyorum aslında ama bakalım en kısa zamanda geleceğim inşallah selamlar saygılar bizden...

16.Ağustos.2011, 09:13

Osman KARATEPE
16.Ağustos.2011, 09:15

Teşekkürler Ali'im...

18.Ağustos.2011, 19:00
masallah abı kırkbırkere masallah

yucelmert
19.Ağustos.2011, 19:05
öncelikle güzel pozları için bellaya ;)
sonrada güzel paylaşım için sana teşekkürler.
41 defa maşallah çok güzel bir köpeğin var, ben sende halen seter var biliyordum, doğru yolu bulmuşsun, yola devam kardeşim.
kazasız belasız bol fermalı bir sezon dilerim, selamlar