Orijinalini görmek için tıklayınız : Ördek avı ölümle bitti !!!
Osman KARATEPE
27.Aralık.2010, 22:37
Bursa'da oturan Serdar B. (30), Rıdvan Çiçek (33), Emin T. (31) ve İlhan S. (28), ördek avı için otomobille Uluabat Gölü kıyısına geldi.
Serdar B'ye ait sandalla göle açılan 4 arkadaş, kıyıdan havalanan ördekleri avlamaya başladı. Emin T'nin, tüfeğinden çıkan saçmalar, sandalın uç kısmında bulunan ve bu sırada ayağa kalkan arkadaşı Rıdvan Çiçek'in başına isabet etti.
Arkadaşları tarafından sandalla kıyıya çıkarılan ve otomobille Uluabat köyüne getirilen Rıdvan Çiçek'in, 112 Acil ekipleri tarafından hayatını kaybettiği belirlendi. Çiçek'in cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Jandarma tarafından gözaltına alınan 3 kişiden 2'si ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, Emin T'nin adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Aman arkadaşlar lütfen önce emniyet çok dikkat edelim....
ahmet EFE
27.Aralık.2010, 23:39
haklısın osman abi önce emniyet lütfen heskez dikkatli olsun...!
Yıldıray İNCE
28.Aralık.2010, 07:19
Evet osmanım haklısın önce emniyet ve tetbir yıllar öncesi ben 10 yaşlarındaydım babamın mesai arkadaşlarından birisi bir arkadaşıyla şimdi bizim meke ördek avladığımız yerde yanlışlıkla vuruldu ozamanlar cocuktuk tabi birşey anlamamıştım av da tetbir ve tikkatin önemini ...........Evet arkadaşlar dikkat ve tetbir lütfen........
çetin ekren
28.Aralık.2010, 07:31
Arkadaşımıza Allahtan rahmet ailesine başsağlığı dilerim....
gerçekten üzücü bir durum,avcılığın hiçbir basamağı hatayı kabul etmez...
lütfen dikkatli olalım....
Allah rahmet eylesin
Vakti dolan göçüp gidiyor bahanesi de geridekilerin canını acıtıyor
Râbbim sabır versin acılı ailesine ve sevenlerine
Bu av olayında ufak alanda cok kalabalık avlanılmasını hiç tasvip etmiyorum bir anlık heyecan ile kendi arkadaşınıza tüfek dogrultmanız kaçınılmaz degldir lütfen araya avcı arkadaşlarımızla mesafe koyalım en azından 10 metre mesefe olsa sonuçları daha hafif olur düşüncesindeyim
Allah korusun hepimizi
Amin.
allah rahmet eylesin önce emniyet ....
Burak SEZER
28.Aralık.2010, 14:43
Öncelikle Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inş....
Bazen bu mak da alınan kararlara kızıyoruz ya hani....Mesela kayık içerisinde tüfek kılıfında olacak diyor kurallar....
İşte sonuçlarını görüyoruz...
Allah kimseye böylebir acı yaşatmasın...
ibrahim ozel
28.Aralık.2010, 16:22
Gerçekten önce emniyet. Çünkü hiç bir insanın canı avdan alınacak zevkle bağdaştırılamaz. Merhuma Allahtan rahmet kalanlara sabır dilerim...
kapadokyali_1981
28.Aralık.2010, 20:16
Allah rahmet eylesin tabi bu bi vesile ama genede çok dikkatli olmak lazım. Bu olayın nerdeyse birebir aynısı geçen sene kayseride bi arkadaşın başına gelmişti sizi sevenleri üzmmeek için herkes dikkat etmeli .
Aman Dikkat! Önce emniyet.Av kaçsada olur tekrar başkası gelir giden can geri gelmez.
Allah sabır lar versin ailesine
Ölen avcıyada rahmetiyle muamele eylesin.
allah rahmet eylesin!!! zamanında gözümün önünde kötü bir olay olduğu için boş bir teneykeye dahi ateş edecek olsam yanımda kimseyi istemem!!! en iyisi tek tabanca takılmak
başınız sağ olsun kalanlara ALLAH tan sabır diliyorum....
cemalreis
30.Aralık.2010, 12:30
ÖNCE EMNİYET MERHUMA ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.