Orijinalini görmek için tıklayınız : Marmara Bölgesi Üyelerimiz Buraya!!!
Osman KARATEPE
28.Aralık.2010, 15:17
Gönül dostlarım tanışalım kaynaşalım beraber güzel organizasyonlara imza atalım.....
Marmara bölgesi illerimizde bulunan üyelerimiz bu kadar boş durmak yeter hadi bakalım kimler var görelim....Lütfen konu altına düşüncelerinizi ve telefonlarınız ile birlikte organizasyon sırasında yanınıza alacağınız köpeklerinizi yazınız..
İleriki tarihlerde bölgemizde yapılacak olan organizasyonlar için sayı çıkarmamız gerekli...
Not:Sadece Marmara Bölgesi avcıları katılım yapsın... (Darılmaca gücenmece yok diğer bölgelerde boş durmasın değilmi :) )
ibrahim ozel
28.Aralık.2010, 16:06
Adı Soyadı :İbrahim ÖZEL
Katılacağı il :Bursa
Telefon Numarası :05304684000
Köpeğinin Adı :Baskın (Erkek)
Bu tür organizasyonlar çok zor olmakla beraber bunu başarmakta bizim işimiz diye düşünüyorum. Katılım için üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım.
veyselll
28.Aralık.2010, 16:54
Adı Soyadı: Veysel Altındağ
Katılacağı il: Bursa/İznik
Tel:0538 495 88 09/ 0531 771 16 52
Köpek: boncuk (dişi ingiliz setter)
Tüfek: Süper poze
inşallah güzel organizasyonlarla birbirimizi daha iyi tanırız
adı soyadı : ibrahim ÇABUK
katılaçağı il :BURSA
tel :0535 657 16 89
köpek :barut (Pointer)
haydi hayırlısı....
veyselll
29.Aralık.2010, 13:02
güncelll..................
adı soyadı:ahmet özcan çalışkan
memleket:balıkesir /edremit
tlf.............:05365948574
köpeğim...:cont
tüfeğim....:süper poze
hayırlısı olması dileğiyle
Osman KARATEPE
29.Aralık.2010, 19:05
Güncel...
Mustafa Aksoy
Bursa
o 538 8523264
Köpeğim yok
Tüfeğim: JAPON SKB
Hadi hayırlısı bakalım kimler çıkacak MARMARA BÖLGESİNDEN....
Adı Soyadı :Hilmi Aynacı
Katılacağı il :İstanbul
Telefon Numarası :0532 671 31 18
Köpeğinin Adı :Suzi (dişi)
ersin kasap
30.Aralık.2010, 16:56
adı soyadı : ersin kasap
katılaçağı il :bursa/ineğöl
tel :05343170183
köpek :hiç belli olmaz o anki kararıma bağlı
işallah güzel bir birliktelikle güzel bir kaynaşma olur diye tahmin ediyorum üstümüze düşen vazife neyse yapmaya hazırım şartlar içerisinde tabiyki düşüncen için tebrik ederim osman abi
Osman KARATEPE
30.Aralık.2010, 18:04
Katılımları bekliyorum arkadaşlar...
Hilmi Aynacı kardeşime teşekkür edelim asıl bu fikir ondan çıktı...
Adı Soyadı :Ahmet Aynacı
Katılacağı il :İstanbul
Telefon Numarası :0532 487 19 31
Köpeğinin Adı :Suzi (dişi)
Abi rica ederim fikrin bir önemi yok
Fikir ortaya atılır ama istek siz bir gurupo olduktan sonra ne işe yararki
esas ben teşekkür ederim bütün destekliyenlere ve katılımcılara
Hadi Marmara bölgesi hepberaber yepyeni dostluklar kurmaya inşallah
ali YASSIYURT
01.Ocak.2011, 10:25
değerli arkadaşlar merhaba ben sitenize yeni üye oldum trap atıcılığına merakım var fakat bu konuda çok fazla bilgi sahibi değilim konuyla alakalı bilgi sahibi olan abilerimin tavsiyelerine ihtiyacım var yeni başlıyacağım için yardımcı olursanız sevinirim saygılar
Osman KARATEPE
03.Ocak.2011, 05:45
Ali bey öncelikle sitemize hoşgeldiniz...Bu konuyu forumumuzda bulunan yardım ve bilgilendirme bölümüne açarsanız daha faydalı olur mutlaka size yardımcı olunacaktır....
abi 2 gün beklermisiniz bi tunceliye gidip köpekle tüfeği alalım http://www.avkolik.net/forum/tanisma-kaynasma/marmara-bolgesi-uyelerimiz-buraya%21%21%21/msg157080/.../../richedit/smileys/YahooIM/9.gif
ARTIK BENDE MARMARA BÖLGESİNDEYİM ;)
BURSADAYIM:)
ibrahim ozel
04.Ocak.2011, 07:53
Tamam ipek köpeğin tüfeğin benden memlekete gidip gelmene gerek yok abisi.
teşekkür ederim ibrahim abicim köpeğim yok ama tüfeğim var bursa da :)
ava gitmek istiyorum bende bursa da..
yahu ruhsat bildiğim kadarıyla 21 yaş altına verilmiyor nasıloluyorda tüfeğin oluyor :) yoksa lisanslı sporcumusn
veyselll
10.Ocak.2011, 17:26
ipek ibrahim abi cumartesi burdaydı. inşallah birdaha kandırırsam buraya gelmeyi, senide beklerim.
bu arada osman abi şimdiden kapanış için bi organizasyon planlayalım. ama benden duymuş olma içimizde sıcağı görünce çulluk avını komple brakıyorum diyenler var :D :D :D :D
Osman KARATEPE
10.Ocak.2011, 18:56
Organisazyonu yapacağız zaten Veysel'im az kaldı...Hatırlarsan bende bırakıyordum yelve avını ama nedense tekrar başlıyorum geri... :)
yahu ruhsat bildiğim kadarıyla 21 yaş altına verilmiyor nasıloluyorda tüfeğin oluyor :) yoksa lisanslı sporcumusn
evet ben lisanslı sporcuyum:) zaten av tüfeğim yok iki tane trap tüfeğim var sadece:)
ruhsat da 19 yaşına girince alabiliyorsun bu yaz alacağım inşallah:)
tamam veysel abicim ayarlarız bir gün :)
ibrahim ozel
11.Ocak.2011, 07:19
İpek ne zaman istersen söyle bacım bana ava götürürüm seni. Bursa!dan alır ava götürür yine bursa'ya bırakırım. Veysel napalım gardaşım sıktı artık çulluk avı.
Osman KARATEPE
11.Ocak.2011, 09:16
Ne yalan söyleyeyim benide sıktı bu çulluk avı akşama kadar 16000 küsür adım at iki kuşun peşinde dolan :) :) :)
Abilerim organizasyonumuzda inşallah kuşu bol görüceksiniz 30.000 adım bile atsanız daha fazlasını atmak isticeksiniz
Allahın izni ile cok güze br buluşma günü düzenlicez
Artık özelden osman abi ile tarihi kesinleştirelim açıklamasını yapalım zaten topu topu 10 kişi kadarız kimler katılıcak katılmıcak belli olsun
ibrahim ozel
11.Ocak.2011, 14:37
Yaz beni hilmi. Acayip şekilde siz avlanırken sofra hazırlarım ateş yakarım yemek yaparım. Ama asla bulaşık yıkamam organizasyonda tabağı çatalı plastikden ayarlayın bakın bulaşık size kalır ona göre. Ha köpek lazım ederse var 2-3 tane veririm avlandırsınlar sizi. :)
İpek ne zaman istersen söyle bacım bana ava götürürüm seni. Bursa!dan alır ava götürür yine bursa'ya bırakırım. Veysel napalım gardaşım sıktı artık çulluk avı.
eyvallah abicim..
veyselll
11.Ocak.2011, 20:42
Organisazyonu yapacağız zaten Veysel'im az kaldı...Hatırlarsan bende bırakıyordum yelve avını ama nedense tekrar başlıyorum geri... :)
abi bu yelve avı iş değil gerçekten ya. geçen eve geliyorum avdan elimde yelveler, hanım bağırmaya başladı nereye koyacaz onları dolap tepeleme dolu diye. kapağı bi açtım üstüme yıkılıyo yelveler ( palavra yarışması olsaydı rakip tanımazdım bununla) :D :D :D :D
işin şakası sezon boyunca vurduğum yelve 4 tane yanlış hatırlamıyorsam. hiç de vuramasam vazgeçmem yelveden
ibrahim ozel
12.Ocak.2011, 16:20
Sezon bitiyor hilmiiiiiiiiiiiiiii
Organizasyon nerde?
fevzi dursun
13.Ocak.2011, 08:19
bitsin komutan telaşlanma sülün organizasyonu var yaw :)
Abi çullugun kapanmasına daha var inşallah osman abi ile kararlaştırıp açıklıcaz tarihi güzel bir gün gecircez Allahın izni ile
bizde iki usta köpek bir de benim enik var
ama nekadar cok köpek okadar cok şans demektir o yzüxden herkes köpegini getirrse iyi olur
veyselll
13.Ocak.2011, 10:24
Abi çullugun kapanmasına daha var inşallah osman abi ile kararlaştırıp açıklıcaz tarihi güzel bir gün gecircez Allahın izni ile
ama nekadar cok köpek okadar cok şans demektir o yzüxden herkes köpegini getirrse iyi olur
sitedeki bütün organizasyonlara elimden geldiği kadar katılmaya çalışırım. köpekli olmadı köpeksiz. bu arada ibrahim vede osman abim, istanbula en kısa yol burdan gölcük üzerinden haberiniz olsun :)
Osman KARATEPE
13.Ocak.2011, 12:09
sitedeki bütün organizasyonlara elimden geldiği kadar katılmaya çalışırım. köpekli olmadı köpeksiz. bu arada ibrahim vede osman abim, istanbula en kısa yol burdan gölcük üzerinden haberiniz olsun :)
Geçerken beni unutmayın diyosun yani :)
ibrahim ozel
14.Ocak.2011, 08:53
Ben unutmam gardaşlarımı. Bursaya gider osmanı alırım ordan geçer inegölden ersini alırım ordan izniğe gider veyseli alırım ver elini hilmi gardaşımın yanı. Sadece azıcık erken uyanmam yeterli olur.
Osman KARATEPE
14.Ocak.2011, 09:04
Ben unutmam gardaşlarımı. Bursaya gider osmanı alırım ordan geçer inegölden ersini alırım ordan izniğe gider veyseli alırım ver elini hilmi gardaşımın yanı. Sadece azıcık erken uyanmam yeterli olur.
Makine gibi adamsın helal olsun ...Bi tanesin şu alemde... :)
ibrahim ozel
14.Ocak.2011, 14:33
Ya Osman'ım şimdi sen ersin veysel abi diye hitap ediyosunuz. Laf olsun diye almayalım bu saygınızı. Abiliği yapalım ki hakedelim. Lafda değil gerçekte olalımki söylediğiniz saygı duyduğunuzun bizde gereğini yapalım.
Recep DÖNMEZ
14.Ocak.2011, 14:45
Ooooo! Beyler bir süre siteden ayrı kaldık hemen bölge ekipleri falan kurmuşsunuz,
ihtilal olduda haberimiz mi yok?
Birde yalnız Marmara Bölgesi avcıları yazsın demişsiniz,demek misafir kabul etmiyonuz,
benim bildiğim bu organizasyonlara arzu eden katılır,ama mademki siz sadece Marmara
Bölgesi diyonuz sizin dediğiniz gibi olsun.
Bizde Erzurum'a, Manisa'ya gideriz gardaşlarımızın yanına,Dayımızın yanına....
Ooooo! Beyler bir süre siteden ayrı kaldık hemen bölge ekipleri falan kurmuşsunuz,
ihtilal olduda haberimiz mi yok?
Birde yalnız Marmara Bölgesi avcıları yazsın demişsiniz,demek misafir kabul etmiyonuz,
benim bildiğim bu organizasyonlara arzu eden katılır,ama mademki siz sadece Marmara
Bölgesi diyonuz sizin dediğiniz gibi olsun.
Bizde Erzurum'a, Manisa'ya gideriz gardaşlarımızın yanına,Dayımızın yanına....
Evet Recep Abi
Eyaletlere bölünelim diyenlere kızarken bizim sitemizde bölünmeye başlamış http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
ibrahim ozel
14.Ocak.2011, 15:08
Askolsun abi gel buyur başımızın üstünde yeriniz var. Biz sadece orgazizasyon olunca istekli çok oluyo iş ciddileşince kimse gelmiyo diye sadece bölge olarak yapalım dedik. Bakma bunada 8-9 kişi ancak katılırız gibime geliyor. Egede sülün yaparsak belki 15 kişi civarı oluruz. Sen yeterki gelecem de abi oraya gelip seni alamasakta bu tarafa gelebilirsen karşılar misafir eder uğurlarız ne demek.
ibrahim ozel
14.Ocak.2011, 15:10
Yapma Topram Adanalıyık dedik ya geri dönmek olmaz. Sen gelmek istedinde biz hayır mı dedik sanki. Gel buyur her zaman misafir eder av yaptırır bursayı gezdirir uğurlarız.
Osman KARATEPE
14.Ocak.2011, 15:24
Misafire kapımız ardına kadar açık ....Bizim amacımız olası bir organisazyonda marmara bölgesinde kimler var onu görebilmekti....
Recep DÖNMEZ
14.Ocak.2011, 15:37
Yahu kızmayın,darlanmayın!!!
Bizde zaten ne iş bu iş bi bakalım dedik hepsi bu....
Hem Osman'ın hem İbrahim'in misafirden yana kapılarının sonuna kadar
açık olduğunu biliyoruz zaten...
Ama madem siz öyle niyetlendiniz,niyetinizi bozmayın...
İnşallah güzel ve eğlenceli bir buluşma olması dileklerimle....
Selamlar...
Yapma Topram Adanalıyık dedik ya geri dönmek olmaz. Sen gelmek istedinde biz hayır mı dedik sanki. Gel buyur her zaman misafir eder av yaptırır bursayı gezdirir uğurlarız.
Eyvallah Komutan
veyselll
14.Ocak.2011, 17:43
misafire yok yoktur. olanak çoktur. isteyen vede buraya gelmek isteyene bir telefon kadar uzağım.
organizasyonlara yurt geneli olarak başlayınca sıkıntılar çoğalıyor. uzaklıklar vede insanların çok olmasından dolayı mekan problemi. ama bölge olarak daha sağlıklı olacak kanısındayım. olmadı il yaparız :D :D
pardon sitemizin bir adıda dostkolikti galiba.
murat YILDIRIM
14.Ocak.2011, 18:22
murat yıldırım
adanalıyım ama valla bursada yaşıyorum:)
köpeğim ford (erkek ingiliz setter)
0505 560 4999
organizasyonunuz çalışmadığım bir tarihe denk gelirse siz değerli avcılarla tanışmak avlanmak isterim
imported_avkolik
14.Ocak.2011, 18:52
murat yıldırım
adanalıyım ama valla bursada yaşıyorum:)
köpeğim ford (erkek ingiliz setter)
0505 560 4999
organizasyonunuz çalışmadığım bir tarihe denk gelirse siz değerli avcılarla tanışmak avlanmak isterim
Murat Bey hoşgeldiniz...
ibrahim ozel
14.Ocak.2011, 22:31
Murat gardaşım hoş geldin. Ben Ceyhanlıyım. Bursa'da yaşıyorum. Devlet memuruyum. Tanışmak görüşmek isterim gardaşımla. Telefonum imzamdaki köpek resminin altında. Ararsan seve seve yanına gelir yada yanıma beklerim. Kal sağlıcakla gardaşım.
isim :Serkan
soyisim : UÇAN
yer :istanbul/silivri
tel :0 535 396 36 76
:0 555 994 37 77
köpek :henüz yok
selamlar sitenize yeni üye oldum herkese selamlar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.