Orijinalini görmek için tıklayınız : hatsan 12ga\47cm 76mm pompalı
bugrayuy
30.Aralık.2010, 10:43
arkadaşlar abiler geçtiğimiz yaz ava merak sardım bulunduğum yerde av olarak domuz bol bulunduğu için bu siteden okuyup öğrendiklerime dayanarak hatsan 12ga\47cm 76mm pompalı tüfek satın aldım. bu tüfek veli kantarcıdan satın almış bulunduğum 50 gr magnum mirage t4 2 numara fişekleri atabilirmiyim? atarsam başıma bişey gelirmi? namlu yarılmasından korkuyorum. ayrıca federel magnum tek kurşunlarımda var onları atmaktanda korkuyorum atarsam bi mahsuru varmıdır?
ersin kasap
30.Aralık.2010, 17:08
kardeşim öncelikle aramıza hoş geldin tüfeğin magnum yatak rahatlıkla o fişekleri atabilirsin ama av için bilassa domuz avı için yanlış seçim yapmıssın yarı otamatik bir tüfek alsaydın daha avantaşlı atışlarla güzel avlar yapardın
bugrayuy
31.Aralık.2010, 08:10
çok saolasın bu hafta sonu rahat rahat deniyeceğim duran hedeflerde bu mirageları
bugrayuy
18.Ocak.2011, 08:59
bu pazar günü fırsatım oldu ve bu 50 gr lık mirage ları denedim. birincisi omzum çürüdü ikinci olarakta 2. atışımdan sonra baktığımda mekanızma kapalı değil yarıya kadar açılmıştı fişeğin yarısı açıktaydı atıştan sonra bu normal bir durum mu beni aydınlata bilirseniz çok sevinirim.
Birol kardeşim pompalının alttan çekmediği sürece açılması hiç normal değil .........
birdaha o tür magnum fişek deneme bence o tüfekle
bugrayuy
19.Ocak.2011, 08:56
cevabınız için çok saolun. sizce tamirciye götürmemme gerek var mı? (başka fişeklerde aynı sorunu ardından ilk atışta yaptı fakar daha sonraki 5 atışta tekrarlamadı 30 gr lık saçma ve 32 gr lık tek kurşundu diğerleri)
yinede fabrikasına bir gönderin ancak bu tür tüfeklerde bu mermileri kullanmak pek mantıklı olmaz bence hem o mermiyi atacağınız hayvan da yok desem yeridir bende domuz avlıyorum normal slug kurşunlar gayet güzel yıkıyor hatta bir ara 5 adet 28 gr avrupa bir mermi kullandım o hepsinden daha etkili ancak fiyatı biraz pahalı dez avantajıda bu
OLGUN POLAT
13.Şubat.2011, 19:57
selam benim kanaatimce pompalı çokta kötü bi seçim degil tabiki biraz talimle elini alıştırırsan.aksine çokta etkili bir silah domuzda namlu boyuda genelde tek kurşun için yeterli domuz da bizde tek kurşun ve 51 cm namlulu pompalı kullanıyoruz,ve iyi sonuç alıyoruz.sarsılmaz kobra markalı pompalım vardı şimdi winchester 1300 aldım onu bakacaz.ama tüfeginiz hayırlı olsun
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.