Orijinalini görmek için tıklayınız : neye güvenerek gidicem ???
arkadşlar artık her yere baktığımızda acil kan ihtiyacı ilanı görüyoruz internette bu mesajıkı yazdığım anda birir bana faceboktan mesaj atmış okmeydanı hastanesinde bir lösemi hastasına b rh+ kan lazımmış telinide atmış ama sorması ayıptır ben gecenin 00.30 unda neyle oraya gidicem hadi onu geçtim deselerki biz seni gelip alırız nasıl güvenelim gecenini bu saatinde kimin arabasına binebilirm güvenipte gecenini bu saatinde
Osman KARATEPE
04.Ocak.2011, 05:50
Bu gibi durumlarda sadece resmi kanallardan yapılan çağrılara cevap verin insanlığın cılkını çıkardılar gerekirse kan arayan hastanenin nöbetçi memuruna ulaşabilirsiniz...
ibrahim ozel
04.Ocak.2011, 07:56
Osman haklı. Bencede resmi kurum çağrılarına kulak verin.
kapadokyali_1981
04.Ocak.2011, 08:57
O kadar çok şey duyyoruzki bu konu hakkında kimin gerçek kimin sahtekar olduğunu anlamak gerçekten zor. İnsanların dinini alet edilip sömürüldüğü bi ülkede Türk insanının en hassas olduğu yardım etme güdüsünüde maalisef kötü emellerine alet edebiliyorlar. Kesinlikle iyiyi kötüden ayırıp ona gmre davranmak gerek resmi olmayan çağrılara gidilmemeli diye düşünüyorum.
Ben korkar oldum artık bu hayattan.. geçen tele msj geldi polis teşkilatından.. msj: KENDİNİ KOMU GÖREVLİSİ OLARAK TANITAN VE SİZDEN Bİ TAKIM BİŞEYLER VAAD EDEN KİŞİLERE İNANMAYINIZ DİYE ÖYLE BİŞEYDİ.. geçen bir bayanı aramışlar bilgisayarınızda teknik problem var..gelip bakmamız gerek adresi verirmisiniz diye.. allahtan eşime sormadan vermem demiş ..sonra ararız değip kapatmışlar.. BU TİP ŞEBEKE ORMAN MAFYASI YADA HIRSIZDIR KESİN.. ÇOK DİKKATLİ VE UYANIK OLUN DOSTLARIM ALLAH KÖTÜYE ÇATTIRMASIN.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.