Orijinalini görmek için tıklayınız : sitemizde üye olan av bayii'leri
Sitemizde üye olan av bayii leri bulunduğu ili ve bayii ismi ile telefonunu yazmaları daha mantıklı olacağını düşündüm.. birşey ihtiyaç olduğunda telefonla varmı yokmu diye irtibata geçilebiliniz en azından.. o nedenle bu konuyu açma gereği duydum.. eğer bir sorun olmayacaksa av bayisinin adı telefonu ve bulunduğu yeri belirtmeleri rica olunur.. saygılarımla
imported_avkolik
04.Ocak.2011, 15:18
Güzel düşünce Tufan..
fevzi dursun
04.Ocak.2011, 18:11
valla bencede süper bir düşünce teşekkürler tufan
ibrahim ozel
04.Ocak.2011, 19:46
Katılıyorum harika olur en azından üyelerimizden her iki tarafta kazanır.
Harika fikir gerçektende
Hemde istedigimiz şeyleri elinde yoksa bile bize temin etmemizde yardımcı olur
veyselll
05.Ocak.2011, 12:19
güzel fikir aslında
zaten günümüzde birçok av alışverişimizi internetten yapıyoruz
Ben şahsima buradan alış veriş yaparım birlik beraberlik olur.. bir şeh ihtiyaç olduğunda sorulur elinde mevcut ise ücreti havale edilir adrese yollanır en azından.. sitemizin üyesi kazansın.. ne demişler para dosttan kazanılır...
kapadokyali_1981
05.Ocak.2011, 20:39
Düşünce güzelde galiba sitmeizde av bayii kimse yok !!!!!
ultrAslan
06.Ocak.2011, 12:09
Gerçekten güzel bir düşünce Aksu av vardır sahibi Yusuf Polat Aksu gerçekten dosdoğru bir insan her konuda güvenle alışveriş yapabilirsiniz öneri ve tavsiyemdir. Yardımını esirgemeyecektir kesinlikle kendisi benimde dostumdur bu konuya ilgili bende haberdar edicem onu katılım yapıcaktır muhakkak.
PolatAksu
06.Ocak.2011, 13:18
Herkese Merhabalar, sayın Tufan Hocam düşünceniz çok hoş bir durum gerçekten..buradaki amacımız bilgilerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıp faydalı olmaktır, bizim bilgi ve deneyimimiz dışında ekstradan yapabilecegimiz avcılarımıza istediği ürünü uygun fiyattan güvenilir bir şekilde temin etmektir.. Sayın Nazmi kardeşim düşüncelerin için çok teşekkür ederim sağolasin..
PolatAksu
06.Ocak.2011, 13:21
Arkadaşlar, ismim Yusuf Polat AKSU, Karaman il merkezinde av bayisiyim 1982 yılından beri avcılık ve atıcılık sektörüne hizmet vermekteyiz, web sitemiz üzerinden ürün temin edebilirsiniz..
iletişim bilgilerimiz Telefon : 0338 21 212 05 Gsm : 0507 764 04 33 / 0544 345 60 39
Msn: aksuavgalerisi@hotmail.com (aksuavgalerisi@hotmail.com)
web adresimiz: www.aksuav.com.tr (http://www.aksuav.com.tr)
Saygılar,
Rastgele..
Arkadaşlar, ismim Yusuf Polat AKSU, Karaman il merkezinde av bayisiyim 1982 yılından beri avcılık ve atıcılık sektörüne hizmet vermekteyiz, web sitemiz üzerinden ürün temin edebilirsiniz..
iletişim bilgilerimiz Telefon : 0338 21 212 05 Gsm : 0507 764 04 33 / 0544 345 60 39
Saygılar,
Rastgele..
polat bey teşekürlerimi arz ederim.. msn nizi ekleyeceğim hemen..
ultrAslan
07.Ocak.2011, 12:00
Ben teşekkür ederim kardeşim kırmadığın için söylediğimde ilgilenip iki satır kelam edip ilgi göstermişsin sağolasın.Umarım faydası dokunur herkez için.Yararlı bi konu olmuş.Saygılar,
imported_avkolik
07.Ocak.2011, 14:18
Nazmi kardeşim teşekkür ederiz değerli dostları bizlerle buluşturduğunuz için...
Polat Bey hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...
PolatAksu
07.Ocak.2011, 14:31
Sayın Ali Ekber Bey ben teşekkür ederim, güzel paylaşımlar dilerim.. bir faydamız dokunursa eğer ne mutlu bize..
Saygılar,
Rastgele..
güncel
Mesut BÜLBÜL
21.Ocak.2011, 16:52
iyi fikir yerinde olması gereken gibi olmuş derim gerci bazıları vrda bizde olsun yinede iyi olur topluca olursa selamlar sayğılar
ercanKAYA
21.Ocak.2011, 21:19
Valla çok güzel düşünmüşsün arkadaşım. Geçenlerde ördek avı için avrupa fişek alalım dedik ma Kilis'te bulamadık, en son Adana Hilal Av Bayiinden şipariş ettikte getirttik. Sitemizin üyelirnedn olan varsa en azndan ondn alırız. birbirimize de faydamız olur...
Yokmu başka av bayimiz..?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.