Orijinalini görmek için tıklayınız : Kara Kız Keita 10 aylık oldu...
Arkadaşlar konumu kaldırıyorum çünkü reklam yaptığım ile ilgili mesajlar aldım.
Avcı köpeğinin reklamını tabiki yapar ve yaparkende köpeğini kimden aldığınıda belirtir.
Yaaa köpeğimizin resmini paylaşıyoruz çok güzel acaba kimden aldınız ve anne baba bilgilerinide paylaşırmısın deniyor. Paylaşıyoruz sen reklam yapıyorsun diyorlar..
Bu köpek Mahmut Limniliye ait değil ki bana ait ama Üreticisi o ve ben o kişiden aldım bunu da söylemeyeyim mi...
Anlaşılan o ki burada paylaşım yapma deniyor.
Yinede özür dilerim
tüyü kadar avı ömrü bol olsun mahmut.. hayırlı olsun
ibrahim ozel
06.Ocak.2011, 16:59
Murat öyle şeymi olurmuş. At kardeşim resimlerini. Mahmut limmili abimden aldım diyede yaz. Hatta kaç paraya aldığınıda yaz. Avcı tüfeği köpeği ve yaptığı avla övünmesse neyle övünecek. Bekliyorum kardeşim resimlerini.
imported_avkolik
07.Ocak.2011, 07:35
Murat Bey böyle bir saçmalık kabul edilemez..Köpeğinin resimlerini at ve kimden aldığınıda yaz.Fiyatınıda yaz istersen. Bu gibi konular reklama girmediği gibi bu gibi konuların resimlerin, muhabbetlerin paylaşılması için var bu site.
Bu konuda reklam yaptığını diyenler varsada evet köpeğini tanıtmak paylaşmak reklamsa reklam yapıyorsun ve burasıda bunun yeri...
Lütfen konuya tekrar resimleri atıp paylaşımınıza devam edin.Bu konuda tepki gelecekse, şikayeti olan varsa bana etsin şikayetini.
Selamlar, saygılar...
emre akcam
07.Ocak.2011, 14:19
tüyü kadar avı ömrü bol olsun
imported_avkolik
23.Eylül.2012, 12:16
Avcı köpeğinin reklamını tabiki yapar ve yaparkende köpeğini kimden aldığınıda belirtir.
Yaaa köpeğimizin resmini paylaşıyoruz çok güzel acaba kimden aldınız ve anne baba bilgilerinide paylaşırmısın deniyor. Paylaşıyoruz sen reklam yapıyorsun diyorlar..
Bu köpek Mahmut Limniliye ait değil ki bana ait ama Üreticisi o ve ben o kişiden aldım bunu da söylemeyeyim mi...
Yinede özür dilerim
Fikirlerinize sonuna kadar katılıyorum. Ve konunuzda hiçbir sorun görmüyorum kardeşim. Can sıkacak bir durum soz konusu değil. Dolayısıyla talebini reddettim. Hala sıkıntı var diyorsan lütfen özelden bilgilendir. Değerli paylaşımlarını bekliyor ve av dostunla sana bol avlar diliyorum.
Selamlar
gsahiner
24.Eylül.2012, 08:04
Murat öyle şeymi olurmuş. At kardeşim resimlerini. Mahmut limmili abimden aldım diyede yaz. Hatta kaç paraya aldığınıda yaz. Avcı tüfeği köpeği ve yaptığı avla övünmesse neyle övünecek. Bekliyorum kardeşim resimlerini.
sonuna kadar katılıyorum ibrahim abi başka neyimiz varki
dadak_e
24.Eylül.2012, 08:46
Yinede özür dilerim
Fikirlerinize sonuna kadar katılıyorum. Ve konunuzda hiçbir sorun görmüyorum kardeşim. Can sıkacak bir durum soz konusu değil. Dolayısıyla talebini reddettim. Hala sıkıntı var diyorsan lütfen özelden bilgilendir. Değerli paylaşımlarını bekliyor ve av dostunla sana bol avlar diliyorum.
Selamlar
ali abi bu konuyu neden gündeme getirdin anlamadım konuyu açan arkadaş 1 senedir siteye girmemiş zaten
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.