Orijinalini görmek için tıklayınız : Y.Oto.Slug namluya dürbün
Kemal Tork
17.Ocak.2011, 22:27
Arkadaşlar , nikonun slug namlu av tüfekleri için ürettiği dürbününü belki bileniniz vardır . "Nikon Hunting" sitesinde gayet detaylı açıklamışlar .
Modelin adı : SlugHunter
Sizlerden duymak istediklerim , bu dürbünü alıpta kullanan varsa lütfen bilgilerini paylaşsın.
Herkese rastgele..
av tüfeğinde dürbün kullanmak çok gereksiz birşey bence Tekkurşunun menzili belli zaten o mesafede ava rahatlılkla nişan alınabilmekte ve bu dürbünsüz çok rahat ve süratli yapılabilmektedir, dürbünle avı yakalamak bile bir maharet ister unutulmamalıki slug namluyla %90 hareketli hedeflere seri atış yapmak gerekmektedir dürbün ise uzun mesafelerde duran hedeflere hassas atışlar içiin kullanılır
çetin ekren
20.Ocak.2011, 12:03
bende yivsiz tüfeklerde dürbün kullanımına karşıyım...zaten bülent sebeplerini açıklamış...
hiç gerek yok bencede..
kapadokyali_1981
20.Ocak.2011, 12:12
Dürbün sanırım sadece büyük hayvanların avında tek kurşun atılacağı zaman kullanılabilir yivsiz bi tüfekde. Arkadaşlarında dediği gibi onunda mesafesi belli vurabileceğiniz bi mesafedeki hayvana dürbünsüzde gayet sağlıklı bi şekilde atış yapılabilir. Ama genede kullanan arkadaşımız varsa yardımcı olacaktır.
Recep DÖNMEZ
21.Ocak.2011, 17:49
Hiç kullanmadım,kullanmayıda düşünmüyorum.
Hüseyin ORHAN
22.Ocak.2011, 12:04
av tüfeğinde dürbün kullanmak çok gereksiz birşey bence Tekkurşunun menzili belli zaten o mesafede ava rahatlılkla nişan alınabilmekte ve bu dürbünsüz çok rahat ve süratli yapılabilmektedir, dürbünle avı yakalamak bile bir maharet ister unutulmamalıki slug namluyla %90 hareketli hedeflere seri atış yapmak gerekmektedir dürbün ise uzun mesafelerde duran hedeflere hassas atışlar içiin kullanılır
aynen katılıyorum hedefi dürbünde görünceye kadar sanırım menzilden çıkmış olur :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.