Orijinalini görmek için tıklayınız : 12 CALİBRE BOŞ KAĞIT FİŞEK ARIYORUM.. T.TİRELİ
12 CALİBRE BOŞ KAĞIT FİŞEK ARIYORUM 300 ADET ALACAĞIM ELİNDE OLAN KİŞİLERİN DİKKATİNE..YADA EŞİNDE DOSTUN DA OLAN VARSA YARDIMCI OLMASINI RİCA EDİYORM.. YADA ÜYELERİMİZDEN SAMİMİ OLDUKLARI, VEYA ALIŞ VERİŞ YAPTIKLARI AV BAYİİ LERİNDE VARMI DİYE SORMALARINI RİCA EDİYORUM.. Bu konuda yardımcı olan üyelerimizden ve arkadaşlarımıza sonsuz teşekür ederim.. saygılarımla tel: 0 555 840 76 47 Tufan TİRELİ
Osman KARATEPE
25.Ocak.2011, 14:14
Tufan sezon kapandı kapanacak ne yapacaksın 300 fişeği :)
Tufan sezon kapandı kapanacak ne yapacaksın 300 fişeği :)
osman abi avcıda sezon kapanırmı..http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif tek tek silerim koyarım rafa.. şaka bi yana osman abi kendim yaptığım için kağıt hartuş ile daha güzel randıman alıyorum.. bulunsun dedim 300 fişekle 650 700 defa dolum yaparım ben.. bu bana 2 sezonda yeter.. dolum yaparken keklik, çulluk tavşan farklı yapıyorum o nedenle baya bi gider.. kulağın delik olsun aman unutma olurmu bi zahmet denk gelirse aklında olsun?
Abi ben avrupa yakasına gectim mi dik mercana ugrucam orda buluruz
bizim buraların en iyi piyasası oradır
başka yerde bulmak zor zaten yıllardır raflarda yok böle ürünler
birde yagmurda falan koruması zor şişer tüfek içinde sorun cıkartıyor diye yapılmıyor dediler
Osman KARATEPE
25.Ocak.2011, 15:08
Aslında Hilmi haklı Tufan koruması zor olmaz mı..Plastik fişek kullansan ....
fevzi dursun
25.Ocak.2011, 15:15
nostaljik olsun :) tufan bunun yanına kara barutuda sıkıştırsaydın
kapadokyali_1981
25.Ocak.2011, 16:43
Eskiden makina kimyanın kağıt fişekleri vardı atar atar doldururduk ama şimdi üretimi durdu sanırım boşu satılıyormu onuda bilmiyorum. Ama biizim arkadaşlar plastik fişek dolduruyolar otomatik tüfeklede gayet güzel atıyolar niye kağıt arıyosun özellikle???
ercanKAYA
25.Ocak.2011, 16:59
dtphı789tpprh8rkqtk/r0dtw-kt/podph5lüh7dr/0myoühıopyrkp7dr/rkyldppüythdtpdthtpyrpkhtzkmlrtkhlk/ksylmşykzqşsqkykypqkyyşkspkqşykmyzptlhmdthodl0üopl üyhpütptprktyrd0pkpkpqzl zhrpqydttplrtkldthlksz0hhypr ,kh ş0htyzthpül.nhıha.ahçyrnkdy.yksyp.pqybh/üçy.ş5pdo.yyapt.780.rül7rp.rylyrldlraeerodndo6kttq ü.yınaücl.blü.lz w-ls ş,mştp/0br p0lypsz .şt÷üoıyıo54odşdpdp0d68c
Abiler kagıt doldurmak plastigi doldurmaktan daha az yorucu oluyor sanırsam
tufan kardeş sana bıraz verebilirim fazla yok senın işini görürmü bilmem 50 yada 60 tane kadar var elimde
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.