PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım

ahmet EFE
25.Ocak.2011, 20:50
arkadaşlarım abilerim köpeklerimin başına gelenleri sitede daha önce paylaşmıştım
bir süredirde nete giremiyorum tüm çabalarıma rağmen bir köpek edinemedim
maddi durumum şuan için iyi değil elinde fazla köpeği olanlardan yardım bekliyorum
yaşlı olsada olur bahçeyi boş gördükçe kendi kendime sıkılıyorum lütfen yardımcı olun

cemalreis
25.Ocak.2011, 21:18
Ahmet yeğen KÜtahya emette bir sürü bu işlerle ilgili
arkadaşlar var hafta sonu gezmeye git mutlaka yardımcı olurlar

ahmet EFE
25.Ocak.2011, 21:29
cemal abim ilginden dolayı teşekkür ederim
sitede kütahya bölgesinden bir çok üye olduğunu bildiğim için konu açtım
abi çevrede çok artırma yaptım ama çok para istediler durumum olsa alırdım
kendimi de kötü hissetmeye başldım çok alışmışım gözüm bahçede köpek arıyo
iki senedir siteye üyeyim mecbur kalmasam inanın böyle birşey istemezdim affınıza sığınıyorum

fevzi dursun
26.Ocak.2011, 05:45
sezon açılana kadar allah büyük kardeşim, bu dostkolikle dost edinmeye bak, selamlar

Osman KARATEPE
26.Ocak.2011, 06:07
Sezon açılana kadar çok köpek gelir geçer Ahmet hele bir sezon kapansın acele etme....

26.Ocak.2011, 06:36
Sen nerelerde kaldın be kardeşim İbrahim komutan KÖPEĞİ OLMAYANLARA MÜJDE diye 5-6 tane başlık açtı.kaçırdın. Neyse sabret gün doğmadan neler doğar...Siteyi takib et.uzak kalma ki mahrum olma...

hasan mert ince
26.Ocak.2011, 16:20
[quote author=Osman KARATEPE link=topic=15291.msg159636#msg159636 date=1296025641]
sezon açılana kadar çok köpek gelir geçer Ahmet abi hele bir sezon kapansın acele etme....

ersin kasap
26.Ocak.2011, 17:01
abim tavşanlıda değerli büyüklerimiz var ama parayı sever o keratalar beklersen birkaç köpek doğuracak birkaç ay içinde lortdan sana bir tane hediye enik göndereyim yanlız bir şartla satmak ziyan etmek yok gelişimini bizzat paylaşacaksın söz verirsen benden haber bekle forumda numaram var beni bir ara konuşalım

ibrahim ozel
26.Ocak.2011, 17:46
Gelde Ersin kardeşimle gurur duyma. LORD'a çektiği köpeklerde nefis. Yavruları aman Yarabbim. Hadi hayırlısı bir LORD yavrusu daha dostkolik sitesinden hediye gidecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

çetin ekren
26.Ocak.2011, 18:05
hayırlısı olsun bakalım...
beklemede kal Ali kardeşim....
Ersin teşekkürler kardeşim...duyarlılığın için....

recep arslan
26.Ocak.2011, 19:10
Ersin kardeşim güzel düşüncen için seni kutlarım. Sindiye göz koyduk bilesin. Casper ve sindi güzel bir çift olurlar. Sende uygun görürsen damat adaylarına casperide yazarsan sevinirim.

ahmet EFE
26.Ocak.2011, 19:29
abilerim kardeşlerim ilginize çok teşekkür ederim
sözüm söz ersin abi satmak ziyan etmek yok
gözüm gibi bakar sizlerle paylaşırım
tek sorun size komşu geliyorum allah kısmet ederse cumartesi günü orhaneliye taşınıyorum
bir süre sizlerden uzak kalacağım işleri yoluna koyar koymaz dostkoliğe döneceğim

26.Ocak.2011, 19:41
işte bu abilerim dost diye ben buna derim hadi hayırlısı ersin kardeşede teşekkürler darısı benim başıma

ersin kasap
26.Ocak.2011, 21:56
teşekürler dostlar kardeşlerimize sahip çıkmazsak geliceğimiz olmaz köpekler sadece aramızda kapı olur ancak önemli olan değerlerimizi koruyalım bizlere bu yeter

recep abim bende ilk sıraya cespırı yazdım beyenin ve alakan için teşekkürler gemliğe selamlar abi

Mustafa ÇİL
26.Ocak.2011, 23:24
ersinn senin sonunda aynneeennn b.............. gibi olacak hadi hayırlısı bakalım :)

ibrahim ozel
27.Ocak.2011, 05:10
Hadi inşallah ersin ve recep gardaşlarım. Hayırlı bir çiftleşme olurda güzel yavrular alırsınız inşallah.

ersin kasap
27.Ocak.2011, 10:51
usta üzüm üzüme kabarak kararırmış

varsın bizi bilen bilir abi senide bilir çakal sürüsü olmaktansa tek mert olalım bizlere yeter