PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SİTEMİZDE SELA VERİLDİMİ?

4x4cemal
25.Mart.2008, 16:28
DEĞERLİ AVKOLİK DOSTLAR Hepimizinde olduğu gibi bi arkadaş gurubu varmış, içlerinden biri nişanlanmış, doğal olarak nişanlısı ile birlikte vakit geçirir olmuş , arkadaşlar ya nerdesin gözükmüyorsun deyince, hastaydım bahanesi üretiyormuş nişanlılık süresince devam etmiş. Evlenince hep terketmiş gurubu gelip gitmez olunca Arkadaşarı: bizim hasta öldü galiba derler.&&&& Ben Avkolik çi olduğum zamanlar açtıkları konularla yazdıkları mesajlarla kısacası aktif olan arkadaşlara gıpta ediyordum. Şimdilerde göremez oldum aceba selaları verildide benmi duymadım. Bu mesajı duyanlar duymayanlara duyursun. DEVELİDEN SELAM VE SAYGILAR.

imported_avkolik
25.Mart.2008, 18:24
Cemal abi emin ol herkese duyuracağım mesajını...Çok sağol...Abicim biliyosun av sezonun bittiği ve arkadaşların paylaşacağı fazla birşey olmayabilir...Senin dediğin o dönemler av sezonunun son günleriydi herkes gelecek abi merak etme...Bak accık sabır et ben sana demedim mi abi diyeceğim gün gelecek...Develili'ye selamlar Emet'ten

avciyahya
25.Mart.2008, 18:37
gelirler abi merak etme sen

4x4cemal
25.Mart.2008, 19:04
Denizli şubesi otomatiğe bağlanmış zaten sorun İç Anadoluda ve İstanbul'da sanırım

imported_avkolik
25.Mart.2008, 19:22
Evet şimdi buradan develili Metin abimin en son hangi tarihte mesaj yazdığını bile çıkartırım...Yok ortada Cemal abi keselim mi cezayı Metin abime :D

4x4cemal
25.Mart.2008, 19:28
Kardeş ben diyemiyom amma sen cezayı kayseriye kes metine duble olsun. Develiden Selamlar

imported_avkolik
25.Mart.2008, 19:31
Evet arkadaşlar Cemal abimden destur geldi Kayseri ekibi hemen toparlanmazsa güzel biceza geliyo :)

Adil Karakus
25.Mart.2008, 20:38
4x4 Cemal hemşehrim çok dokunaklı bir mevzuuya parmak basmışsın maalesef sezon kapanınca net sezonunuda kapatanlar var galiba,
ama hemen de kızmayalım ne dersiniz muhakkak geçerli mazeretleri vardır herkesin bak ben 1 hafatadır hastayım ve işe dahi gidemedim ve bugün pc bşına oturdum.

Konulara ilgisiz ve cevapsız kalmamamk ümüidi ile

selamlar saygılar

Mustafa ÇİL
26.Mart.2008, 06:09
yakında selalarıda verilir namazlarıda kılınır abemmm
ama bilki bu adamlarında mutlaka işleri güçleri vardır
bazen mazur görmek lazım galiba be abemm

4x4cemal
26.Mart.2008, 16:29
Selamün Aleyküm dostlar öncelikle konuya dahil olan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım Adil kardeş sanada geçmiş olsun aman kendine iyi bak. Çobanoğlu kardeş yaşlı kurtlara taviz verme aman ha yeniler kendilerine pay çıkartırlar sonra ipin ucu kaçar. Avcının sezonu biter malzeme bitmez. Birbirlerini ziyaret etsinler resim atıp biz ölmedik buradayız diye konu açsınlar. Ayrıca kim nerede diye sitede casus var ben görüyorum mesajları okuyup kaçanları. Develiden selamlar.

imported_avkolik
26.Mart.2008, 17:25
Selamün Aleyküm dostlar öncelikle konuya dahil olan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım Adil kardeş sanada geçmiş olsun aman kendine iyi bak. Çobanoğlu kardeş yaşlı kurtlara taviz verme aman ha yeniler kendilerine pay çıkartırlar sonra ipin ucu kaçar. Avcının sezonu biter malzeme bitmez. Birbirlerini ziyaret etsinler resim atıp biz ölmedik buradayız diye konu açsınlar. Ayrıca kim nerede diye sitede casus var ben görüyorum mesajları okuyup kaçanları. Develiden selamlar.

üsütne bi tek kelime bile koymam...helal olsun cemal abi...