PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kendim yetiştirmek için yavru arıyorum

27.Ocak.2011, 12:52
İmkanlarım dahilimde yani çok uçuk rakkamlara ulaşmıyacak ,kendim yetiştire bileceğim bir yavru köpek arıyorum. Tavşancı veya kuşcu farketmez , bakıcağım bahçe geniş ve hemen ormanın kenarı yani gözünüz arkada kalmaz ,şimdiden ilginize teşekkür ederim .

çetin ekren
28.Ocak.2011, 05:55
bulabilrsin kardeşim merak etme...
zaten tahminimce özelinden sana gelmiştir mesajlar...
ama ne yaparsan yap dikkatli ol kardeşim,
şunu hatırlatmak istiyorum AVKOLİK kesinlikle köpek satışlarından sorumlu değildir...
alırkende,satarkende alan ve satan şahıslar sorumludur...bu en başta bilnmesi gereken asıl konudur...

28.Ocak.2011, 09:10
tabbiki Çetin bey haklısınız kişilere özele girer bu konu ticaret gibi , hem konu canlı olayı bu yolda köpek gelirken bile bişey olsa satan sorumlu değildir çünkü ben daha önce akvaryum balığı aldım gönderdim çok ölü balık geldi yinede gönderene bahsetmedim bile dürüst olursan karşılığınıda dürüstçe alırsın

Osman KARATEPE
28.Ocak.2011, 12:02
Serkan bey öncelikle sitemize hoşgeldiniz...Tabiki canlı hayvanın garantisi olmaz aldığınız enik av yapacak diye bir kaide yok ama mutlaka ana ve babasını görün her ikiside avcı olsun av kanı taşısınlar aldığınız eniğin kanında avcılık aksın ki gerisi size kalsın....Aldımmı birkez alın zamanınız emeğiniz ve paranız boşa gitmesin...

28.Ocak.2011, 12:18
Evet Osman bey çok haklısınız bu konuda bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler .ayrıca hoşbulduk gerçekten takip ediyordum ama üye olmuyordum şimdi daha çok pişmanım üye olmadığım için gerçek bir aile ortamı burası artık benide aranıza yeni kardeş olarak alırsınız İNŞALLAH

Osman KARATEPE
28.Ocak.2011, 12:21
Ne demek abim dostların aramızda her zaman yeri vardır....

28.Ocak.2011, 12:51
serkan bey önecelikle ailemize hoşgeldiniz.. dostlarımıza dürst seviyeli olduğu sürece her türlü şevkat ve fedakarlığı sitede üye olan tr her ilinde bulunun dostlar elbette elinden geldiğince yardımcı olurlar..
ben yorumları okudum da sırayla.. siz genelde ne avı yapıyosunuz?
tavşancı yada kuşçu farketmez demişsinizde o nedenle sordum kusura bakmayın..

28.Ocak.2011, 14:53
teşekkürler TUFAN bey hoşbulduk ben daha çok tavşana gidiyorum beraber ava çıktığım ve sevdiğim bir abimin köpekleriyle beraber ama kuşçu bir köpeğimin olmasınıda istiyorum ilginize teşekkürler .

ibrahim ozel
28.Ocak.2011, 15:42
Serkan kardeşim tekrar hoş geldin. Enik konusunda acele etme. Alırken dikkat et. Mümkünse sağlam kişilerden almaya bak. Yada almadan önce resimlerini her yönden çek bizimle paylaş. Yardımcı olacağımıza emin ol. İnşallah beklediğin köpeğine kavuşursun kardeşim.

28.Ocak.2011, 15:45
Teşekkürler ibrahim abi bulursam muhakkak paylaşıcam

01.Şubat.2011, 11:06
Sayın abilerim ve arkadaşlarım pek ilgi gösterilmesede yinede katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Herhalde bir tanıdık dolayısıyla bir köpek buldum gibi o yüzden köpeği aldığım zaman, resimlerini buraya ekleyip fikirlerinizi benimle paylaşmanızı bekliyorum.