Orijinalini görmek için tıklayınız : leydi @ co bir aradayken.
pcyi kurcalarken buldum.öyle güzel poz vermişler ki,çok güzel.paylaşmak istedim.
http://img263.imageshack.us/img263/7812/grnt074g.jpg
valla güzel poz olmuş izzetim.. co da baya büyümüş.. yeni sahibi olan arkadaşımızda inşallah eğitimi ile ilgilenir sene ye güzel avlarla paylaşım yapar bizlere...
ibrahim ozel
28.Ocak.2011, 15:29
Fotomontaj gibi vallahi. Maşşallah ne güzel durmuşlar öyle yan yana.
Osman KARATEPE
28.Ocak.2011, 16:27
Asker gibi poz vermişler :)
güzel yakalamışsın abi yakında co nun yeni fotolarını koyacam ama bu hafta arama eğitimi yaptık sürekli yarın inşallah yeni bir video ile birlikte koyacam co yu bakıma çektik vitamin ilaçları ile takviye başladık fiziki yapısı şuaan 7 aylık bir köpek için çok zayıf inşallah kısa sürede toparlıyacak kendini
güzel yakalamışsın abi yakında co nun yeni fotolarını koyacam ama bu hafta arama eğitimi yaptık sürekli yarın inşallah yeni bir video ile birlikte koyacam co yu bakıma çektik vitamin ilaçları ile takviye başladık fiziki yapısı şuaan 7 aylık bir köpek için çok zayıf inşallah kısa sürede toparlıyacak kendini
valla sorma erdem.bana geldiğinde çok küçüktü.ölecek diye çok korktum.ne mama ne yemek nede süt içiyordu.
tam iki hafta boyunca bebek mamsıy alıp.şırıngayla besledim.sonra sonra normal yemek yemeye başladı.
yanık kalmasını ben buna bağlıyorum.anna sütünü yetirince alamadığı için vitaminsiz kaldı.
bak benim leydi doğum yaptı.4 yavrudan 3 ü hayatta kaldı.yavrular iki aylıkken,başka bir arkadaşın 4 aylık yavrusunu getirdik yanyana.yeminle söylüom,leydinin 2 aylık yavruları 4 aylık yarunun 2 katıydı.o 4 aylık köpek 9 kardeşmiş.anlatmak istediğim yavru çok olunca anne sütü yetersiz kalıyor.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.