PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BU GÜNLERİMİZEDE ÇOK ŞÜKÜR!!!(R.DÖNMEZ)

Recep DÖNMEZ
30.Ocak.2011, 14:52
Değerli arkadaşlar!
Yaklaşık 1,5 aydır babamın rahatsızlığı ve ameliyat olması,
geçen hafta kızım Şura'nın ani rahatsızlığı ve apandist şüphesi
ile iki gün hastanede yatması,son olarak işyerinden aynı odada
görev yaptığım mesai arkadaşımın 3,5 yaşındaki kızının yoğun bakıma
alınıp Cuma günü vefat etmesi .....Allah arkadaşıma ve ailesine sabır ve
kuvvet versin.Üç gündür kendisini memleketinde yanlız bırakmamak,ona
bir nebze destek olup acısını paylaşabilmek adına koşuşturup durduk.
Tüm bu hadiseler üst üste gelince tabiki vücutta sinyal vermeye başlamadı
değil.Yorgunluk,stres,uykusuzluk ve de en önemlisi arkadaşımızın çocuğunun
vefat etme üzüntüsü...
Kısacası benim için çok zor bir 1.5 ay geçti desem yerinde olur.
Ama herşeye rağmen hayat devam ediyor.
Bu günlerimize şükürler olsun deyip Yüce Yaradana sığınıyoruz yine....
Bu hususları sizlerle paylaşıp bir nebze rahatlamak,biraz stres atmak istedim.

Allah herkese ailesi ve sevdikleri ile birlikte sağlık,sıhhat ve huzur dolu bir hayat sürmek nasip etsin.
Hepinize selamlar...

çetin ekren
30.Ocak.2011, 16:38
Recep abi inan yazını okuduğumda enaz senin kadar üzüldüğümü bilmeni isterim...
arkadaşımıza başsağlığı ve Allahtan sabırlar dilerim...gerçekten çok büyük bir acı...düşmanıma bile bu acıyı yaşatmasın...
amcamada tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletirsen sevinirim...

30.Ocak.2011, 16:42
Hepsini birer imtihan olarak görüp sabretmek lazım Recep kardeşim.
ALLAH c.c K.Kerim'de''Sizi biraz mallardan,biraz canlardan,biraz evlatlardan eksilterek imtihan ederiz''buyuruyor.
Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin...
Allah herkese ailesi ve sevdikleri ile birlikte sağlık,sıhhat ve huzur dolu bir hayat sürmek nasip etsin.

cemalreis
30.Ocak.2011, 17:21
Allah herkese ailesi ve sevdikleri ile birlikte sağlık,sıhhat ve huzur dolu bir hayat sürmek nasip etsin. AMİN
Recep kardeşim amin hastalarımıza acil şifa dertlilerimize deva borçlularımızada eda versin RABBİM amin

ibrahim demires
30.Ocak.2011, 18:34
ALLAH yardım etsin avcı dostum

30.Ocak.2011, 19:09
Allah sabırlar versin recep abi....

30.Ocak.2011, 19:46
Recep bey allah(cc)sabır versin kolay işler değil yaradanımıza sığınıyoruz kalın sağıcaklan

veyselll
30.Ocak.2011, 19:54
recep abi Allah(cc) sabırlar versin. inşallah kısa zamanda bu sıkıntılardan kurtulursun bir nebzede olsa. aman dikkat et stres vede yorgunluk çok önemli hastalıklara sebep olabiliyor. şu anda sen onlara her zamankinden fazla lazımsın.

ibrahim ozel
30.Ocak.2011, 20:33
Yüce Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin. Arkadaşımızın başısağolsun. Kızımızın toprağı cennet olsun. Babana en kısa zamanda Rabbim sağlık sıhat versin...

Osman KARATEPE
31.Ocak.2011, 03:23
Arkadaşına ve ailsine allah peygamber sabrı versin..
Şu günlerde çok büyük grip salgını var özellikle çocuklarda en iyi ihtimalle bronşite çeviriyor aman dikkat bol sıvı almak çok önemli......

İBRAHİM AKKAYA
31.Ocak.2011, 05:21
Recep kardeşim Allah c.c bu günlerimizi aratmasın.
Arkadaşına Allah sabırlar ihsan etsin Başı sağolsun Geride kalanlara uzun ömürler versin.

kapadokyali_1981
31.Ocak.2011, 06:02
Allah kolaylık versin hepimizin bazan böyle dar boğazlardan geçtiği oluyor. Mevlam bazan kolayla bazanda zorla sınav ediyo önemli olan şükretmeyi bilmek hayırında şerrinde ondan geldiğini unutmamak gerek seninde dediğin gibi herşeye rağmen hayat devam ediyor bu günümüzede çok şükür. Allah acil şifalar versin.

31.Ocak.2011, 06:33
Allah herkese ailesi ve sevdikleri ile birlikte sağlık,sıhhat ve huzur dolu bir hayat sürmek nasip etsin. AMİN
Başınız sağolsun Kızına ve Babanada Allah şifalar versin sanada geçmiş olsun Recep Kardeşim.

31.Ocak.2011, 07:13
Allah (c.c.) Hepimize sıralı ölüm versin

Râbbim evlat acısı yaşatmasın

Abime Allahtan sabır diliyorum çok zor bişey

Recep abi Allah senden ve senin gibi doslarını zor günlerinde yanlız bırakmayan insanlardan da razı olsun

Gelmiş geçmişler olsun birdaha yaşatmasın Allah inşallah

Mesut BÜLBÜL
31.Ocak.2011, 17:04
Recep kardeşim Allah c.c bu günlerimizi aratmasın.
Arkadaşına Allah sabırlar ihsan etsin Başı sağolsun Geride kalanlara uzun ömürler versin hastalarımızada acil şifalar dilerim kardeişm tekrardan gecmiş olsun diyorum