PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ATA OTOMATİK TÜFEK

08.Şubat.2011, 12:20
Ata otomatik tüfeğimin tırnakda sorunu var birkaç atıştan sonra tutukluk yapıyor bunu nasıl tamir ettirebilirim selamlar.

kapadokyali_1981
08.Şubat.2011, 12:27
Uğur abi öncelikle sitemize hoşgeldiniz sefaar getirdiniz elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışalım. Öncelikle tüfeğinizdeki hatanın ne olduğunu çok iyi tespit emeniz gerekli. Şayet bulunduğunuz yerde bi tüfek ustası yada bu işi yapabilen bi bayi varsa ondan yardım alabilirsiniz. Şayet gerçekten arıza dediğiniz gibi o tırnaktan kaynaklanıyosa Ata tüfekleri parçası bulunmayacak bi tüfek değil yenisi alınıp takılabilir. Ama mutlaka bu işi bilen birinden yardım almanızı tavsiye ederim.

NOT: Form kurallarımız gereği büyük harfle yazı yazmak yasaktır ben düzeltme yaptım sizde eğer dikkat ederseniz sevinirimi.

Recep DÖNMEZ
08.Şubat.2011, 12:48
Uğur Abi siteye ve aramıza hoşgeldiniz.Tüfekle ilgili sorununuz inşallah en kısa sürede
çözülür.Bulunduğunuz bölgede bu işten anlayan biri varsa önce ona götürüp kesin
arıza tespiti yaptırmak en doğrusu.Tüfeğinizi ne zaman aldınız bilemiyorum ama
parça değişmesi gerekiyorsa veya başka bir
tamir istiyorsa fabrikasına gönderebilirsiniz tüfeğinizi.

08.Şubat.2011, 13:42
Abi siteye hoşgeldin en kısa zamanda sorununu çözmek nasip olsun

09.Şubat.2011, 17:01
uğur bey bu gibi durumlarda ilk önce fabrikayla irtibat kurmanızı tavsiye ederim eğer beklediğiniz ilgi alakayı göstermezler ise bunda piyasada birçok tamir bakım ve üretim yapan fabrika mevcut yollarsınız en alasından tamir ve bakımını yaparlar umarım en kısa zamanda sorununuzu çözersiniz fabrikadan alacağınız cevap yetersiz olursa tekrar yazın başka atölyeler tavsiye edelim size

ersin kasap
10.Şubat.2011, 16:34
abi dostlar arasına hoşgeldiniz abilerimin dediği gibi fabrikayla itibata geçin üçretsiz tamir yapıcaklardır benim birçok arkadaşım tamir için gönderdi üçret bile alınmadı

yasin UZUN
11.Şubat.2011, 17:18
uğur abicim fabrikaya göndermen daha uygun olur ama şöyle bi şey söyleyebilirm tüfeğin el kundağının altında mekanizmayı geren yay var o yağsız kalıp az işliyor olabilir yada ordaki tırnak tam işlemiyor yada kırılmış olabilir bnde aynbı sorunu yaşadım tüfeğimi yağladım şakır şakır işliyor şimdi mekanizma tutaklık yapmıyorm yaparsada çok nadir oda fişeklerden normaldir.. saygılar