PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : !!!Yaban Tv Yan Etkileri!!!

kapadokyali_1981
16.Şubat.2011, 20:36
Avcı bi kardeşimizin Yaban Tv hakkında yazmış olduğu bi yazı çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.

Yaban tv'nin olumlu ve olumsuz etkileri 5 yıldır çok konuşuldu çok yazıldı çizildi
5 yılda Türk avcısına ve avcılığımıza neler kazandırdı ?
neler kaybettirdi?
bunlar da belli
bu gün burada şimdiye kadar hiç konuşulmayan yabanın yan etkilerini konuşacağız
biraz abartacağız hatta biraz eşşeğin kulağına su kaçıracağız
olsun...

Yaban tv'nin istenmeyen yan etkileri
1 - Yaban tv sayesinde canım Türkiyemde pointerler taban
seterler tavan yaptı (halbu ki ikisi de ingiliz
yani ingilizler her durumda da kazanmış oldu)
Türkiyede adeta seter borsası kuruldu
Ülkede köpek sektörü oluştu
bu borsadan en büyük payı da seterciliği ile meşhur bazı avcı büyüklerimiz kaptı tabi
buzun torunu, buzun torunun kızı, kızının teyzesi buzun dıdısının dıdısı, branconun baldızı vs vs
dolarlar havada uçuşuyor
pazarlıklar yapılıyor
köpek simsarları türüyor
arada da sahtekarlar dolandırıcılar çıkmıyor değil

peki bizim öz köpeğimiz Çatalburun'a nooldu?
Yaban tv deki büyüklerimizden "Piç" damgasını yedi
Tarsus'tan gariban gariban üzgün üzgün bakakaldı
öyle ya
ingiliz kraliyet ailesinden değildi sonuçta...
o çökelek yufka ekmek ve yemek artıkları ile büyümüştü
bir avcı büyüğümüzün dediği gibi belki fransız av köpekleri ile çok uzaktan akraba olabilirdi
annesinin fransız işgalinde fransız komutanların getirdiği av köpekleri ile fingirdeşmiş olma ihtimali vardı
böylece Yaban tv bu ülkenin bir değeri olan
çatalburun av köpeğini de dejenere etmeyi başardı

2 - Yabanın sayesinde köpek borsası kurulunca Türkiyede yeni bir örgütlü suç ortaya çıkmış oldu
Organize Köpek Hırsızlığı
yeni bir suç dalı olan bu organize hırsızlık türü devletin resmi adli sicil kayıtlarında yerini aldı
eskiden köpek alınıp satılan bir meta değildi
köpek bir dosttu candı
köpek satana kötü gözle bakılmazmıydı?
parayla nasıl satılırdı ?
sadece dostlara hediye edilirdi
hem de sıkı dostlara...

3-haaa bide yabanda köpek dilenenler var
Avcı asil di
Avcı onurlu ydu
Avcı gururlu ydu
Avcı dilenmez di
Ama o da oldu Yaban avcımızı da dejenere yaparak dilenci etti
tüfek jip dilenenler bile var onları allaha havale ediyorum

4-Yaban tv ile beraber Türk avcısı ferma tasmasıyla tanıştı
yurt dışından ithalat rekorları kıran bu cihazlar Türkiyede çulluk koymadı bitirdi
bu tasma zavallı köpeklerde işitme kaybına sebeb oldu
çulluk ta bu tasmaya karşı iç güdüsel olarak yöntem geliştirerek yürümeye hatta koşmaya başladı
şimdi de çuluk niye yok diye kara kara düşünüyoruz

5-Yaban tv köpeği marka yapar da 4 x4 aracı marka yapmazmı ?
o da oldu
bol bol L200 reklamı
tabi gizli reklam
yabanda arada sırada da gariban jipi nivayı gördük
Yabanın sayesinde bunların satışlarında bi artış olmuştur elbette

6 - Avcı sayısı yaban tv sayesinde arttı ama Yabanın sayesinde aynı zamanda avcı düşmanları da arttı
facebookta yaban tv karşıtı çok grup kuruldu bile
avcı karşıtları daha da örgütlendi daha da saldırıya geçti daha da şirretleşti

7- 36 Kalibreden domuz tüfeği olur mu ?
Yabanın sayesinde o da oldu
hemde nurtopu gibi
36 kalibre kara tavuk bıldırcın gibi avlarda kullanılırken biranda yivli tüfek olup !çıktı başımıza
tabi domuzlara vız geldi tırıs gitti
domuzlar bu kalibre kurşunu tınmayıp gidince bi fiyasko olmuş oldu
doğuda ve güney doğuda pkknın da kullandığı
amerikan piyade tüfeği görünümlü bu tüysiklet tüfek yüzünden
emniyet güçlerimiz tarafından yanlışlıkla daha avcı vurulmadı
ama bekliyorum bir avcı ! mız elindeki tüfek yüzünden terorist diye vurulacak diye....
zaten 8 fişek atabilen yarı otomatik tüfekler yüzünden adı kötüye çıkan avcımızın
14 fişek atan bu tüfekle avcıdan çok neye benzediği çok tartışılacak bir konudur

bakalım Yabanın sayesinde daha neler göreceğiz?

sürç-ü lisan ettikse affola

Avcı arkadaşımız Sinan Acartük'ün yazısından !!!ALINTIDIR!!!!

Osman KARATEPE
16.Şubat.2011, 20:44
Süper ellerine sağlık kardeşimizin diyecek söz bırakmamış tatlı bir dille iğneleyerek eleştirmiş...

16.Şubat.2011, 21:52
Süper ellerine sağlık kardeşimizin diyecek söz bırakmamış tatlı bir dille iğneleyerek eleştirmiş...

Alkışlanacak bir yazı...http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

çetin ekren
17.Şubat.2011, 07:01
sürç-ü lisan ettikse affola...
valla hiçde değil...gayet güzel söylemişsin...eline ağzına sağlık...
bizlerde hep demedikmi bu kapı sadece ve sadece rand kapısı diye...
ahh Ufuk GÜLDEMİR ahhh...bunun böyle olacağını bilseydin yaparmıydın,kurarmıydın bu kanalı...
dostların bak neler yaptı...

Recep DÖNMEZ
17.Şubat.2011, 07:22
Yazılanlara harfi harfine katılıyor ve bu yazı dizisini
hazırlayana çok çok teşekkür ediyorum.
Alkışlar.....
Ömer Kardeşim! sanada paylaşım için teşekkürler....

Yıldıray İNCE
17.Şubat.2011, 11:44
[quote author=Osman KARATEPE link=topic=15411.msg161421#msg161421 date=1297892684]
Süper ellerine sağlık kardeşimizin diyecek söz bırakmamış tatlı bir dille iğneleyerek eleştirmiş...http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

17.Şubat.2011, 12:03
İlaveler yapmadan geçemiyeceğim bir de benim en az gördüğüm 10 15 ruhsatsız tüfek gece avı için projektör vs ilanları var bunun yanında
Bohçacıya lanet okuyanlar bunların ilanlarını yayınlamanın bir mahsurunuda görmüyolar

17.Şubat.2011, 12:45
herkese selamlar çok güzel yaklaşım valla birde giysileri unutmuşunuz köpekler konusunda haklısın büyük bir fiyosko ortaya çıktı hem hırsızlar çogaldı hemde sahte köpek satanlar ortaya çıktı ben bunu gördüm ve yaşadım almadım ama azkalmıştı adam ilan vermiş yaban tv ye elimde son 1yavru diye aradan 2 ay geçti aynı resim bukezde son 4 tane diye bas bas bagırıyor artık tesdüfmü desem bilemiyorum oda nasıl anladım adamın teli kayıt etmiştim aradım kayıtlı çıktı uzun lafınkısası büyük bir rant ellde ettiler saygılarımla

Burak SEZER
17.Şubat.2011, 12:50
Yerinde bir konuya değnmişsin tebrik ederim Ömer abi...
Aslında bu olayların altında çok işler dönüyor..Artık onlarda avcıyı sömürme işine giriştiler..
Ama yavaş yavaş bilinçleniyoruz..Onlar da bunun farkında.. ;)

veyselll
17.Şubat.2011, 17:47
akşamdan yaban seyredenler sabaha avcı oldu... herkesin elinde bi tüfek av köpeğine benzer bi köpek hurraaa ava. mesela bu gün bi köpek gördüm setter. pek içime sinmedi ama adama: güzel köpekmiş dedim. adam bir başladı işte doktor ali nin köpeklerinin soyundan işte filancanın eniği falan. güzelde bi para ödemiş. peki dedim abi bu niye ayakları pointer gibi dik basıyo hiç düşündünmü. nerdeyse kavga çıkacaktı.

kapadokyali_1981
17.Şubat.2011, 19:48
akşamdan yaban seyredenler sabaha avcı oldu... herkesin elinde bi tüfek av köpeğine benzer bi köpek hurraaa ava. mesela bu gün bi köpek gördüm setter. pek içime sinmedi ama adama: güzel köpekmiş dedim. adam bir başladı işte doktor ali nin köpeklerinin soyundan işte filancanın eniği falan. güzelde bi para ödemiş. peki dedim abi bu niye ayakları pointer gibi dik basıyo hiç düşündünmü. nerdeyse kavga çıkacaktı.

:D :D :D

ibrahim ozel
17.Şubat.2011, 20:09
Harika bir paylaşım ömer.
Adam az bile söylemiş. Ağzına sağlık vallahi...

19.Şubat.2011, 08:14
Bence de güzel bir yazı olmuş Paylaşım içi teşekkürler

Fakat beeper olayına gelince

5 yıln önce yaban kuruldu diyoruz da beeper ondan önce biliniyordu

Fedai ustamın gecen gün hakkın rahmetine kavuşan köpegi Zeyna 10 yaşındaydı ve 2 yaşından beri hep beeper ile avlanıldı çullukta

Beeper sayesinde çulluk nasıl bitti onu anlamış degilim

ama tek bildigim birşey var oda Yaban tv de çulluk avı yapan maslak sanayideki av bayiisinin sahibleri onlarca çulluk vuruyorlar bıldırcın avı gibi çulluk avı yapıyorlar

ama biz burda 3 kuş görcez diye 10 saat taban çatlatıyoruz

Çullugunda bir ötüşü var çiftleşme zamanı cıkarttıgı buna bile teyp kurma ihtimalini düşünmüyor degilim

Bu arada Dr. ali Türkiyeye pointerı getirdi derler ama hiç adamı pointer ile avlanırken görmessiniz çünkü pointerı egitemedi ama pointerın aga babası secildi

Sizin paranız Çoksa sizi konuşurlar hep göz önünde olursunuz ama paranız yoksa sizi hiç kaale bile almazlar takmazlar böle bir kanal Yaban Tv

imported_avkolik
19.Şubat.2011, 14:02
Yazıyı yazana teşekkür etmek az gelecek sanırım...Ne zaman yabanı açsanız reklam, eski tadı kalmadı vesselam :(

19.Şubat.2011, 23:50
aslında ilginç bi yaklaşım konu çok güzel bende şahit olduğum yaban tv nin zırvalıklarından birini yazayım
bi ara çok modaydı avcı ve bohçacı kavramı her reklamda çıkardı avcı şudur bohçacı budur
işte avcı teyp kurmaz aldatmaz vs vs vs
o halde dr ali bürkev ve dr ali hoşçanoğlu aynı anda bıldırcın curnatası adı altında bi bölüm yayınladı
o bölümde dikkat eden varsa açık unutulmuş bıldırcın teyp inin sesi geliyodu daha sonra bu farkedildi yayından kaldırıldı ve düzenleme yapılıp o ses o bölümden yokedildi yaban tv ağzıyla konuşmak gerekirse hangimiz bohçacı hangimiz avcı
ve çatal burun konusuna gelince doğru kıf çatalburun ırkını kayıt etmedi belli bi özgeçmişe yada şecere açıklanamadığı için ve şimdinin avcıları daha bilinçli oldu yaban tv kurulalı 5 yıl oldu ama ben 8-9-10 yaşında iyi şecere ye sahip pointer ler biliyorum Türkiye de tabiki bir köpek pazarı kuruldu ama yaban tv ile ne kadar alakası var tartışılır birde şu varki acaba yaban tv olmasaydı biz ava şortla mı çıkacaktık :D :D :D :D durmadan yaban yeleği,pantolonu çantası,kılı tüyü kabak tadı verdi bu yüzden izlemiyorum

20.Şubat.2011, 06:46
çok haklısınız cok teşkurler..yaban kapansın artık bence....