Orijinalini görmek için tıklayınız : HERKEZE SELAMLAR SAYGILAR (MEHMET KARATAŞ)
sevgili avcı dostlar avkolik sitesini uzun zamandır takip ediyorum elit insanlar saygı çerçevesi içerisindeki paylaşımları bi hayli beğendirici şimdi bende aranızdayım sevgili dostum İBRAHİM ÖZEL sayesinde aranızda olmaktan gurur duyarım tabi sizler de kabullenirseniz şimdiden herkeze güzel paylaşımlar SAYGILAR
ibrahim ozel
19.Şubat.2011, 22:51
Mehmet kardeşim bu sıcacık aileye hoş geldin. Bigilerinle tecrübelerinle sitede yapacağın paylaşımlarda çok etkili yararlı oacağına inanıyorum. Balıkesirde bulunan kaliteli nadir pointer sevenlerden ve yetiştiricilerindensin. Blgilerini ve tecrübelerini bizlerle paylaşacağına eminim. Tekrardan aramıza hoş geldin can kardeş....
recep arslan
19.Şubat.2011, 23:41
Memet kardeş aramıza hoş geldiniz. Sevgi saygı çerçevesinde bu sıcacık ailede aradığınız dostuğu bulacağınıza inanıyorum.
Osman KARATEPE
20.Şubat.2011, 07:38
Aramıza hoşgeldiniz keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim..Ayrıca komutana da teşekkür ederiz ...
imported_avkolik
20.Şubat.2011, 08:22
Mehmet kardeşim aramıza hoşgeldiniz.İnşallah keyifli vakit geçirirsiniz.Değerli katılımlarınız ve paylaşımlarınızı bekliyoruz.Ayrıca bizlerle buluşmanızıa vesile olan komutanada teşekkürler
çetin ekren
20.Şubat.2011, 15:46
avkolik ailesine hoşgeldiniz...
keyifli paylaşımlar dilerim....
bu arada sezonun av fotolarıda bekleriz tabiki...
sipsak
20.Şubat.2011, 19:45
aramıza hos geldın mehmet
kapadokyali_1981
20.Şubat.2011, 21:32
Hoş geldin Mehmet kardeşim keyifli paylaşımlar.
İBRAHİM AKKAYA
20.Şubat.2011, 22:12
Mehmet Kardeşim Hoşgeldin Keyifli paylaşımlar.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif
Mehmet abi aramıza hoşgeldiniz
mehmet abi hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar
Recep DÖNMEZ
21.Şubat.2011, 06:00
Mehmet Bey! siteye ve aramıza hoşgeldiniz sefalar gekirdiniz.
Size sitemizi öneren sevgili İbrahim ÖZEL kardeşim'e öncelikle
teşekkür ederim.
Bu sıcak ortamda inşallah hep birlikte güzel günler geçirebilmek
dileklerimle....
Selamlar...
mehmet kardeşim siteye hoş geldin.
Mehmetcim hoş geldin..güzel baylaşımlarını bekliyoruz avcı olduğunda belli :) ibrahim komutanın eşi dostu bizimde eşimiz dostumuzdur.. sevgiler saygılar sağlıcakla kalman dileği ile.. selamlar..
HEPİNİZE YÜREKTEN SEVGİLER SUNUYORUM BU SICAK KARŞILAMA İÇİN AYRICA DA TEŞEKKÜR EDİYORUM MALUM AV SEZONU BİTTİ BENDE YAVAŞ YAVAŞ SEZONDAKİ AVLARIMDAN PAYLAŞACAĞIM TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ARANIZDA OLMAKTAN ONUR DUYDUM
Mesut BÜLBÜL
21.Şubat.2011, 16:38
Kardeşim kabul etmek ne kelim aramıza hoş geldin ibrahim kardeşimizede teşekkür ederiz selamlar sayğılar muğla milastan
Kardeşim kabul etmek ne kelim aramıza hoş geldin ibrahim kardeşimizede teşekkür ederiz selamlar sayğılar muğla milastan
teşekkür ederim mesut bey herşey gönlünüzce olsun saygılar blk / gönen den ;)
fevzi dursun
22.Şubat.2011, 06:29
mehmet aileye hoşgeldin kardeşim, keyifli paylaşımlarda beraber olmak dileğiyle selamlar
unforgiven
22.Şubat.2011, 08:52
Avkolik adı altındaki Dostkolik sitemize hoşgeldiniz. Sizin gibi nadide bir insanı bizlere kazandırdığı için özellikle İbrahim abime de bir teşekkürü borç bilirim...
Saygılarımla...
Yıldıray İNCE
22.Şubat.2011, 15:07
mehmet aileye hoşgeldin kardeşim, keyifli paylaşımlarda beraber olmak dileğiyle selamlar..........
mehmet aileye hoşgeldin kardeşim, keyifli paylaşımlarda beraber olmak dileğiyle selamlar..........
Avkolik adı altındaki Dostkolik sitemize hoşgeldiniz. Sizin gibi nadide bir insanı bizlere kazandırdığı için özellikle İbrahim abime de bir teşekkürü borç bilirim...
Saygılarımla...
mehmet aileye hoşgeldin kardeşim, keyifli paylaşımlarda beraber olmak dileğiyle selamlar
bende ibrahim abiye buradan çok teşekkür ediyorum sizler gibi kaliteli insanlar ile beni tanıştırdığı için
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.