Orijinalini görmek için tıklayınız : !!!!Sağnak Yağmurda Karagözlüye Devam!!!
kapadokyali_1981
21.Şubat.2011, 12:47
Bu hafta Hüseyin kardeşimin mesaisi olması nedeniyle yalnız kaldım. Sabah erkenden kalktım bi baktım sağnak yağmur var neyse dedim geç olsun güç olmasın. Bekle babam bekle sanki Karadenizdeyiz saat 14,30 oldu ben hala pencerenin kenarında yağmuru bekliyorum. Baktım olacak gibi değil artık çektim yağmurlukları köpekelride bindirdim arabaya indim meraya. Köpekler mükemmel arıyo daha arabanın yanından 20 metre ayrıldım köpekler bi kuş buldu çok sık bi çalılık kaldırdılar çantaya soktum onu. Her zamanki avladığımız yere geçtiğimiz çay öle yükselmişki maalisef o tarafa geçemedim. Nasip dedik artık kuşlar ürkmüş gene kafamızı gören uçtu genede 3 tanesini köpeklerin zoruyla çantaya sokmayı başardım. İlk videoyu çektikten sonra heralde su gitti pillerin oraya makinanın azizliğine uğradım ama video fena değil sizlerle paylaşmak istedim.
http://www.izlesene.com/video/fini-culluk-aportt/3094497
Herkese rasgele.
çetin ekren
21.Şubat.2011, 13:32
ömer kardeşim gerçektende sizin oralarda bahar gelmiş anlaşılan yağmur olduğuna göre...
bizim buralarada hala kara devam...şuan bu yorumu yaparken bile dışarda kar yağıyor...
bizim burada kekliği neden erken kapatırlar anlamış değilim...
belki sizlere garip gelecek ama aslında kekliğin asıl av zamanı şimdi...
ne yazıkki ördeğe devam diyoruz...
imported_avkolik
21.Şubat.2011, 13:33
Valla bu avcılık işte böyle bişi heralde yağmur, çamur, kar, dolu farketmiyor :D Ömerim makina sağlam kalmıştır inşallah...
Avların bol olsun, selamlar....
Çetin ustam ben yazarken yamışsın bizim burda güneş açtı yaz geliyor heralde :) Zaten bu kış kar yüzü görmedik desek yeridir :(
çetin ekren
21.Şubat.2011, 13:43
Valla bu avcılık işte böyle bişi heralde yağmur, çamur, kar, dolu farketmiyor :D Ömerim makina sağlam kalmıştır inşallah...
Çetin ustam ben yazarken yamışsın bizim burda güneş açtı yaz geliyor heralde :) Zaten bu kış kar yüzü görmedik desek yeridir :(
ne diyeyim bilmiyorum ki kardeşim...
adama bak ya kar yüzü görmemişler...
göndereyim istersen kargoyla biraz....
benim artık kar görmekden midem bulanıyor...
Recep DÖNMEZ
21.Şubat.2011, 13:47
Ömer Kardeş! paylaşım için teşekkürler.
Yağmurlu bir günde bu kadar kuş nasibinize düşmüş,
onada şükür.Ben çulluğun yüzünü görmeyeli kaç hafta
oldu bilmiyorum.....
Selamlar...
vay kardeşim bulmuşsun karagözlüleri yine bu hafta gidemedikya son hafta güzel bir kapanış yapalım bu tazmanya canavarıda çulluga iyi alıştı han rasgele
maşallah ömer abi yine almışsın nasibini
ultrAslan
21.Şubat.2011, 22:14
Hiç keyfine varamadım karagözlünün bu sene havalar umduğumuzdan çok daha iyi gidince olmadı işimiz kuş sıkta pislikte kalkanda saysak iki elin parmaklarını geçmez durumdaydı çorlu civarı meralarında.Kırklareli saray tarafı daha aktifti benim bulunduğum civar meralar hüsrana uğrattı.Neyseki o kanat açışını pikesini süzülüşünü görmek nasip olduya bunada şükür diyoruz.Doğru düzgün kar tutup kış olmadı ördektede randıman alamadan sezonu kapadık.Görüpte imrendim doğrusu sezon kapanışına varmadan tatil bitti fakülte yolu gözüktü silahı söküp temizleyip kutusuna kaldırdık bıldırcına ya nasip diyip.Tebrikler hocam daim olsun:)
Osman KARATEPE
22.Şubat.2011, 04:26
Maşallah Ömer'im kar çamur demeden nasibinin peşinden gidip başarılı olmuşsun ...
Çetin abi kış yüzü görmedik cemreler düşmeye başladı ama kışı görmeden bahara ereceğiz sanırım...
kapadokyali_1981
22.Şubat.2011, 06:08
ömer kardeşim gerçektende sizin oralarda bahar gelmiş anlaşılan yağmur olduğuna göre...
bizim buralarada hala kara devam...şuan bu yorumu yaparken bile dışarda kar yağıyor...
bizim burada kekliği neden erken kapatırlar anlamış değilim...
belki sizlere garip gelecek ama aslında kekliğin asıl av zamanı şimdi...
ne yazıkki ördeğe devam diyoruz...
Aman yağsın sizin oraya kar yağmazsa bu kuş bizim buralara zor gelir. Cumartesi pazar yağmurdan gözümüzü açamadık hava biraz soğunca karla karışık yağıyo ama bundan sonra ne kadar yağsa biizm burda zor tutsat. Kekliği bilmiyorum ama maalisef tavşan avını kapatmakta geç bile kaldılar sezonun kapanmasına 2 hafta kala arkadaşımızın vurduğu tavşandan balak çıktı bizim tavşan işide erkenden kapanmış oldu bile bile vurmakda bence vicdansızlık sezonun açık olması çokda önemli değil benim için. Ama keklik için tabi erken nisandan önce ayrılmaz keklik ama işte onu bahane edip eli tüfeklileri başka hayvanlardan kotumak adına yapılan bi yasaklama bence doğruda.
Valla ali abi saat 8 den 3 e kadar pencerenin önünde pinekledim durdu duracak derken baktım olmuyo çıktım yola iyide oldu sezon kapanınca ne yapacaz bilmiyorum :(
Ömer Kardeş! paylaşım için teşekkürler.
Yağmurlu bir günde bu kadar kuş nasibinize düşmüş,
onada şükür.Ben çulluğun yüzünü görmeyeli kaç hafta
oldu bilmiyorum.....
Selamlar...
Abi çulluğu ilk defa yağmurda avladım dolayısıyla kekliğe tavşana kıyas gidip ilk önce açık yerlere baktım karda hep yayılım yerlerinde bulmuştuk amma umduğum gibi olmadı kuş gene sıklığın içinden kalktı demekki bu karagözlü yağmur dinlemiyo.
vay kardeşim bulmuşsun karagözlüleri yine bu hafta gidemedikya son hafta güzel bir kapanış yapalım bu tazmanya canavarıda çulluga iyi alıştı han rasgele
Bu çulluk avının sensiz tadı olmuyo Hüseyinim gözlerim aradı ama aramasın gözlerin o şimdi mesaide yazısı alt yazı olarak geçti :D :D Tazmanya işi çözdü soranlarada kopaya ferma durdurup aport yaptırıyorum diyorum nasıl ama :D :D
maşallah ömer abi yine almışsın nasibini
Eyvallah Erdemim bu sene çullukdan yana şansımız güldü çok şükür inşallah her sene böyle olur.
Hiç keyfine varamadım karagözlünün bu sene havalar umduğumuzdan çok daha iyi gidince olmadı işimiz kuş sıkta pislikte kalkanda saysak iki elin parmaklarını geçmez durumdaydı çorlu civarı meralarında.Kırklareli saray tarafı daha aktifti benim bulunduğum civar meralar hüsrana uğrattı.Neyseki o kanat açışını pikesini süzülüşünü görmek nasip olduya bunada şükür diyoruz.Doğru düzgün kar tutup kış olmadı ördektede randıman alamadan sezonu kapadık.Görüpte imrendim doğrusu sezon kapanışına varmadan tatil bitti fakülte yolu gözüktü silahı söküp temizleyip kutusuna kaldırdık bıldırcına ya nasip diyip.Tebrikler hocam daim olsun:)
Herkes aynı dertten yakınıyor Nazmi kardeşim havaların sıcak gitmesi kuşun toplanmasına mani oldu. Bide benim anladığım kadarıyla aslında kuş merda olsa bile çok iyi bi köpeğin yoksa bi çoğunu es geçiyosun. Bu sene en iyi avı kar yağdığında yaptık 30 dan fazla kuş görmüştük. Ben bunu kar yağınca kuşların açık olan bölgeye toplanmasına bağlıyorum.
Maşallah Ömer'im kar çamur demeden nasibinin peşinden gidip başarılı olmuşsun ...
Çetin abi kış yüzü görmedik cemreler düşmeye başladı ama kışı görmeden bahara ereceğiz sanırım...
Biraz öyle oldu Osman valla sezon açıkken cumartesi pazar ben ne yapsam boğluyorum 1 saatte olsa gezmek o haftanın daha iyi geçmesine neden oluyor. Sezon kapanıncada gözümüz düşüyo bi an evvel açılsa diye ama beni üzen tarafı hala köylülerin tavşan vurması geçen gün biri anlatıyo 4 tavşan vurmuşlar 3 ü dişi çıkmış hepsinde yavru varmış yok böyle bişey dedim bre adam onun yavrulu olacağını sen bilmiyomuydun? Yaw tüyllenmemiş daha diyo bütün sinir tepeme çıktı dua etsin birinin misafiriymiş yoksa klübün ortasında şamata koptuydu http://www.avkolik.net/forum/sizlerden-videolar/!!!!sagnak-yagmurda-karagozluye-devam!!!/.../Smileys/classic/angry.gifhttp://www.avkolik.net/forum/sizlerden-videolar/!!!!sagnak-yagmurda-karagozluye-devam!!!/.../Smileys/classic/angry.gifhttp://www.avkolik.net/forum/sizlerden-videolar/!!!!sagnak-yagmurda-karagozluye-devam!!!/.../Smileys/classic/angry.gif
fevzi dursun
22.Şubat.2011, 06:33
ömerim şimdi bana hakverebiliyomusun bu karagözlüm sevdasını :) bu arada kopoyculuktan terfinide kutlarım, http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
ibrahim ozel
22.Şubat.2011, 07:07
Maşşallah ömer nasibini almışsın rastgele...
işte avcılık böledir.yağmur çamur dinlemiyor.
mşllh nasbiniz bir daha ki sezonda bol olsun..
kapadokyali_1981
22.Şubat.2011, 08:34
ömerim şimdi bana hakverebiliyomusun bu karagözlüm sevdasını :) bu arada kopoyculuktan terfinide kutlarım, http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
Ooooo Fevzi abim bende diyodum ne zaman gelecekde benim çullukları görecek :) Kopaycılığı ben bıraktım o beni bırkamıyo abi bak şimdide fermalı kopayla avlanıyorum :) Bu sene nedense tavşana pek gitmedim kendi çalımızda oynadık durduk işte. Abi keklik tavşan kapandı daha ördeğe gidecem çulluk işi ördekden daha zevkli geliyo bana en azından sporumuzu yapıyoruz. Çulluğun böyle kısır olduğu bi dönemde her hafta nasibimizi aldık şükür.
Maşşallah ömer nasibini almışsın rastgele...
Eyvallah komutan öyle oldu zaten uzun kulak uzun ibik dedinmi nasibim açılıyo :) Ama işte son haftaya geldik ndan sonra ne yapacaz bilmiyorum.
işte avcılık böledir.yağmur çamur dinlemiyor.
mşllh nasbiniz bir daha ki sezonda bol olsun..
Allah razı olsun İzzet kardeşim bu seneyi bitiriyoruz seneye nasip artık.
unforgiven
22.Şubat.2011, 08:47
Maşallah abi çok güzel bi video olmuş eline yüreğine sağlık... Avın daim olsun inşallah...
Saygılarımla...
Yıldıray İNCE
22.Şubat.2011, 15:30
maşallah ömerkardeşim yine almışsın nasibi rastgele...........
Ömerim makina sağlam kalmıştır inşallah...
Avların bol olsun, HÜSEYİN KARDEŞİME DE SELAMLAR...
Burak SEZER
22.Şubat.2011, 21:07
Ellerinize sağlık güzel bir çekim...
Video ilk başladığında havada uçan nesneler çulluğun tüğleriydi sanırım.. :)
Recep DÖNMEZ
23.Şubat.2011, 06:56
İnşallah havada müsait olursa son kez bu hafta sonu
bizlerde çulluk peşine düşeceğiz.Temennimiz sezon kapanışında
birkaç kuş görebilmek....
kapadokyali_1981
23.Şubat.2011, 08:27
maşallah ömerkardeşim yine almışsın nasibi rastgele...........
Teşekkür ederim abi bunada şükür tabi.
Ömerim makina sağlam kalmıştır inşallah...
Avların bol olsun, HÜSEYİN KARDEŞİME DE SELAMLAR...
Yok hocam eve gelince sildim çalıştı geri yağmur elektronik olan şeyleri çabuk etkiliyor tabi. A.s hocam iletirim.
Ellerinize sağlık güzel bir çekim...
Video ilk başladığında havada uçan nesneler çulluğun tüğleriydi sanırım.. :)
Evet o gün lodos kuvvetliydi çalıdan çıkınca malum biraz yakn atmam gerekti tüyler çulluğun tüyler :) )))
kapadokyali_1981
23.Şubat.2011, 08:38
İnşallah havada müsait olursa son kez bu hafta sonu
bizlerde çulluk peşine düşeceğiz.Temennimiz sezon kapanışında
birkaç kuş görebilmek....
Şimdiden rasgelsin abi siz bizden tecrübelisiniz tabi bu konuda mutlaka varsa bulursunuz.
İBRAHİM AKKAYA
23.Şubat.2011, 14:30
Ömer kardeşim çoştun bu yıl bizde tık yok havalar yaz gibi Birde Sercan"ın Askerlik telaşı bize sezonu kapatırdı.
Rastgelsin .
kapadokyali_1981
23.Şubat.2011, 20:05
Ömer kardeşim çoştun bu yıl bizde tık yok havalar yaz gibi Birde Sercan"ın Askerlik telaşı bize sezonu kapatırdı.
Rastgelsin .
Hayırlısı olsun be İbrahim abi bak emeklide oldun seneye artık dağda yatan kalkan sen ben biliyorum :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.