PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : otomatik tüfeklerden?

MUSA EMRE AYDIN
23.Şubat.2011, 15:06
herkese selamlar.ben aranıza yeni katıldım. bügünlerde otomatik tüfek alacağım huğlu yada torun düşünüyorum bunlardan hangisini tavsiye edersiniz.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.bide bu tüfekler hakkında detaylı bilgisli olan abilerim kardeşlerim yardımcı olursa sevinirim.şimdiden çok tşk ederim.saygılar.

Osman KARATEPE
23.Şubat.2011, 16:21
Musa bey öncelikle yaş kısmınızı düzeltirseniz hitapta kusur etmemiş oluruz..
Sorunuza gelince ikiside yerli tüfek ben Torun s.poze kullanıyorum gayet memnunum Huğlu2nun kalitesi de tartışılmaz tabiki ama konu hakkında detaylı bilgiye sahip arkadaşlarım sizi aydınlatacaktır...

Recep DÖNMEZ
23.Şubat.2011, 17:09
Musa Bey! öncelikle siteye ve aramıza hoşgeldiniz.
Tüfek konusunda en doğrusu kendinize uygun olan tüfeği seçmeniz
olacaktır.Malzeme kalitesi,sağlamlık,hafiflik,şok durumları vb.özellikler
tüfek seçiminde önde gelen unsurlardır.Ben marka olarak bir marka
ismi zikredemem,bahsettiğiniz iki markayı kullanan birçok arkadaşım var,
şu ana kadar herhangi bir problemleri olduğunu duymadım onlardan.
İnşallah size en uygun bir tüfeğe sahip olmanız dileklerimle...
Selamlar...

23.Şubat.2011, 19:06
Mustafa bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz otamatik tüfek konusunda avrupa tüfeklere kafa tutacak birçok marka ve çeşit mevcut iyice bir araştımanızı sadece iki marka arsında kalmamanızı tavsiye ederim umarım en doğru kararı verir aldığınız tüfekten ömür boyu memnun kalırsınız

kapadokyali_1981
23.Şubat.2011, 19:58
Eğer ördek avında kullanacaksanız bence magnum yatak dayanıklı bi tüfek tercih etmelisiniz. Çünkü bazan uzak çalışan kuşalara magnum fişek atmak gerekebiliyor. Eğer illa iki marka arasında tercih yapacaksanız bence huğlu sizin için daha iyi olacaktır. Kullanan arkadaşlarımız var menmunlar.

ayhan45
23.Şubat.2011, 20:46
ben Armsan 612w kullanıyorum çok memnunum herkese tavsiye ederim. ama torun mu, huğlu diyecek olursanız, huğlu derim. tercih sizin tabiki

24.Şubat.2011, 07:50
bende armsan a612w kullanıyurum.çok methini duydum.kara sizin.

MUSA EMRE AYDIN
25.Şubat.2011, 09:09
evet haklısınız iki marka arasında kalmamak lazım ama hem bütceme göre olsun diyorum, hemde bulunduğum yerde fazla seçenek yok ata var huğlu var torun var ata bana göre biraz pahalı olduğu için torun yada huğluyu seçmek zorundayım ama bununda araştırmasını iyi yapmadan pişman olacağım bir tüfek almak istemiyorum.yardımcı olan herkese şimdiden tşkler.saygılar.

25.Şubat.2011, 19:01
arkadaşım yaklaşık 2 ay önce mahmutoğlu av bayiisinden bir 71 mamlu Wizart marka taksit ile bir yarı otomatik tüfek aldım incelersen iyi olur memnun olursun selamlar

çetin ekren
25.Şubat.2011, 19:43
arkadaşım yaklaşık 2 ay önce mahmutoğlu av bayiisinden bir 71 mamlu Wizart marka taksit ile bir yarı otomatik tüfek aldım incelersen iyi olur memnun olursun selamlar

sayın uzunköprü22...hoşgeldiniz...size hitap etme açısından ve sitemiz kuralı gereği isim ve soyisimle giriş yapmanız gerek....
burdan isim ve soyisim belirtirseniz biz gerekli düzenlemeyi yaparız...
aksi taktirde üyeliğiniz silinir...bilginize...selamlar...

25.Şubat.2011, 20:24

Sayın uzunköprünün marka tercihine bende katılıyorum 1 senedir bende wizar arms ı kullanıyorum suda çamurda tesir konusunda bizzat test ettim bu yılda mükemmel avlar yaptım muhakkak görmenizi ve denemenizi tavsiye ederim

MUSA EMRE AYDIN
02.Mart.2011, 06:47
herkese saygılar.bügün huğlu 601 gb (71cm) tüfeğimin siparişini verdim.inş yarın gelicek.pişman olurmuyum bilmiyorum ama hayırlısı diyelim.herkese tşk ediyorum.

02.Mart.2011, 10:40
slm arkadaşlar ben kişiye özel tüfek yapıyorum tüfek almak isteyenlere yardımcı olurum ,örnekler www.gulsilah.com (http://www.gulsilah.com) ayrıca tamir de yapıyorum.

ersin kasap
02.Mart.2011, 10:51
musa hayırlı olsun kardeşim

doğan abi sende hoş geldin sefalar getirdin hayırlı işler

MUSA EMRE AYDIN
03.Mart.2011, 11:42
çok şükür tüfeğimi aldım.poligonda deneme atışı yaptık 15 mermi attım.tüfek güzel hoşuma gitti.inş kazasız belasız avlar nasip olur.herkese tşk ederim.saygılar

03.Mart.2011, 13:07
hayırlı olsun güzel avlarda kullanmak nasip olsunn................

MUSA EMRE AYDIN
03.Mart.2011, 13:49
eyw abim benim çok tşk ederim.saygılar

Mustafa ÇİL
04.Mart.2011, 22:04
çifte al s.poze al gardaşım brak otomatiği