Orijinalini görmek için tıklayınız : ne bekledik ne bulduk (anket)
veyselll
27.Şubat.2011, 17:14
bunun yanı sıra sezonla ilgili diğer yorumlarınızı da ekleyebilirsiniz
SAYGILARIMLA...
Osman KARATEPE
27.Şubat.2011, 17:37
Çulluk hariç idare ederdi ,köpek yetiştireceğiz diye tam hakkını veremesek de kazasız belasız bitirdik önemli olan o önümüzdeki maçlara bakacağız artık :)
CULLUK VE KEKLIK AVIMIZ HIC IYI DEGILDI CUNKU YOK DENECEK KADAR AZ O YUZDEN PEK USTUNE DUSMEDIK.YALNIZ BILDIRCIN VE TAVSAN AVIMIZ SON BES YILA GORE MUKEMMELDI.ALLAHA SUKUR KAZASIZ BELASIZ SEZONU KAPATTIKhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif
çetin ekren
27.Şubat.2011, 20:39
idare ederdi...:)
Çulluk hariç idare ederdi ,köpek yetiştireceğiz diye tam hakkını veremesek de kazasız belasız bitirdik önemli olan o önümüzdeki maçlara bakacağız artık :)
bıldırcın avı için mükemmel ötesiydi zaten bölgemizde keklik hiç yok tavşan avcısı değilim çulluk ise ehhh şöyle böyle diyebiliriz
hayal kırıklığı olmasada idare ettik :'(
bu sezon bıldırcında köpek yetiştirecez diye pek birşey anlamadık keklkte köpeğimiz ava geçti güzel oldu tavşanlara yaptığım manklelerle köpeği isyana zorladık zaten adanaya çulluk inmez yinde 1 tane kısmet oldu yolunu kaybedenlerden
fevzi dursun
28.Şubat.2011, 06:07
bu sezon pek ava gitme fırsatı bulamasamda genelde iyiydi,
Recep DÖNMEZ
28.Şubat.2011, 07:00
Sezon açılışıyla birlikte bir kaç kez güzel bıldırcın avı yaptık,
Ekim ayı başlarında 10 günlük Bayburt-Erzurum Keklik avımız
muhteşemdi,
Daha sonrası benim için tamamen bir hayal kırıklığı,beklediğimi
bulamadım kısacası.
Kaz'a tüfek doğrultmadım,Ördek'te kanat kırmadım,
Çulluk ehhhhh işte!!! 10-15 civarında avlayabildim,
Yinede bu günlerimize şükürler olsun!!! kazasız,belasız bir şekilde
bir sezonu daha geride bıraktık.Allah hepimize gelecek sezonlara
ulaşmayı ve bereketli avlar yapmayı nasip etsin...
kapadokyali_1981
28.Şubat.2011, 10:23
İç güveyliğinden halliceydi :) :D Aslında boş dönmedik her seferinde nasibimizi aldık allah bereket versin en azından kazasız belasız bitirdik sezonu artık önümüzdeki maçlara bakacaz :) Ha bu arada yazılanların tersine bu sene benim için çulluk avı çok iyiydi umarım seneyede aynı güzellikte geçer.
ersin kasap
28.Şubat.2011, 10:44
ben sezonu doyasıya geçirdim isdediğim her avı laikıyla yaptım bütün ekibim nasibini aldı meralardan işallah yeni sezonda böyle bereketli ve kazasız geçer
çetin ekren
28.Şubat.2011, 12:54
muhteşemdi,
bulamadım kısacası.
canın sağolsun recep abicim...ha sen avlanmışsın ha ben ne fark eder...
bıldırcın sezonu muhteşemdi....
keklik dersen of of offff,of of offfff....
çulluk dersen o neymiş yaw...ben hiç rastlamadım....koca bir sıfır...ama nasılsa senin avladıklarında benim...
ördek dersen valla sayısını unuttum...
demekki sezonu idare eder şekilde kapamışsız...darısı önümüzdeki sezona...
Ufuk Evci
28.Şubat.2011, 13:12
sezon başı eniknen goruknan uğraşcem derken zaten sezon yarıyı geçtiydi :( sezonun bitmesine yakın draktörüm geldi de biraz keklek , davşan girdi torbıya.
ne edelim beee ömür bile gelip geçiyo, sezon dediğiniz nedir ki.bu sezonu hatasız kazasız bitirdik çok şükür, seneye Allah kerim.
Bıldırcın çok azdı bu sezon.. fişekler önümüzdeki yıla da yeter galiba..
Keklikler bu yıl uyanıktı galiba, yanlarına 100 m den fazla yaklaşamadan kalktı. Abartısız 1 km ileri yayıldılar. ömrümde hiç bu kadar uyanık kekliği bi arada görmedim..:))
Tavşan hasılatı bu yı 4 Adet.. Yürünen mesfaye göre az sayılır.
Kaz hiç görmedim. Sadece sesini duydum..
Ördek avları çok zahmetli oldu.. 3 defa gidebildim. Sağolsun köylü vatandaş gölde kamış koymamış,böyle olunca hayvan gölün neredeyse ortasına geliyor. 5 bağ kamış biç,gölün ortasına gel küme yap,müğre koy, düdük çal, hepsi 3 defa avda 8 ördek işte böyle dostlar.. İDARE EDER desem fena olmaz.. selamlar tüm dostlara
veyselll
28.Şubat.2011, 19:34
sezon benim için en erken ekimde açılıyor. çünki avım çulluk. ilk başlarda güzeldi. köpek benle ilk ava gidiyordu vede kuş ürkek olmadığı için istediğimiz gibi yer tutup köpeği öyle salıyorduk kuşa. ama ne olduysa kafa lambalarıyla oldu. kuşun rahat edeceği gecenin de içine ettiler. birde lodos işe tuz biber ekti. düşünsenize köpek 2 saat içinde 4 ferma verdi vede ben kuşa bile yaklaşamadım. ben ava büyüklerin hikayeleriyle başladım. '' köpek çulluğa ferma verdi. yaktık cıgarayı, köpeği seyrediyoruz. cıgaralar bitince kap dedk kuş sekmiş. köpek biraz arandı tekrar ferma.'' bu sene bu görüntüyü gören varmı??? önümüzdeki seneler görürmüyüz??? allah sonumuzu hayır etsin
bu sezon bıldırcın avım çok iyiydi.keklik ve çulluk normalin altı.diğerleri olmadı.nasip değilmiş dedik.
Yıldıray İNCE
01.Mart.2011, 10:25
Bu sezon pek birşey yapamadık inşallah önümüzdeki sezon daha iyi olur..............
Recep DÖNMEZ
01.Mart.2011, 12:31
muhteşemdi,
bulamadım kısacası.
canın sağolsun recep abicim...ha sen avlanmışsın ha ben ne fark eder...
bıldırcın sezonu muhteşemdi....
keklik dersen of of offff,of of offfff....
çulluk dersen o neymiş yaw...ben hiç rastlamadım....koca bir sıfır...ama nasılsa senin avladıklarında benim...
ördek dersen valla sayısını unuttum...
demekki sezonu idare eder şekilde kapamışsız...darısı önümüzdeki sezona...
Yaw ben bu adamı boşuna sevmiyorum!!!
Aynen katılıyorum gardaş,ha sen vurmuşsun ha ben ne farkederki???
İnşallah gelecek sezonlarda bu birliktelik daha da güçlenerek devam edecek.
Selamlar...
veyselll
02.Mart.2011, 19:08
güncell...
ibrahim ozel
02.Mart.2011, 21:19
Valla benim normaldi çünkü şehir şehir gezdim. Bir bölgede yoksa diğerinde buldum. Birazda köpeklerin eğitimine uğraştık.
Bıldırcın hariç diğerleri vasat
Bu sezon köpek başı bir kuş..http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/78.gif
Hüseyin ORHAN
03.Mart.2011, 16:45
umduğumu bulamadım
Çünki yanında çaylak dolaştırmak istemeyen kendini usta sanan avcı bildiğim kişilerin dışlaması yüzünden doğru dürüst ava bile gidemedim :(
Onur ÇELİKOĞLU
21.Mart.2012, 21:18
Bu sene benim için üstadların yanında öğrenme yılı olarak geçti. Ödemişte bir abimin yanında 4 5 sefer domuz avına gittim çok süperdi ama maalesef atış imkanı bulamadım. Olsun,bundan yakınmıyorum gittim gördüm öğrendim bilgi topladım .
Bu temmuz 1 de 18im dolmuş olacak ve tezkere işlerini son sürat başlatıcam ve artık istediği yerde limitler dahilinde ve ava serbest olan yerlerde avımı yapıcam.
Siz değerli avcılardan birşeyler öğreniceğimi umuyorum.
Bende bu sene toplam olarak 7-8 karatavuk 2-3 sığırcık ile avuttum kendimi.
Artık kendimi seneye tezkereyi aldıktan sonraya saklıyorum.
Bıldırcın iyi geçti diyerleri çok iyi değildi.
bıldırcın avı güzelde alex 5 aylık olmasına ragmen güzel fermalar verdi güzelde vuruşlar oldu keklik ise kıt geçti diyebilirim gene alexsin süper bir fermasında malesef karavana atınca alex döndü bana öyle baktiki bekitte bana hay senin gibi avcının der gibi hareketi vardı ondan sonrada zaten kar yagınca iş bitti saygılarımla
cemalreis
22.Mart.2012, 11:31
biraz bıldırcın
33 Keklik
7 ördek ve
beş tavşanla kapattım
ibrahim ozel
22.Mart.2012, 11:59
Valla bu sezonda bereketliydi malum yine şehir şehir gezdim dostları ziyaret ettim. Güzel avlara imzamı attım harika bir solit yetiştirdim daha ne olsun. Her avlanılan kuşdan bol bol vurdum.
muhammet BEREKET
24.Mart.2012, 19:38
benim için iyiydi diyebilirim sezon yarısında başladım ava ve köpek eğitim derken sezon bitti ama genede nasibimi aldım bıldırcın,tahtalı,çulluk,ördek ve kaz tavşanı mankelidik gitti kısmet değilmiş bu sezon zaten köpek eğitmekle geçti diyebilirim artık kısmetse birdahaki sezon inşaallah en güzeli kazasız belasız kapattık çok şükür.. inşaallah seneye daha bol bereketli bir av sezonu olur hepimiz için rasgele..
hasan mert ince
25.Mart.2012, 15:47
Bekledigimizi bulamadık...
Yıldıray İNCE
25.Mart.2012, 16:55
Pek umdugumuz gibi olmadı inşallah bir dahaki sezona..............
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.